خب من بهترین بازی که میشناشمو معرفی کردم وگرنه غیر از این خدای جنگ به سبب سبکش شبیه این بازی هستش ...
خب من بهترین بازی که میشناشمو معرفی کردم وگرنه غیر از این خدای جنگ به سبب سبکش شبیه این بازی هستش ...
سلام دوستان.
من آدرس یه چند تا سایت میخوام که بشه از اونا بازی PC دانلود کرد و تقریبا بی دردسر بشه دانلود کرد و پولی نباشه و مهمتر از همه اینه که می خوام کاملا به روز باشه.
ممنون میشم اگه منو کمک کنید.
سایت هایی مانند:
EgyDown
Softpedia
Rapidshare GFX
سایت پررنگ شده هزینه ثبت نام میخواهد.
سلام،
دوستان یه بازی مبارزه ای (مثل Mortal Combat) می خوام. برا چند سال اخیر باشه و جالب. در ضمن حتما برا PC باشه.
ممنون.
far cry
metro2033
harry potter lego
sniper ghost warior
Terorist Takedown
بایوشاک 2
brothers in arms
ولفنشتاین
brothers in arms: hell's highway
god of war
gears of war2
Hell In Vietnam
Batman: Arkham Asylum
با سلام من 20 صفحه گذشته+ تاپیک بازی ها رو که نگاه کردم دیدم اینا از همه طرفدار بیشتری داره
من میخوام فردا برم یه جا که بازی هاش خیلی ارزونه ولی خیلی دوره واسه همین هر وقت میرم یه 5 تا 6 تا میخرمو میام
من بازی میخوام که هیچ گیری توش نباشه یعنی هی گیر نکنم که آیا باید کجا برم چی کار کنم (خنگم هستما) آخرین بازی هم که بازی کردم سینگولاریتی بود که در حد مرگ به نظرم زشت بود آخه اصلا معلوم نبود باید چی کار کنی یه ربع گیر میکرم تا میفهمیدم واسه باز کردن در باید برم از اونجا بالا و فلان دکمه رو بزنم
کرایسیس ها--کال آف دیوتی ها-بتل فیلد-اساسین ها و پرنس جدیده--کال آف جوارز-اسپلینترسل آخرین بازی هایی بوده که شدیدا باهاشون حال کردم خیلیییییییی حال کردم
حالا اگه میشه یه بازی بدون گیر گرافیکی خوشگل و در فضای باز(نه مثل سینگولاریتی که همش تو ساختمون بود )یه من معرفی کنید از این بالایی ها و یا چیزای دیگه
مثلا کرایسیس تو مرحله core من گیر کردم و نفهمیدم باید چی کار کنم و از اونجا به بعد حالم از بازی به هم خورد(پس خواهشا یه چیز بدون گیر باشه +بازی درون محیط باز )
هر کدوم از بازی هایی هم که اونجوریه که گفتم از لیستم به کل حذفش کنید حالا هر چه قدر هم که میخواد معرکه باشه
و سوال دوم اینکه من شدیدا شدیدا شدیدا با بازی general zero hour حال میکنم آیا بازی های زیر شبیه اینی که گفتم هست ؟به اون قشنگی هست ؟اوجه استرس و فشار واسه پیروزی--کدوم قشنگترند ؟و اگه شبیه اینی که گفتم نیست خودتون قشنگترین و نزدیک ترین بازی به این بازی رو معرفی کنید
Warcraft III: Reign of Chaos
world of warcraft 3 : frozen therone
age of mythology
بسیار ممنون و متشکر
راستی اگه میشه بازی ها رو با معیار های من رتبه گذاری کنید که فردا 5تاشو بخرم
سلام دوستان
کسی اینجا بازی فوتبال12 wining eleven رو نداره یه لینک دانلود ازش بزاره؟؟؟
من یه سری بازی میخوام که :
First Person Shooter باشه
fantasy sci-fi نباشه - توش جک و جونور و حیوون و آدم فضایی و زامبی و ..... نداشته باشه
از این کارتونی ها هم نمیخوام مثل Team fortress
ترجیحا هم بازی جدید باشه (کیفیت بهتر رو ترجیح میدم)
از COD MW , COD MW 2 و Operation Flashpoint خیلی خوشم اومد(فکر کنم Call of duty MW2 رو حداقل 15-16بار بازی کردم)
Brothers in arms هم یکیش رو بازی کردم بد نبود.
کسی میتونه پیشنهادی بده؟
فردا میخوام برم بخرم. اگه کسی بتونه کمکی کنه ممنون میشم
Last edited by mehraboun1985; 15-08-2010 at 19:47.
کسی میتونه چند تا بازی سرگرم کننده مثل
world of goo
یا سونیک و ... معرفی کنه ؟
ماشین و جنگی و استراتژیک نمیخوام میخوام بازی جذاب و سرگرم کننده باشه .
لطفا سه چهار تا معرفی کنید تا یکیشو دانلود کنم . لطفا حجمش بیش از 200 مگ نباشه میخوام از تورنت بگیرم .
با تشکر
ببخشید که میپرسم
این بازی هایی که معرفی کردید از لحاظ گرافیکی هم سطح با call of duty هستند یا نه
و کلا از لحاظ گرافیک رو چه مایه هایی هستند
یک بازی جون دار میخوام که یکم کارت گرافیکم رو محک بزنه![]()
واقعا نبود ؟ هیچکی واسه pc حداقل 1 بازی ریسینگ قشنگ و 2 نفره (افلاین) سراغ نداره ؟ بابا ایول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)