تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3619 از 4105 اولاول ... 26193119351935693609361536163617361836193620362136223623362936693719 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,181 به 36,190 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

:
    ✅امید مجدد فرزندان ایثارگران به معافیت
    Last edited by HOJ-JAT; 13-06-2016 at 20:05.

2. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

:
    ✅امید مجدد فرزندان ایثارگران به معافیت
    از همون اول هم مشخص بود این طرح به جایی نخواهد رسید

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

از همون اول هم مشخص بود این طرح به جایی نخواهد رسید

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
    اصلا خبر و عكس رو خوندي؟!

Sent from my iPhone using Tapatalk

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

در پی رد لایحه احکام دائمی شدن برنامه‌های توسعه کشور از سوی شورای نگهبان، طرح کاهش زمان جانبازی، آزادگی و رزمندگی برای بهره مندی از معافیت سربازی نیز رد شد. موضوعی که سردار کمالی در گفت‌وگو با ایسنا به تشریح موضع ستاد کل نیروهای مسلح در قبال آن پرداخت.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره موضع ستاد کل پیرامون رد این لایحه، اظهار کرد: در ماده ۵ این لایحه آمده بود که برای معافیت از سربازی درصد جانبازی پدران از ۲۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش یابد همچنین طول مدت آزادگی یا رزمندگی نیز از ۲۴ ماه و ۳۰ ماه به ۱۲ ماه کاهش پیدا کند. که شورای نگهبان در مجموع با این لایحه موافقت نکرده و بالطبع طرح مذکور نیز از سوی شورای نگهبان رد شد.

سردار کمالی با بیان اینکه بخشی از توان رزمی و نیروی انسانی در نیروهای مسلح را کارکنان وظیفه یا همان سربازان شامل می‌شوند گفت: سربازان نقش کلیدی در نیروهای مسلح دارند و لذا هر طرح و لایحه‌ای که سبب کاهش تعداد کارکنان وظیفه شود، به توان رزمی کشور صدمه می‌زند. از این رو تصمیم گیری درباره آن باید با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح باشد.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه درباره این طرح نظر ستاد کل نیروهای مسلح پرسیده نشده و بدون هماهنگی در مجلس تصویب شد اظهار کرد: به همین دلیل ستاد کل موافق آن نبود. از نظر ما این موضوع با توجه به حساسیت‌هایی که دارد باید در جلسه مشترک مورد بررسی قرار گرفته و سپس درباره آن تصمیم گیری شود.

کمالی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بحث بر سر موافقت یا عدم موافقت با ارائه تسهیلات سربازی به فرزندان و خانواده‌های جانبازان، آزادگان و رزمندان نیست گفت: در حال حاضر بحث ما بر سر تشریفات این طرح است که بدون هماهنگی ما انجام شده که امیدواریم مجلس نظرات ستاد کل را اخذ کرده و این طرح پس از اخذ نظرات کارشناسی تصویب شود.

وی درباره اینکه در حال حاضر خدمات ارائه شده به فرزندان ایثارگران، جانبازان و رزمندگان چگونه است به ایسنا گفت: هم اکنون به ازای هر ۲۵ درصد جانبازی یکی از فرزندان جانبازان از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند. همچنین به ازای هر ۲۴ ماه آزادگی یک فرزند و به ازای هر ۳۰ ماه سابقه رزمندگی نیز یک فرزند این افراد می‌تواند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه misagh8900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اسپکه

پيش فرض

سلام منم دقیقا مثه شما سرباز معلمی قبول شدم و ازمایش خون و اعتیاد و مهظر و .... رفتیم تا کارامونو تکمیل کنم پرونده رو بفرستم یهو دیروز دیدم اخبار گفت تمدید شده 1 ابان اصن شوکه شدم این همه دوندگی کردیم مصاحبه و گزینش و ... این همه خرج کردیم ینی همش کشک!!!
    رفتم اموزش پرورش میگم خودم دیدم قشنگ اخبار اعلام کرد میگه هنوز قطعی نیس خبرشو ب ما ندادن بازم تا اخر هفته صبر کنید ، بعدم میگم مگه ابان معلم میخاید میگه ابان دیگه ب چ دردی میخوره!!! اصن در تناقضه اینا مهر میخان دیگه تمدید تا ابان چ معنایی داره؟! ینی ابان میریم برا اموزش سرباز معلمی؟
    حالا ب نظرتون امیدی هست؟! چ راحت با سرنوشتمون بازی میکنن!!! من ک اگه بگن ن و قبول نیستی میرم ارشد میخونم فردام نتایج ارشد میاد دولتی هم روزانه راحت قبولم !!!
    طبق اخباری که من از مرکز استان گرفتم، گفتن که حتی اگه برج 8 هم تمدید شده، بازم به عنوان سربازمعلمی اعزام میشید.

تنها امیدواری من اینه که چون این مشکل برای کل کشور هست، ممکنه درست بشه و تیرماه اعزام بشیم.

خوش به حال شما که ارشد رو قبول میشی. من رو بگو که فقط بخاطر سربازی ارشد اصلا ثبت نام نکردم و خیلی پشیمونم.

7. این کاربر از misagh8900 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام. مرسی
    Last edited by mostaaafa; 14-06-2016 at 01:21.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام مثل قدیما سخت گیری نداره بالاخص اگه فوق دیپلم به بالایین ولی در کل مشکل کم آبی و گرما و سرماش کمی اذیت میکنه.
    مرسی داداش من مدرکم فوق لیسانس مدیریت
    .4/1 اعزامم اگه ممکنه یه سری اطلاعات کاملتر بهم بدی ممنون میشم
    مثلا چیا با خودم ببرم اونجا و کدوم یگانش بهتر
    ممنون میشم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من ازنا هستم لرستان. آموزشی افتادم سپاه اردکان. کسی هست ک من افتاده باشه اردکان بگه.
    اگه کسی ام قبلا رفته راهنمایی کنه
    آره داداش منم اردکان سپاه هستم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

در پی رد لایحه احکام دائمی شدن برنامه‌های توسعه کشور از سوی شورای نگهبان، طرح کاهش زمان جانبازی، آزادگی و رزمندگی برای بهره مندی از معافیت سربازی نیز رد شد. موضوعی که سردار کمالی در گفت‌وگو با ایسنا به تشریح موضع ستاد کل نیروهای مسلح در قبال آن پرداخت.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستاد کل نیروهای مسلح درباره موضع ستاد کل پیرامون رد این لایحه، اظهار کرد: در ماده ۵ این لایحه آمده بود که برای معافیت از سربازی درصد جانبازی پدران از ۲۵ درصد به ۱۰ درصد کاهش یابد همچنین طول مدت آزادگی یا رزمندگی نیز از ۲۴ ماه و ۳۰ ماه به ۱۲ ماه کاهش پیدا کند. که شورای نگهبان در مجموع با این لایحه موافقت نکرده و بالطبع طرح مذکور نیز از سوی شورای نگهبان رد شد.

سردار کمالی با بیان اینکه بخشی از توان رزمی و نیروی انسانی در نیروهای مسلح را کارکنان وظیفه یا همان سربازان شامل می‌شوند گفت: سربازان نقش کلیدی در نیروهای مسلح دارند و لذا هر طرح و لایحه‌ای که سبب کاهش تعداد کارکنان وظیفه شود، به توان رزمی کشور صدمه می‌زند. از این رو تصمیم گیری درباره آن باید با هماهنگی ستاد کل نیروهای مسلح باشد.

جانشین اداره سرمایه‌های انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه درباره این طرح نظر ستاد کل نیروهای مسلح پرسیده نشده و بدون هماهنگی در مجلس تصویب شد اظهار کرد: به همین دلیل ستاد کل موافق آن نبود. از نظر ما این موضوع با توجه به حساسیت‌هایی که دارد باید در جلسه مشترک مورد بررسی قرار گرفته و سپس درباره آن تصمیم گیری شود.

کمالی با تاکید بر اینکه در حال حاضر بحث بر سر موافقت یا عدم موافقت با ارائه تسهیلات سربازی به فرزندان و خانواده‌های جانبازان، آزادگان و رزمندان نیست گفت: در حال حاضر بحث ما بر سر تشریفات این طرح است که بدون هماهنگی ما انجام شده که امیدواریم مجلس نظرات ستاد کل را اخذ کرده و این طرح پس از اخذ نظرات کارشناسی تصویب شود.

وی درباره اینکه در حال حاضر خدمات ارائه شده به فرزندان ایثارگران، جانبازان و رزمندگان چگونه است به ایسنا گفت: هم اکنون به ازای هر ۲۵ درصد جانبازی یکی از فرزندان جانبازان از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند. همچنین به ازای هر ۲۴ ماه آزادگی یک فرزند و به ازای هر ۳۰ ماه سابقه رزمندگی نیز یک فرزند این افراد می‌تواند از انجام خدمت دوره ضرورت معاف شود.
    چه خبـــــر بدی
    خیلی بد شد

دیگه راه نداره نظرشون عوض شه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام رفقا
    من کدم مازاد خورده بود. امروز برگه سفیدم اومده. افتادم سپاه کرمانشاه. تکمیلی هم نداشتم.
    چطور جاییه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •