از دوستانی که از سرویس های روی نُت نِت خریداری کردن و کد تخفیف آسیاتل که براشون پیامک شده رو نیاز ندارن، ممنون میشم 3-2 مورد برای بنده ارسال کنن. پیشاپیش ازتون ممنونم.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
از دوستانی که از سرویس های روی نُت نِت خریداری کردن و کد تخفیف آسیاتل که براشون پیامک شده رو نیاز ندارن، ممنون میشم 3-2 مورد برای بنده ارسال کنن. پیشاپیش ازتون ممنونم.
دوستان برای شما هم دانلود از سرورهای خارج محدوده؟
برای من از آسیا دی ال با 950 دانلود میکنه
از سرور خارجی با 350
نه من که مشکلی ندارم
اکثر سرور های خارجی یواشن و باید اشتراک خرید تا سرعت بالا بره
ولی بینشون چندتا رایگان سرعت بالا پیدا میشه, متاسفانه از اونها یا ف.ی.ل.ت.ر یا خودشون مارو تحریم کردن
بله، دیشب سرعت اینترنت ( نه اینترانت ) بسیار افتضاح بود. همه وبسایت های خارجی دارای مشکل بودند و سرعت اتصال اینترنت بسیار پایین بود. این خوک ها باز دارند خرابکاری می کنند. من از پیشگامان اتصال اینترنت دارم، دیشب دو بار با آنها تماس گرفتم بار نخست انکار می کردند اما بار دوم گفتند که مشکل سراسری است و برطرف خواهد شد.
دوستان اسیاتکی میتونین با بترنت ویندوز کانکنت بشین؟
فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk
ای بابا این آسیاتک هنوز نمیخواد جشنواره زمستانی رو ارائه بده ؟ چند روزه منتظرم !
میشه بیشتر توضیح بدی منطورت اینترنت ویندوز بودبا بترنت ویندوز. توضیحات بیشتر بده تا من اسیاتک دارم تست کنم برات.
حل شد متشکرم.
دروود به همگی
من قبلاً صبانت بودم میگفت خط شما ظرفیت ۲مگ داره فقط
بعد از مدتی اومدم آسیاتک و همینجوری شانسی ۴مگ گرفتم بار اول و تا الان دارن استفاده میکنم و سرعت دانلود هم ۵۰۰هست و داخل مودم هم دانلود ریت 4096 هست.
زمانی که روو صبانت بودم سرعت دانلودم ۲۵۰بود و دانلود ریت خطم 2000بود.
سوالم اینه که شرکتها دستکاری میکنن وضعیت و کشش خط را؟
به اسیاتک چندروز پیش زنگ زدم گفتم میخواهم ۸مگ بگیرم چک کرد گفت الان خطط کشش ۴داره فقط ،نمیشه بگیری!
بنظرتون اگر این ماه ۸مگ بگیرم امکانش هست بازم خطم کشش داشته باشه و مثه زمانیکه صبانت داشتم و میگفت ۲مگ بیشتر نمیشه،بشه بیشتر باشه ظرفیت واقعی خطم؟
Last edited by mafia320; 03-01-2019 at 01:03.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)