من بلد نیستم چه جوری وکجا وچه گونه سئوالاتمو مطرح کنم تا جواب بگیرم کمکم میکنید
من بلد نیستم چه جوری وکجا وچه گونه سئوالاتمو مطرح کنم تا جواب بگیرم کمکم میکنید
وحید جان مشکلات بازی رو همینجا مطرح کنید .
سلام دوستان.
من تازه در اين فروم عضو شدم. به راهنمايي شما نيازمندم.
من بازي فيفا 07 را خريدم 4 سي دي هم هست. بعد كه كامل نصبش كردم ارور داد. بعد كركش را كه كپي كردم ارور نداد. اما وارد بازي هم نشد. وقتي دابل كليك مي كنم روي آيكن فيفا 07 چند ثانيه موس تغيير شكل ميده. "شكل لود شدن را به خود مي گيره" بعد بدون اينكه وارد بازي بشه به حالت اول بر مي گرده. نمي دونم چيكار كنم. تو رو خدا كمكم كنيد خيلي فوريه. اشكال از ويندوزه يا از كرك؟ من كرك هاي مختلفي دانلود كردم و اجرا كردم. اما مشكل بر طرف نشد. تازه چند بار هم بازي را نصب كردم اما فايده نداشت.
حالا مي دونين چرا من خيلي اصرار دارم كه اين بازي بالا بياد؟ لينك زير را ببينيد:
شما ورژن Direct X رو یه چک بکنید بد نیست .سلام دوستان.
من تازه در اين فروم عضو شدم. به راهنمايي شما نيازمندم.
من بازي فيفا 07 را خريدم 4 سي دي هم هست. بعد كه كامل نصبش كردم ارور داد. بعد كركش را كه كپي كردم ارور نداد. اما وارد بازي هم نشد. وقتي دابل كليك مي كنم روي آيكن فيفا 07 چند ثانيه موس تغيير شكل ميده. "شكل لود شدن را به خود مي گيره" بعد بدون اينكه وارد بازي بشه به حالت اول بر مي گرده. نمي دونم چيكار كنم. تو رو خدا كمكم كنيد خيلي فوريه. اشكال از ويندوزه يا از كرك؟ من كرك هاي مختلفي دانلود كردم و اجرا كردم. اما مشكل بر طرف نشد. تازه چند بار هم بازي را نصب كردم اما فايده نداشت.
حالا مي دونين چرا من خيلي اصرار دارم كه اين بازي بالا بياد؟ لينك زير را ببينيد:
سلام.
از سايت مايكروسافت Direct-x9c را دانلود و نصب كردم. مشكل بر طرف نشده
کارت گرافیک شما چیه ؟ کلا مشخصات سیستمتون رو بزارید /سلام.
از سايت مايكروسافت Direct-x9c را دانلود و نصب كردم. مشكل بر طرف نشده
كارت گرافيكم هم 128 است.
چی بگم . نباید مشکلی باشه . ولی فکر کنم کارت گرافیکت کم میاره .
دوست عزیز اگه دسته بازی رو سیستمت نصبه ..دسته رو از سیستم پاک کن... شاید مشکلت حل بشه...
[quote=Oracle_Eldorado;1319221]دوست من کارت گرافیک شما چیه ؟
این بازی بالای 6600 میخواد .
ماله من 5200 پس به کامپیوترمن نمیخوره چون یک بار قبلا از دوستام گرفتم نصب شد و اجرا هم شد ولی بعضی آدم هایش به رنگ بنفش بودند.سلام میخواستم بدونم برای بازی the battle for middle earth 2ارت گرافیک چقدری احتیاج داریم؟[/
QUOTE]
والا پشت جلد زده بود 5500 به بالا . ولی من 6200 به بالا توصیه میکنم .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)