من هم ساده
تو برگه سفید مینویسند اگر نوشته شیراز باید شیراز برید یا مستقیم
فکر کنم شما کد مازاد باشید
من هم ساده
تو برگه سفید مینویسند اگر نوشته شیراز باید شیراز برید یا مستقیم
فکر کنم شما کد مازاد باشید
دوستان چرا تو سایت نظام وظیفه من زده وضعیت: اعزام به خدمت
نباید بنویسه آماده به خدمت؟
تاریخ اعزام زده ۱ تیر ۹۵
دوستان چرا تو سایت نظام وظیفه من زده وضعیت: اعزام به خدمت
نباید بنویسه آماده به خدمت؟
تاریخ اعزام زده ۱ تیر ۹۵
چه تقسیمی هم کردن! از آذر غربی باید پاشم برم اراک اونم منی که قبلا آموزشی رفتم فقط واسه تعیین یگان![]()
دوستان برگه سفيد اومده پليس +10 بريد بگيريد.
Sent from my iPhone using Tapatalk
تمديد تاريخ اعزام مشمولان متقاضي طرح سرباز معلم
به گزارش اداره اجتماعی سازمان وظيفه عمومي ناجا ، این سازمان طي اطلاعيه اي اعلام کرد: به دليل عدم تامين اعتبارات ومنابع مالي توسط وزارت آموزش و پرورش و برابر ابلاغ ستاد کل نيروهاي مسلح تاريخ اعزام به خدمت مشمولان متقاضي اين طرح تا يکم آبان ماه (01/08/95 ) تمديد گرديد.
براساس اين گزارش، اين دسته از مشمولان مي بايست برگ آماده به خدمت جديد خود را از طريق دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس + 10 ) دريافت نمايند ،همچنين در صورتي که متقاضي اعزام در يکم تيرماه سال جاري به ساير نيروهاي مسلح و خارج از طرح سرباز معلمي هستند ،مي توانند درخواست تعجيل در تاريخ اعزام خود را به دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس +10 ) ارائه نمايند.
اين اطلاعيه مي افزايد : اين سازمان نيز حتي المقدور و با نظر مساعد با درخواست هاي آنها موافقت ودر اعزام تيرماه نسبت به اعزام آنان به آموزش اقدام مي نمايد.
.................................................. .................................
یعنی رسما دیگه بدبخت شدیم.
8 ماه منتظر بودیم که برج 4 میریم سربازی، حالا هم با این وضعیت باید 4 ماه دیگه صبر کنیم.
من موندم آموزش و پرورش تامین اعتبارات نکرده چرا نظام وظیفه عقده هاش رو رو سر ما بدبخت بیچاره ها خالی میکنه. خوب برادر من یکی نیست بگه اصلا ما اشتباه کردیم سرباز معلمی ثبت نام کردیم، حالا چرا باید برج 8 بریم.
یعنی دوستانی که سرباز معلم قبول شدند هم باید ۱/۸ اعزام بشن ؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
سلام دوستان
من نزدیک 9 ماه پیش ترخیص شدم و کارتم اومد که درجه ام ایراد داشت. بردم یگان خدمتی که اصلاح کنن. نزدیک 5 ماه طول کشید تا اصلاح کنن. اولین بار درجه رو اشتباهی سرباز ثبت کرده بودند. الانم که دوباره کارت اومد باز اشتباهی ستوان 3 ثبت کردند. در حالی که چندین بار تاکید کردم درجه ستوان 2 هست.
مخلص کلام اینکه این نامردها فقط زورشون به سرباز بیچاره میرسه که کارش رو دقیق و تمام وکمال انجام بده، به خودشون که برسه حوصله نوشتن دو تا کلمه رو ندارن.
فقط یه عده مفت خور ....
اولا مگه درجه رو تو کارت پایان خدمت میزنن ؟ بعدش مگه اهمیتی داره که مثلا ستوان دو خورده باشه یا ستوان 3 ؟
آره. شما تاریخ اعزامت برج 4 هست. یه سر برو پلیس +10 ببین تاریخ اغزامت نرفته برج 8.
چون مال من که 4 بوده و سربازمعلمی ثبت نام کردم رفته برج 8.
البته طبق اخباری که از اداره کل آموزش و پرورش مرکز استان گرفتیم، قرار بوده تا دوشنبه ( فردا) مشکل حل بشه و یه خبری به ما بدن. که البته خودت میدونی آموزش و پرورش ارگان کم پولی هست و خدا کنه پول جور بشه و تامین اعتبار کنه.
سلام رفقا. آقا اگه بخوام آدرس محل سکونت رو در نظام وظیفه تغییر بدم چیکار باید بکنم؟ به نظرتون چقدر طول میکشه تا اعمال بشه؟
هم اکنون 22 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 22 مهمان)