تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3617 از 3745 اولاول ... 26173117351735673607361336143615361636173618361936203621362736673717 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,161 به 36,170 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام ..نتیجه رو اعلام نمیکنید؟چطوره سرویس اسیاتک؟
    به متن توجه کنید، ظاهرا تازه ثبت نام شده

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

یه گیم موبایل هست به اسم ، mobile legend که امتیاز بالایی هم داره
    متاسفانه نیاز به قندشکن داره، تهران اینو با اکثر .... ها راحت باز میکردم اما شهرستان با اسیاتک، به شدت مشکل داره... اگه موفق شی V رو وصل کنی (بماند که تو وصل کردن کلی به مشکل میخوری) ، لودینگ تا آخر میره و گیر میکنه!!!
    کسی به مشکل مشابه برخورد کرده؟ راه حلی دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

به متن توجه کنید، ظاهرا تازه ثبت نام شده
    بنده هم ملتفط هستم،،سرویس کمتر از یک روز کاری هم وصل میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام ..نتیجه رو اعلام نمیکنید؟چطوره سرویس اسیاتک؟
    با سلام
    در کل جمع آوری از شاتل و راه اندازی در اسیاتک سه روز طول کشید( البته با پیگیری خودم). مقایسه من با شاتل هست.

در مورد اپراتور ها هیچ تفاوت خاصی ندیدم. بیشتر شانسی هست که چه کسی جواب می ده . اگر شانست خوب باشه شاید یه شخصی بهت بخوره که چیزی حالیش باشه وگرنه که همون کارهایی که حفظ کردن رو انجام می دن. مثلا خط من کیفیت خوبی داره و به راحتی تا 19 مگ دانلود و 1.5 اپلود رو می کشه ( رو annex m). زنگ زدم به طرف می گم خطم اپلودش رو از 1ببر بالا تا 1.5 بدون اینکه annex m رو استفاده کنه می گه گذاشتم . یعنی این بابا هنوز نمی دونه هر annex چقدر توانایی اپلود و دانلود رو داره. فعلا دیدم با این حرکتش نویز خط از 11 افتاد رو 6 گفتم داداش برگردون رو همون 1 مگ . بنده خدا می گفت همچین گزینه ای تو پنلم ندارم annex رو تغییر بدم. قسمت جالب تر اینکه پینگ من برای 4.2.2.4 حدود 116 تا 120 و برای 8.8.8.8 حدود 108 تا 110 هست بهش گفتم سرویس کاهش پینگ رو اعمال کن برای بازی گفت اونم اعمال کردم . والا ما که تغییری ندیدیم. . خلاصه جونم براتون بگه گفتم امشب بیخیال بشم یه شب دیگه شانسم رو امتحان کنم.در کل اگر تجربه شاتل رو داشتین اسیاتک هم یه چیزی تو همون مایه هاست. دانلود از سایت ها داخلی بین 1.4 تا 1.8 بسته به سرورش متغیر هست ولی اون سکته دانلودی رو که دوستان اشاره می کنن می شه دید که برای کسری از ثانیه داره . این مورد رو توشاتل ندیده بودم. حالا اگه دوست داشتین دو تا لینک بزارین سرعت دانلود تک کانکشن اونها رو براتون بزارم

کیفیت تک کانکشن برای انلاین دیدن فرقی با شاتل نداره نمی شه روش حساب باز کرد برای سایت های خارجی البته هنوز زوده برای نظر قطعی . به محض اینکه تونستم از توی تخم مرغ شانسی اپراتورهاش یدونه خوبش رو در بیارم شاید وضعیت بهتر شد. اگر شد نتیجه رو براتون می گم.
    Last edited by dvb55; 23-01-2019 at 23:08.

5. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

با سلام
    در کل جمع آوری از شاتل و راه اندازی در اسیاتک سه روز طول کشید( البته با پیگیری خودم). مقایسه من با شاتل هست.

در مورد اپراتور ها هیچ تفاوت خاصی ندیدم. بیشتر شانسی هست که چه کسی جواب می ده . اگر شانست خوب باشه شاید یه شخصی بهت بخوره که چیزی حالیش باشه وگرنه که همون کارهایی که حفظ کردن رو انجام می دن. مثلا خط من کیفیت خوبی داره و به راحتی تا 19 مگ دانلود و 1.5 اپلود رو می کشه ( رو annex m). زنگ زدم به طرف می گم خطم اپلودش رو از 1ببر بالا تا 1.5 بدون اینکه annex m رو استفاده کنه می گه گذاشتم . یعنی این بابا هنوز نمی دونه هر annex چقدر توانایی اپلود و دانلود رو داره. فعلا دیدم با این حرکتش نویز خط از 11 افتاد رو 6 گفتم داداش برگردون رو همون 1 مگ . بنده خدا می گفت همچین گزینه ای تو پنلم ندارم annex رو تغییر بدم. قسمت جالب تر اینکه پینگ من برای 4.2.2.4 حدود 116 تا 120 و برای 8.8.8.8 حدود 108 تا 110 هست بهش گفتم سرویس کاهش پینگ رو اعمال کن برای بازی گفت اونم اعمال کردم . والا ما که تغییری ندیدیم. . خلاصه جونم براتون بگه گفتم امشب بیخیال بشم یه شب دیگه شانسم رو امتحان کنم.در کل اگر تجربه شاتل رو داشتین اسیاتک هم یه چیزی تو همون مایه هاست. دانلود از سایت ها داخلی بین 1.4 تا 1.8 بسته به سرورش متغیر هست ولی اون سکته دانلودی رو که دوستان اشاره می کنن می شه دید که برای کسری از ثانیه داره . این مورد رو توشاتل ندیده بودم. حالا اگه دوست داشتین دو تا لینک بزارین سرعت دانلود تک کانکشن اونها رو براتون بزارم

کیفیت تک کانکشن برای انلاین دیدن فرقی با شاتل نداره نمی شه روش حساب باز کرد برای سایت های خارجی البته هنوز زوده برای نظر قطعی . به محض اینکه تونستم از توی تخم مرغ شانسی اپراتورهاش یدونه خوبش رو در بیارم شاید وضعیت بهتر شد. اگر شد نتیجه رو براتون می گم.
    خیلی لطف کردید،میتونید چک کنید ساعات اوج ترافیک سرعت تک کانکشن چطوره؟منظورم ساعات ده تا دوازده شب هستش

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

خیلی لطف کردید،میتونید چک کنید ساعات اوج ترافیک سرعت تک کانکشن چطوره؟منظورم ساعات ده تا دوازده شب هستش
    دو سه تا لینک دانلود که خودتون تست کردین رو بزارین من هم اونا رو تک کانکشن دانلود بزارم تا یه مقیاس درست داشته باشین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

[QUOTE=dvb55;9096826]دو سه تا لینک دانلود که خودتون تست کردین رو بزارین من هم اونا رو تک کانکشن دانلود بزارم تا یه مقیاس درست داشته باشین[/QUookl
    معمولا تست سرعت با نرم افزار ookla
    به صورت تک کانکشن و از سرورهای اروپا میگیرم،شما اگه لطف کنید با همین نرم افزار بصورت تک کانکشن تست کنید ممنون میشم،مخصوصا بین ساعت ده تا دوازده شب،خودتون اهل فن هستید،یه بررسی کنید نتیجه رو اعلام کنید مخصوصا واسه استریم ویدیو،اگر هم که اهل ایپی تیوی هستید یه اکانت تست براتون بفرستم چک کنید وضعیتش چجوریه .تشکر
    Last edited by salam4802; 24-01-2019 at 18:23.

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

امشب دوباره با پشتیبانی تماس گرفتم در باره اپلود و annex m . اما جواب پشتیبانی : اینجاشو جناب خانی بخونین " ANNEX M !!!"

برای استریم اتلاین از سایت twitch تست گرفتم با حداکثر کیفیتی که می شه دید همون 480P هست البته بعضی اوقات 720P . کیفیت بالاتر لگ می اندازه.

با توجه به تست ها تقریبا سرعت خارجی نصف سرعت داخلی هست تا ساعت 10 شب

Last edited by dvb55; 24-01-2019 at 22:31.

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ادامه عکس ها

توضیحات ادامه دارد

اما 10 شب به بعد
    برای استریم انلاین از سایت twitch تست گرفتم با حداکثر کیفیتی که می شه دید 360P هست و گاهی با لگ

Last edited by dvb55; 24-01-2019 at 22:46.

11. 2 کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

ادامه عکس ها

تقریبا می شه گفت سرعت خارجی در این ساعات که مد نظرتون هست ترکیده . امیدوارم این مطالب بدرد دوستان بخوره

پایان تست
    Last edited by dvb55; 24-01-2019 at 22:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •