منم انتخاب اولم قبول شدم مدیریت بازرگانی
ولی خدایی این سازمان سنجش چقدر بی برنامه است
منم انتخاب اولم قبول شدم مدیریت بازرگانی
ولی خدایی این سازمان سنجش چقدر بی برنامه است
اقا من الان رفتم سایت دانشگاه آزادی که قبول شدم ثبت نامش واسه نیم سال اول تموم شده O.o
![]()
Last edited by *IN*; 30-09-2012 at 12:27.
به همه کسایی که قبول شدن تبریک میگم
از نظر شهریه تفاوت چندانی نداره
مدرک غیر انتفاعی از اونجایی که مدرک وزارت علومه معابرتره ولی برای استخدام معمولأ می پرسن کدوم دانشگاه درس خوندی
قبل از اینکه تصمیم بگیری تحقیق کن ببین کدومشون از نظر علمی و اساتید بهتره
باید اولویت هاتو مشخص کنی
می خوای فقط یه مدرک کارشناسی داشته باشی یا یادگرفتن چیزای جدید هم مهمه ؟
دکتر ناصر اقبالی رئیس مر کز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر اعلام کرد: نتایج آزمون مشترک دانشگاه آزاد اسلامی و سازمان سنجش آموزش کشور عصر امروز شنبه 8/7/91 از طریق پایگاه اعلام نتایج مرکز آزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعلام خواهد شد.
اقبالی با بیان اینکه این آزمون با شرکت بیش از 424 هزار نفر برگزار شد اعلام کرد : تعداد 196176 نفر علاقمندی خود را به شرکت در گزینش علمی دانشگاه آزاد اسلامی در این آزمون اعلام نمودند واز این تعداد 140758 نفر در موعد زمانی مقرر نسبت به انتخاب رشته /شهر اقدام نمودند که از این تعداد 104038 نفر پذیرفته شدند.
اقبالی زمان ثبت نام از پذیرفته شدگان این آزمون را روزهای سه شنبه وچهارشنبه 11 و12 مهرماه اعلام کرد. وی همچنین از انتشار اطلاعیه مربوط به مدارک لازم وچگونگی ثبت نام از پذیرفته شدگان در روز دوشنبه مورخ 10 مهر ماه از طریق پایگاه اطلاع رسانی مرکز آزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبر داد.
منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
رفتم انصراف دادم علمی کاربردی
دوستان کارشناسی غیر انتفایی هزینش چقدره ؟ شنیدم تقریبا با ازاد برابره یعنی ترم بالا یک میلیون هست؟اگر اینجوری باشه همون علمی کاربردی بهتره که اخرش باید مدرک را قاب بگیرم تو این دور و زمونه
تقریبا نصف دانشگاه آزاد هست - مثلا من 20 واحد گرفتم شده 450 تومن
میانگین شهریه ها تو سال 90
منبع:
میزان شهریه ثابت و متغیر هم توش نوشته شده.
خیلی کمتر از آزاده !!!!!!!!
رشته من که فنی مهندسیه و جزء شهریه های بالاست تا حالا بیشتر از 500 تومن نشده ولی همزمان با من دوستام که دانشگاه آزادن حدود 1/500 شهریه دادن
حدود 300 تومن ثابت ، متغیر هم که با توجه به واحداتون حدود 150 تا 250 میشه
Last edited by Puneh.A; 01-10-2012 at 11:38.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)