تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3618 از 4105 اولاول ... 26183118351835683608361436153616361736183619362036213622362836683718 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,171 به 36,180 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir deja vu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    شهر بهار نارنج

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال داشتم

اگر کسی (با مدرک لیسانس ) الان یا اوایل تیر ماه دفترچه پست کنه تاریخ اعزامش حدودا چه ماهی میشه؟ و اینکه تاریخ اعزام رو تا چند ماه میشه تمدید کرد؟ تمدید شرایط خاصی داره یا نه؟ و سوال آخر اینکه تا چند روز قبل از ایتکه تاریخ معافیت فارغ التحصیلی تموم بشه فرصت داریم که دفترچه پست کنیم؟

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام بچه ها کسی میدونه 05 کرمان چطور جایی
    سلام مثل قدیما سخت گیری نداره بالاخص اگه فوق دیپلم به بالایین ولی در کل مشکل کم آبی و گرما و سرماش کمی اذیت میکنه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

دوستان برگه سفید شما اومده؟

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

دوستانی که نزاجا 02 پرندک بودید، مرخصی آخر هفته رو به همه می‌دن؟ من فاصله‌م تا تهران حدود 7 ساعته. هر هفته آخر هفته‌ها مرخصی می‌دن؟ روزبرگ چطور؟ هفته‌ای یکی دو روز به ما که راهمون دوره روزبرگ می‌دن؟

بعد برای برگشت از مرخصی آخر هفته که از چهارشنبه ظهر شروع می‌شه، می‌شه همون چهارشنبه شب برگشت؟ و یا جمعه شب؟ کلا وقت برگشتن قانون خاصی داره؟

مرخصی روزبرگ چی؟ چه ساعتی می‌شه برگشت پادگان؟ همون شب یا فرداصبح؟

دم شما گرم.

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

آره. شما تاریخ اعزامت برج 4 هست. یه سر برو پلیس +10 ببین تاریخ اغزامت نرفته برج 8.

چون مال من که 4 بوده و سربازمعلمی ثبت نام کردم رفته برج 8.

البته طبق اخباری که از اداره کل آموزش و پرورش مرکز استان گرفتیم، قرار بوده تا دوشنبه ( فردا) مشکل حل بشه و یه خبری به ما بدن. که البته خودت میدونی آموزش و پرورش ارگان کم پولی هست و خدا کنه پول جور بشه و تامین اعتبار کنه.
    سلام منم دقیقا مثه شما سرباز معلمی قبول شدم و ازمایش خون و اعتیاد و مهظر و .... رفتیم تا کارامونو تکمیل کنم پرونده رو بفرستم یهو دیروز دیدم اخبار گفت تمدید شده 1 ابان اصن شوکه شدم این همه دوندگی کردیم مصاحبه و گزینش و ... این همه خرج کردیم ینی همش کشک!!!
    رفتم اموزش پرورش میگم خودم دیدم قشنگ اخبار اعلام کرد میگه هنوز قطعی نیس خبرشو ب ما ندادن بازم تا اخر هفته صبر کنید ، بعدم میگم مگه ابان معلم میخاید میگه ابان دیگه ب چ دردی میخوره!!! اصن در تناقضه اینا مهر میخان دیگه تمدید تا ابان چ معنایی داره؟! ینی ابان میریم برا اموزش سرباز معلمی؟
    حالا ب نظرتون امیدی هست؟! چ راحت با سرنوشتمون بازی میکنن!!! من ک اگه بگن ن و قبول نیستی میرم ارشد میخونم فردام نتایج ارشد میاد دولتی هم روزانه راحت قبولم !!!

7. این کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستانی که نزاجا 02 پرندک بودید، مرخصی آخر هفته رو به همه می‌دن؟ من فاصله‌م تا تهران حدود 7 ساعته. هر هفته آخر هفته‌ها مرخصی می‌دن؟ روزبرگ چطور؟ هفته‌ای یکی دو روز به ما که راهمون دوره روزبرگ می‌دن؟

بعد برای برگشت از مرخصی آخر هفته که از چهارشنبه ظهر شروع می‌شه، می‌شه همون چهارشنبه شب برگشت؟ و یا جمعه شب؟ کلا وقت برگشتن قانون خاصی داره؟

مرخصی روزبرگ چی؟ چه ساعتی می‌شه برگشت پادگان؟ همون شب یا فرداصبح؟

دم شما گرم.
    اگه نگهبان نباشی مرخصی میدن بری. مثلا جمعه نگهبان باشی از چهارشنبه می تونی بری جمعه ساعت 9 صبح باید بیایی پادگان برا نگهبانی. معمولا در بهترین حالت یک هفته در میون آخر هفته کامل میتونی بری خونه بیایی. البته یه دفعه میبینی هیچ پنج شنبه جمعه ای اصطلاحا 48 نشی!! مثلا اگه چهارشنبه نگهبان باشی میتونی پنج شنبه ساعت 10 صبح بری بیرون تا شنبه صبح.
    هر روز میشه روزبرگ گرفت ولی خیلی از روز ها اینقدر خسته و له هستی که ترجیح میدی بمونی پادگان بیشتر استراحت کنی!
    هر روز که مرخصی میگیری یا باید تا قبل از خاموشی و قرق برگردی، یعنی شما ساعت 9 شب باید دیگه برگردی پادگان یا میتونی ساعت 5.30 صبح فرداش بیایی.
    مرخصی چهارشنیه ها از ساعت 12 ظهر شروع میشه و تا ساعت 5.30 شنبه صبح در اختیار خودتی. این دو روز هم اگه بیایی پادگان دیگه نمیتونی بری بیرون، چون دژبان که مهر میزنه دفترچه رو دیگه برگردی داخل، بیرون نمیتونی بری.

9. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام به همگی دوستان
    بعد دو سال خدمتم تموم شد با همه خوبی و بدی هاش خیلی زود میگذره 2سال پیش تو همین تاپیک صفحه 2751( تازه دفترچه پست کردم) با نگرانی در مورد سربازی سوال میپرسیدم ، ایشالا که همگی موفق باشید

11. 4 کاربر از alichalki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

اگه نگهبان نباشی مرخصی میدن بری. مثلا جمعه نگهبان باشی از چهارشنبه می تونی بری جمعه ساعت 9 صبح باید بیایی پادگان برا نگهبانی. معمولا در بهترین حالت یک هفته در میون آخر هفته کامل میتونی بری خونه بیایی. البته یه دفعه میبینی هیچ پنج شنبه جمعه ای اصطلاحا 48 نشی!! مثلا اگه چهارشنبه نگهبان باشی میتونی پنج شنبه ساعت 10 صبح بری بیرون تا شنبه صبح.
    هر روز میشه روزبرگ گرفت ولی خیلی از روز ها اینقدر خسته و له هستی که ترجیح میدی بمونی پادگان بیشتر استراحت کنی!
    هر روز که مرخصی میگیری یا باید تا قبل از خاموشی و قرق برگردی، یعنی شما ساعت 9 شب باید دیگه برگردی پادگان یا میتونی ساعت 5.30 صبح فرداش بیایی.
    مرخصی چهارشنیه ها از ساعت 12 ظهر شروع میشه و تا ساعت 5.30 شنبه صبح در اختیار خودتی. این دو روز هم اگه بیایی پادگان دیگه نمیتونی بری بیرون، چون دژبان که مهر میزنه دفترچه رو دیگه برگردی داخل، بیرون نمیتونی بری.
    آقا مرسی. می‌شه آخر هفته‌ها فقط یک روزش رو صبح برم تا عصر؟ بعد همون موقع که بخوام برم باید برم بگم مرخصی می‌خوام؟ (اینا رو فکر کنم می‌گن بهمون همون‌جا ولی استرس دارم که بدونم، مرسی. )

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقا مرسی. می‌شه آخر هفته‌ها فقط یک روزش رو صبح برم تا عصر؟ بعد همون موقع که بخوام برم باید برم بگم مرخصی می‌خوام؟ (اینا رو فکر کنم می‌گن بهمون همون‌جا ولی استرس دارم که بدونم، مرسی. )
    آره میتونی، کلا هر روز صبح اونایی که میخان روز برگ برن دفترچه رو میدن به منشی تا بعدازظهر امضا بشه. مثلا چهارشنبه صبح که دفترچه رو میدی برات تا شنبه صبح امضا می کنن حالا شما میخایی اصلا نرو یا میخاای پنجشنبه صب برو بیرون شبش برگرد.

14. این کاربر از cotgnx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •