عزیز بعضی از سایت ها میشه اما جی میل نمیشه.
عزیز بعضی از سایت ها میشه اما جی میل نمیشه.
آقا من زنگ زدم 130 نگفتمم اعتباریم اما مشخصات را گرفت و گفت شما اعتباری هستی و فعال نیست ایکر ! منم گفتم دوستام فعال شدن باز حرف خودشا زد !!! خالا من یه ایمیلم میدم ببینم چی میشه !!! چی کار کنم؟!
بچه ها یه سوال
اونایی که دائمی دارن
آیا برای دریافت ریز مکالماتشون براشون پولی میندازه؟؟؟
یه درخواست کلی هم دارم از همه بچه ها چه دائمی و چه اعتباری
همگی بیاین به ایرانسل ایمیل بزنید و بگین که زودتر این دلیوری را برای اعتباریها روشن کنن
cs@mtnirancell.ir
من که روزی هزارو خورده ای میره روی قبضم.فقط به خاطر چند تا اس ام اس!
نه اون ریز مکالماتی که تو سایت قرار میدن بابتش پول نمیگیرن ولی اگه درخواست بدی که ریزمکالمات به صورت نامه بیاد به آدرستون واسطون 1000 تومن هزینه داره![]()
زنگ بزن 140 حتما اون طف حوصله نداشت راهنماییت کنه .![]()
به به مبارکه گفتم که با این روش خیلی از دوستای من جواب گرفتن![]()
سلام به همه بچه ها و مخصوصا Tempest عزيز
ببين اقا وحيد منم اعتباري دارم ولي خيلي درست وتميز حساب مي كنه ، گوشيم هم نوكيا هست
تو قسمت gprs counter دقيقا 50kb استفاده كردم و دقيقا هم طبق تعرفه تشويقي تابستوني 50 تومان از اعتبارم
كم شد. اس ام اس هام هم به ايرانسل مجانيه و به ساير خطوط هم دقيقا 8 تومان كم مي كنه .![]()
only MTNIrancell
راستي يادم رفت دو بار هم 12 شب به بعد در دو شب مختلف يكي به مدت 45 دقيقه و يكي به مدت 21 دقيقه به يكي از
دوستام كه ايرانسل داشت زنگ زدم وصحبت كردم و يه قرون هم كم نكرد . ايــــــــــــــــــنه![]()
Last edited by Ebrahim202003; 23-06-2007 at 14:17.
سلام بر همگی.
آقا من اصفهان هستم . می خواستم یه خط اعتباری ایرانسل بخرم . در حال حاضر دائمی دولتی دارم. از ایرانسل فقط ام ام اس و جی پی ار اس و این کارت های قرمز و ... استفاده می خوام بکنم نه برای مکالمه.
آیا اصفهان هم تحت پوشش هست ؟ نظری در این مورد ندارید ؟
سلام آقا بيلچه
ببين عزيز الان اصفهان فكر كنم 60-70 درصد زير پوشش باشه و فكر كنم تا 2-3 ماه ديگه شايدم زودتر
تحت پوشش كامل بره . ببين يه اعتباري ايرانسل بخري ضرر نمي كني و برو حالشو ببر![]()
مطمئن باش تا آخر امسال ديگه صحبت از سيم كارت دولتي و 912 نيست و ايرانسل قورتش ميده
به نظر من دايمي دولتيت رو هم بفروش و يه اعتباريه دولتي بخر چون به زودي قيمت دايمي دولتي
هم پايين مي كشه بعد رو دستت مي مونه . مطمئن باش بزودي ايرانسل يكه تاز ايران مي شه و
912 بايد بره غاز بچرونه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)