سلام مجدد من امروز از 01 تهران افتادم خاتمی یزد . دوستانی که اونجا بودن بگن ماها که تکمیلی 45 روزه داریم باید چی کار کنیم؟ چند روز نگه میدارن؟![]()
سلام مجدد من امروز از 01 تهران افتادم خاتمی یزد . دوستانی که اونجا بودن بگن ماها که تکمیلی 45 روزه داریم باید چی کار کنیم؟ چند روز نگه میدارن؟![]()
بله میزنن. بیشتر به خاطر این سماجت کردم که حالیشون بشه اشتباه خودشون بوده. حتی قصد داشتم به بازرسی هم اعلام کنم که دیگه کارت اومد
بله ظاهرأ کد مازاد هستم، بر چه اساس ما مازادهارو تقسیم خواهند کرد؟ امکان داره اصلأ اعززاممون نکنن و بگن برید تا دوماه دیگه؟؟
سلام دوستان
کسایی که ارتش هستن و امریه دار هستن و دوره 45 روزه بسیجو گذروندن آموزشی دارن یا دیگه نمیرن ؟
خواهشن کسی اطلاعی داره جواب بده
ممنون
آقا زودتر پاشین بیایین، تا شما نیایین ما نگهبانی باید بدیم
الان از پادگان ۰۱ اومدم))))
سلام دوستان
من ازنا هستم لرستان. آموزشی افتادم سپاه اردکان. کسی هست ک من افتاده باشه اردکان بگه.
اگه کسی ام قبلا رفته راهنمایی کنه
زوده داداش سه شنبه هفته ی بعد![]()
دوستان برگههای امریه (منظورم یگان خدمتی بعد از آموزشی هست) رو دقیقا چه موقع میدن؟
راهی هست کسی زودتر بفهمه کجا افتاده؟ مثلا از روی کد پرسنلی میشه چیزی فهمید؟
دوستان برای گرفتن امریه از یه سازمانی، با کجا باید مراجعه کرد؟
مثلا اگه برای نیروی انتظامی یا ارتش ( نیرو دریایی ) بخواییم امریه بگیریم، 45 روز آموزشی هم داره؟ اینجور جاها بخواییم امریه بگیریم ، معمولا تو کدوم رسته میفرستن؟
سلام دوستان
من 24 سالمه. قدم 180 سانتی متر و وزنم 57 کیلو و کلا خیلی لاغرم . از 6-7 سالگی دچار آسم کودکان و سینوزیت بودم و الان هم علایم پان سینوزیت (سینوزیت مزمن) رو دارم ولی برای تشخیصش اقدامی نکردم. یه مشکل دیگه که دارم زخم معده ام هست که تو جواب آندوسکپی اومده دارای قرمزی بین معده و روده، زخم معده و التهاب و قرمزی مری و البته علایم کلی زخم معده رو به بدترین وجه ممکن دارم. یه مشکل دیگه هم اینکه جناغم به صورت قیفی هستش یعنی انتهای جناغم گودال هست. همه اینها رو توی آیین نامه معافیت دیدم جزو موارد معافی بود.
به نظرتون چکار کنم واسه معافی اقدام کنم؟ به نظرتون شانسی دارم؟
خواهشا دوستانی که اطلاع دارن کمک کنن![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)