تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3614 از 3745 اولاول ... 26143114351435643604361036113612361336143615361636173618362436643714 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,131 به 36,140 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کیفیت تک کانکشن در این شرکت چطور است؟ منظور من بطور خاص اینترنت است و نه اینترانت. من بیشتر اینترنت را برای تماشای استریم و لایو استریم استفاده می کنم برای مثال تماشای لایو استریم در سایت twitch با اتصال این شرکت چطور است؟
    سلام منم مثل شما دنبال سرویس دهنده خوب واسه استریم ویدیو هستم. شاتل عاااالی بود فقط مشکلش کندی بین ساعت ده تا دوازده شب بود.الان هم فن اوا گرفتم که واقعا وحشتناک بدرد نمیخوره. شما هم از تجربیاتتون بگید لطفا. میخوام از اسیاتک یا پارس انلایم سرویس بگیرم نظری دارید؟
    سلام .سوال من اینه که قبلا که اسیاتک داشتید سرعت تک کانکشن شما چطور بود؟چون نمیدونم از کدوم شرکت سرویس بگیرم . چون برای استریم ویدیو میخوام
    مثل اکثر ispهای خصوصی افتضاح, معمولا یه خط بین 8 کاربر تقسیم میکنند و سرعت در ساعات متفاوت است. اینا فقط به درد دانلود با idm

یک ماه هست بخاطر فیبر نوری محلمون اجباری مخابراتی شدم, بر خلاف تصور خظ و سرعت عالی در تمام ساعات, ستریمینگ تک کنکشن با حداکثر سرعت وابسته به سرعت سرور پخش کننده

بدیش اینه قیمت بیشتر با حجم کمتر, ماهی 87,000تومان برای16مگ 175گیگ بینالمللی تقریباً مثل قیمتهای خارج. پسرم در آلمان ماهی 10یورو میده برای حجم نامحدود سرعت 50مگ تقریبا 120,000تومان بعلاوه 10یورو برای تلفن نامحدود جمعاً 20 یورو در ماه
    Last edited by dadash42; 12-01-2019 at 07:51.

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

شهرستان یه خط آسیاتک دارم که سال به سال شارژش‌ میکنم صرفا جهت نهایت یک ماه استفاده...
    واقعا از پینگش نا امید شدم، هیچ قندشکن درستی وصل نمیشه، نت تایپ هم ۲ بود که ۳ شده، هیچ گیم آنلاینی رو نتونستم بازی کنم به شدت لگ میزنه (موبایل) و وی پی ها وصل نمیشن
    اما از نظر دانلود، تست نکردم، احتمالا اوکیه

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

کیفیت تک کانکشن در این شرکت چطور است؟ منظور من بطور خاص اینترنت است و نه اینترانت. من بیشتر اینترنت را برای تماشای استریم و لایو استریم استفاده می کنم برای مثال تماشای لایو استریم در سایت twitch با اتصال این شرکت چطور است؟
    تاپیک پارس سوال کنید، چون شنیدم کیفیتش خوبه تو گیم، احتمالا استریم هم خوب باشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تاپیک پارس سوال کنید، چون شنیدم کیفیتش خوبه تو گیم، احتمالا استریم هم خوب باشه
    من تقریباً چندین ماه پیش از پارس آنلاین به پیشگامان آمدم. پارس آنلاین در تک کانکشن بسیار افتضاح است و هرگز برای این مورد به پارس آنلاین تغییر سرویس ندید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مثل اکثر ispهای خصوصی افتضاح, معمولا یه خط بین 8 کاربر تقسیم میکنند و سرعت در ساعات متفاوت است. اینا فقط به درد دانلود با idm

یک ماه هست بخاطر فیبر نوری محلمون اجباری مخابراتی شدم, بر خلاف تصور خظ و سرعت عالی در تمام ساعات, ستریمینگ تک کنکشن با حداکثر سرعت وابسته به سرعت سرور پخش کننده

بدیش اینه قیمت بیشتر با حجم کمتر, ماهی 87,000تومان برای16مگ 175گیگ بینالمللی تقریباً مثل قیمتهای خارج. پسرم در آلمان ماهی 10یورو میده برای حجم نامحدود سرعت 50مگ تقریبا 120,000تومان بعلاوه 10یورو برای تلفن نامحدود جمعاً 20 یورو در ماه
    بخش بولد شده از مطلب شما با آمدن روش جدید ارائه اینترنت در تقریباً یک سال پیش کاملاً منسوخ شد ( مصداق بارز شیّادی بود ). در قرارداد شرکت ها ذکر شده است که در تمام زمان قرارداد، 95% از سرعت/پهنای باند خریداری شده باید در اختیار مشتری قرار بگیرد پس اگر چنین چیزی به شما گفتند دارند شما را فریب می دهند و بطور قطع غیر قانونی است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

sسپاس بابت پاسختون..سوال دیگه اینکه مخابرات دارای سرعت تک کانکشن خوبه به خاطر فیبر بودن خط شما یا اینکه با خطوط کابل مسی هم سرعت تک کانکشن خوبی میده؟
    سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019

پيش فرض

میخوام تجربه خودم از شرکتهای مختلف رو خدمت دوستان بگم.شاید به یک نفر کمک کنه.اول اینکه من کار و تحصیلاتم مرتبط با اینترنت هستش پس نگران دقیق بودن حرفهام نباشید..از شاتل سرویس داشتم پینگ مناسب وسرعت هم دقیق مطابق سرویس بسیار مناسب برای استریم ویدیو..تنها مشکلش ساعت ده تا دوازده ونیم شب کندی روی اینترنت بین الملل هستش..دوم فن اوا سعت هشت مگ گرفتم پینگ مناسب اما سرعت بسیار افتضاح نهایت 5مگابیت سرعت میداد اون هم فقط با دانلود منجر به هیچ عنوان بدرد استریم ویدیو نمیخوره..شرکت بعدی مخابرات با خط فیبر بسیار عالی برای ویدیو دارای پینگ عالی من مشکلی ندیدم ازش در ضمن از بندرعباس هستم مرکز بلال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دروود
    چند روزه آسیاتک اصلا نمیتونم گوگل پلی دانلود کنم واسه گوشی اندروید خودم و خانمم.
    با اینترنت 4g امتحان میکنم مشکلی ندارم
    و با صبانت هم تست کردم درست بود.
    با آسیاتک روو دانلوندینگ گیر می‌کنه.
    تماس هم گرفتم با پشتیبانی نفهمید چی به چیه
    دوستان کسی پیشنهادی نداره؟!
    تازگی اینجوری شده

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دروود
    چند روزه آسیاتک اصلا نمیتونم گوگل پلی دانلود کنم واسه گوشی اندروید خودم و خانمم.
    با اینترنت 4g امتحان میکنم مشکلی ندارم
    و با صبانت هم تست کردم درست بود.
    با آسیاتک روو دانلوندینگ گیر می‌کنه.
    تماس هم گرفتم با پشتیبانی نفهمید چی به چیه
    دوستان کسی پیشنهادی نداره؟!
    تازگی اینجوری شده
    مودم رو خاموش روشن کنید تا ای پی عوض بشه شاید درست بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

مودم رو خاموش روشن کنید تا ای پی عوض بشه شاید درست بشه
    والا ده بار خاموش روشن کردم
    حتی مودم هم عوض کردم.
    با قند شکن راحت گوگل پلی دانلود می‌کنه فقط درحالت عادی با آسیاتک توو گوگل پلی روی Downloading گیر می‌کنه.
    با صبانت و سیم‌کارت ایرانسل هم مشکلی نداره.
    دوتا گوشی هم داریم هردو مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •