robert درست میگه.
قیمت کارت هارو ارزون میگی!!!!
robert درست میگه.
قیمت کارت هارو ارزون میگی!!!!
سلام
من میخواستم فقط کارت گرافیکم رو بالا ببرم ولی مثل اینکه نمیشه!
حالا تصمیم دارم کل سیستم رو ارتقا بدم. اگه میشه منو در زمینه خرید قطعات راهنمایی کنید.CPU,Main,RAM ,کارت گرافیک و حتی پاور دستگاه رو برام چی پیشنهاد میدید.هزینه حدودی 800 تومن.مشخصات سیستم قبلی:
مادربرد: 8I845PE Pro
CPU: 865,P4 2.4
RAM:256
گرافیک: radeon 7000 64
کاربرد منم بیشتر بازیه.مرسی
اگه واقعا از نظر پول مشکلی نداری که میتونی 3تا کارت 9800gtx یا 8800gtx یا 8800ultra رو sli 3-way کنی یا از quad crossfire با کارتهایی مثل3850 یا 3870 یا 2900xt استفاده کنی. ولی پاور حسابی میزنه بالا !!!!!!!!
من یکی که خوابه یه همچین سیستمهایی رو میبینم!!!
فکر هم نکنم که حاضر به دادن یه همچین پولی بشی.
البته پولش زیاد هم نمیشه!
چیزی که میخوام بگم جاش اینجا نیس ولی گفتم تا بحث 9600gso داغه من یه مطلبی رو عرض کرده باشم! داشتم درباره همین کارت سرچ میکردم، یه جا دیدم نوشته که 9600gso از 9600gt حدود 6 درصد قویتره! بعدش یه کم که ادامه دادم به یه آموزش برخوردم که با یک ترفند روی برد 9600gso کاری میکرد که قدرت این کارت معادل 8800gts میشد.آیا حقیقت داره؟
سلام اگه یه xfx 8600 512 بگیرم می تونم directx 10.1 روش نصب کنم؟
سلام دوست من
حرف شما تایید می شه.
منم اول خواستم یه 8500 یا 8600 بخرم برم برای بازی بعدش از دوستان شنیدم که بدرد نمی خوره
الان یول تقریبان 300 تومانی می خوام جور کنم که کارت گرافیککککک خوب بخرم
---
دوست من ایشون گفت با اینقدر پول می خوام یه کارت گرافیک بخرم
خوب منم معرفی کردم![]()
سلام دوست من
من فکر کنم مدل 9600gso از سری مدل ها توربو کش باشه همینه که نیاز به رم کامپیوتر دارند؟درسته ؟
آره ميخوره
سلام دوستان
یه خبر خوشحال کنند
CLUB - ATI RADEON HD 3870 512MB
GPU: ATI RV670 Memory: 512 MB, GDDR4, 256 BIT Format: PCI-E x16
Price: 245,000 Toman
منم همین چند وقته پیش که قیمت گرفته بودم فکر کنم 300 تومان بودکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی هر چی خیلی
قیمتش امده پایین فکر کنم اساتیر یادشون قیمت قبلی چند بود؟![]()
نه مدل پايش ضعيفتره منتها پيلت يه مدل سونيك از همين زده با 768 مگ رم و كلاكهاي بالاتر اون آره تقريبا همين حدودا قويتره ولي قيمتش بايد بالا باشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)