تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: اين تاپيك چطوره ؟؟

راي دهنده
590. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خيلي توپه

371 62.88%
  • اي بدك نيست

142 24.07%
  • نه اصلا حال نكردم

77 13.05%
صفحه 361 از 542 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 5412

نام تاپيک: Grand Theft Auto: San Andreas

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

پيش فرض

من برای دوست شدن با دخترها از کدهای لاغری و چاقی و عضلانی شدن استفاده کردم ولی وقتی که خواستم بازی رو سیو کنم بازی بهم هشدار داد که بازی رو سیو نکنم! اگه که با همین سیو بازی رو ادامه بدم در بازی مشکلی پیش میاد؟ (من فقط از همون سه تا کد که گفتم استفاده کردم)

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

من برای دوست شدن با دخترها از کدهای لاغری و چاقی و عضلانی شدن استفاده کردم ولی وقتی که خواستم بازی رو سیو کنم بازی بهم هشدار داد که بازی رو سیو نکنم! اگه که با همین سیو بازی رو ادامه بدم در بازی مشکلی پیش میاد؟ (من فقط از همون سه تا کد که گفتم استفاده کردم)
    من زیاد تو کد و چیت این بازی وارد نیستم.اما بهت پیشنهاد میکنم سیواتو نگه داری.ممکنه مشکل دار بشه.البته مثکه مشکلش فقط تو اون مرحله مد داگه.حداقل بعد اون استفاده کن.
    چیت کدم پلنگه گفت چیه دیگه.صفحه قبل بود به نظرم.از اون استفاده کردی؟
    از این:
    خیر دوست عزیز.
    البته استفاده از ترینر نیست بلکه بخاطر استفاده از چیت کد Riot هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad1122's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری!

10

از این:
    چی؟؟ متوجه نشدم چی گفتی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد اون اخطار میگه که ممکنه بعد از سیو کردن ( یه بار از بازی در اومدن و دباره بالا اوردن) اون چیت غیر فعال بشه ! البته چیت هایی که شما استفاده کردید هیچ اتفاقی براشون نمیافته! نگران نباشید بیتشر در مورد نا تمام کردن خون و سلاخ این اتفاق میافته.
    موفق باشید.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

چی؟؟ متوجه نشدم چی گفتی.
    گفتم از چیت Riot استفاده کردین ؟من اصلا این چیت میتها رو بلد نیستم.
    این دوستمون میگه اینا مشکل سازن حتما درست میگه:

دوست عزیزم هیچ مشکلی پیش نمیاد اون اخطار میگه که ممکنه بعد از سیو کردن ( یه بار از بازی در اومدن و دباره بالا اوردن) اون چیت غیر فعال بشه ! البته چیت هایی که شما استفاده کردید هیچ اتفاقی براشون نمیافته! نگران نباشید بیتشر در مورد نا تمام کردن خون و سلاخ این اتفاق میافته.
    موفق باشید.

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از راهنماییت ممنون. من اون دختره که توی مدرسه رانندگیه رو پیدا کردم اما چطوری باید باهاش دوست بشم؟
    فکر کنم اول باید گواهی نامتو بگیری ! منم یکمی دردسر داشتم تا با اون دوست شدم .
    به نظرم یک هیکل چاق می خواد.فک کنم enter رو باید جلوش بزنی.خوشش بیاد که تمومه و یک دو تا سوال میکنه.نیاد میگه چه لاغری یا چاقی.ببین چی می خواد دیگه
    اوراکل بیشتر اینا مشکشون تو هیکل بود تا اسکیل تا جایی که یادمه.
    رمزه every one is rich رو پشت سر هم بزنید. ماشینا که خوب شدن وقتی شوارشئن میشید جذبه رو زیاد میکنن و دخترها زود دوست میشن.

برای گرفتن گواهینامه باید در همه آزمون ها مدال طلا بگیرم؟ من همه آزمون ها رو انجام دادم و از بیشتر اون ها مدال طلا دارم و فقط یکی دو تاشو نقره و برنز گرفتم. الان گواهینامه دارم؟؟ یا باید بقیه آزمون ها رو هم طلا بگیرم؟
    آره. قبولی.

من کارت گرافیکم 64 Ati هست مگه ساپورت نمیکنه؟
    رم 256
    سی پی یو 2.4
    کودوم یک از قطعاتم ساپورت نمیکنه لطفا راهنمایی کنین
    آخه منم خیلی دوست دارم بازی کنم
    من کارت گرافیکمو 256 کردم جواب داد. رم 256 . سی پی یو 1.5 . جواب داد .اما الان سیستمم چیز دیگس.

عزیزم کارت گرافیکت خیلی پایینه .
    اگه یه کارت رافیک Geforce MX 4000 داشته باشی میتونی راحت بازی کنی .
    گرافیکش چند میشه؟

چرا همه توی این مرحله وقت کم میارن؟ من این مرحله رو خیلی راحت رد کردم بدون اینکه وقت کم بیارم. البته اگه قبلاً از ترینر استفاده کرده باشین ممکنه اینطوری بشه.[/quote]

منم وقت کم نیووردم.

به هشتارش توجه نکن. الکیه. همون که ok داره دیگه؟

من زیاد تو کد و چیت این بازی وارد نیستم.اما بهت پیشنهاد میکنم سیواتو نگه داری.ممکنه مشکل دار بشه.البته مثکه مشکلش فقط تو اون مرحله مد داگه.حداقل بعد اون استفاده کن.
    از این:

موفق باشید.
    مئافقم. چیت ها اثری ندارن. من کل بازی رو با چیت رفتم و خیلی هم حال داد. همون ارور هم بعد از سیو کردن میومد. بازی رو هم با خوبی و خوشی تموم کردم. اما از ترینرش استفاده نکردم. شاید اون بد باشه. به نظر من از چیت استفاده کنین بهتره تا ترینر. من توی بازی قلعه 3 از ترینر چند بار استفاده کردم بازیم به هم ریخت.
    Last edited by frnsh; 25-04-2008 at 15:39.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مئافقم. چیت ها اثری ندارن. من کل بازی رو با چیت رفتم و خیلی هم حال داد. همون ارور هم بعد از سیو کردن میومد. بازی رو هم با خوبی و خوشی تموم کردم. اما از ترینرش استفاده نکردم. شاید اون بد باشه. به نظر من از چیت استفاده کنین بهتره تا ترینر. من توی بازی قلعه 3 از ترینر چند بار استفاده کردم بازیم به هم ریخت.
    دوست عزیزم حتما ترینرتون به ورژن بازی نمیخورد ولی بالا میاورد! ترینرتون pz نبود؟؟

من 2 بار با ترینر 1 بار بدون چیت و ترینر بازی رو تموم کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده و نخواهد امد چون ربطی نداره.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوست عزیزم حتما ترینرتون به ورژن بازی نمیخورد ولی بالا میاورد! ترینرتون pz نبود؟؟

من 2 بار با ترینر 1 بار بدون چیت و ترینر بازی رو تموم کردم و هیچ مشکلی پیش نیومده و نخواهد امد چون ربطی نداره.
    آره. pizza بود. نمیدونم. اما من با چیت خیلی راحت بودم. اما قلعه 3 چیت نداره. هرچی گشتم نداشت. ترینر جی تی ای سن اندریاس رو هم توی سی دی هام داشتم اما استفاده نکردم. اما من یکی که از ترینر خوشم نیومد. چون باید یه فایل باز کرد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

برای قلعه منم این مشکلو داشتم رفتم از یه جا دیگه پیدا کردم!

چیت داشت (یه جا خونده بودم) پیدا کردم برای قلعه میزارم.

جی تی ای هم که چیتاش....!

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

واقعا چیت داشت قلعه 3؟ ایول. میشه پ.خ بگی کجاس؟
    جی تی ای هم که همش تو کار چیته. یه خربار فقط چیت داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •