اگه به جای هفت شب هفته ، سه شب دانلود کنید وهر دفعه زیر یک گیگ هم باشه محدود نمیشید. من امتحان کردم الان سه ماهه محدود نشدیم! خوب جیره بندی رو یاد میدن
این پروموشن هم خیلی بده. پینگ رفته روی 800!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه به جای هفت شب هفته ، سه شب دانلود کنید وهر دفعه زیر یک گیگ هم باشه محدود نمیشید. من امتحان کردم الان سه ماهه محدود نشدیم! خوب جیره بندی رو یاد میدن
این پروموشن هم خیلی بده. پینگ رفته روی 800!
هیچ جایی مثل شاتل نیست. شاتل از همه بیشتر و بدتره !
آسیاتک منطقه به منطقه ممکنه فرق کنه. منطقه های اطراف ما 3 تا 7 هست.
دوستان دانلود نکنید art 3 بعد 3 گیگ دانلود سرعت شد 8kb
خوب شد گفتی چون من با art 1 نزدیک 2 گیگ دانلود کردم از ترس این که محدود نشم دانلود نمیکردم آخه 2 روزه سرویسمو عوض کردم . شاتل واقعا گند زده با این هدیه دادنش . دوستانی که سرویس های art دارند اعلام کنن تو این چند روز هدیه چقدر دانلود کردن ؟ آیا محدود شدن مثل این دوستمون ؟
اشتباهتون همینه دیگه...
چرا با یه شرکت 1 ساله میبندین آخه؟
بهترین حالتش قرارداد 1 ماهه هست که سر ماه هم اگر دوست داشتید تمدید کنید اگر هم نخواستید فسخ کنید
اون تخفیفی که بهش تعلق میگیره به ریسکش نمیارزه.
نه بابا دوست من محدودیتی در کار نیست سرعت ممکنه افت کنه اما دوباره بر میگرده ! من این چند روز هر روز روزی 8 گیگ گرفتم
امروز شاتل 2 گیگ هدیه داده بهم
سرویسم ECO 512
به مناسبت تولدش
سلام. دیشب در ساعات رایگان سرعت خیلی کم بود. تقریبا همه ی شما می دانید که سرعت روی 2 مگ قرار گرفته. حتی اگر سرویس شیر هم باشه باید سرعت به 50 برسه! از پشتیبان علت را پرسیدم. طوری جواب داد که انگار از همه چیز بی اطلاع است. مدتی قبل سرعتم در روز هم خیلی کم شده بود.باز علت را پرسیدم گفت باید یک ماه کم مصرف کنم یا به قولی اصلا مصرف نکنم تا دوباره به حالت عادی برگردد! سرویس من سه ماهه است.یک ماه مصرف نکنم.یعنی پول یک ماه را بخورند یک لیوان آب هم رویش. هربار این بساط را داریم. یک مقدار زیاد مصرف می کنیم، سرعت کم می شود. اگر شما ترافیکتان تمام شود نمی توانید از ترافیک شبانه استفاده کنید پس باید ترافیک بخرید یعنی اینکه برای استفاده از ترافیک شبانه پول می دهید پس مفت مفت هم نیست. سرعت روی 2 مگ هست بعد پشتیبان می گوید سرعت شما باید 128 باشد و در بهترین شرایط 16! انگار که این پشتیبان ها یا در شرکت شاتل کار نمی کنند یا خودشان به خریت زده اند. چطور زمانی که به انتهای دوره باقی مانده پشت سرهم اطلاعیه و پیامک می زنند اما وقتی از وضع بد سرویس صحبت می کنیم، اظهار بی اطلاعی می کنند. پشت سر هم می گویند مشکل از مخابرات است.یعنی مخابرات فقط از 1 تا 8 صبح مشکل دارد؟ ببخشید که پرحرفی کردم. حرصم از دستشان در آمده است.
دوستان بنده رو 8 تا محدود شدم شاتل می گه از مخابراته راست می گه!
سلام دوستان .
اطلاع دارید که چجوری میشه مودمم رو با یه مدل وای فای عوض کنم ؟ شاتل همچین طرحی داره اصلا ؟
میخوام مودم ZyXEL ـم رو که از خود شاتل گرفتم رو تعویض کنم و یه وای فای بگیرم .
یا خلاصه یه راهی که نخواد عین پول مودم وای فای رو بدم و مودم فعلی بدون مصرف بمونه برام .
مرسی.
هم اکنون 99 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 99 مهمان)