ماله مه که نه هنوز نیومده
صفحه قبل یه نفر گفته که امروز پست براش آورده
اگر هم نیاد فکر می کنم میشه رفت پلیس +10 گرفت
ماله مه که نه هنوز نیومده
صفحه قبل یه نفر گفته که امروز پست براش آورده
اگر هم نیاد فکر می کنم میشه رفت پلیس +10 گرفت
نقسیم بعد از آموزشی هرحا ممکنه بیفتی
منم 01 افتادم
از آشناییتون خوشحالم
ساده
شما چی؟
01 ها لیسانس هستین ؟
درود. آقا من یه سوالی داشتم تو یکی دیگه از فرومها پرسیدم کسی ما رو تحویل نگرفت ، جواب نداند.
من دفترچه ام رو از شیراز پست کردم ولی الان ساکن تهرانم، اعزامم 1 تیر هست، آیا روز اعزام که قراره بریم نظام وظیفه باید برم میدون سپاه (تهران) یا نه باید برم نظام وظیفه شیراز؟ (نمی خوام مستقیم خودم برم پادگان)
Help Me
یکمی تاپیک رو خوندم
اینطوری که متوجه شدم یکی از شرایطی که میتونه کمک کنه توی شهر خودم بیفتم اینه که پدرم نظامی باشه....پدر من بازنشته راهنمایی و رانندگیه که نظامی محسوب میشه و فقط همین یکی شامل حال من میشه و بقیه شرایط رو ندارم
حالا برای اینکه شهر خودم بیفتم باید اقدامی بکنم؟ جایی باید درخواست بدم و یا اینکه نیازی نیست و خودکار انجام میشه؟ و اگه بفرمایید چه زمانی باید اقدام کنم هم ممنون میشم (الان یلا تو آموزشی؟)
سلام،تو مدت اموزشی خودشون میگن باید مدارکتو توی تاریخی که گفتن تخویلشون بدی،پدر نظامی هم شهر خودشون میفتن
سلام. ۱/۴ اعزاممه ولی هنوز برگه سفید برام نیومده. پلیس +۱۰ هم میگه هنوز مشخص نیست محل آموزشی. شماره ۰۹۶۴۸۰ هم زنگ زدم میگه دسترسی ندارن! توی سایت نظام وظیفه هم جلوی محل آموزشی رو خالی گزاشتن. چه باید کرد؟؟
من فوق لیسانسم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)