اونا رو بازی می کنم ولی با سرور های چینی هم خیلی حال می کنم
بعد اینا همش تو کاره وال هک و اوتو شاتن واسه همین نمیشه زدشون
یکی وال هک یا چیت بده که کار کنه
دمتون گرم
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اونا رو بازی می کنم ولی با سرور های چینی هم خیلی حال می کنم
بعد اینا همش تو کاره وال هک و اوتو شاتن واسه همین نمیشه زدشون
یکی وال هک یا چیت بده که کار کنه
دمتون گرم
تاپیک استیکی شد
تاپیک به زیر مجموعه آنلاین منتقل شد
تایپیک های مربوطه ادغام شد
ممنون
تیم بازیها
با سلام به همه دوستان
آقا من تا چند روز پیش به راحتی میومدم تو کانتر سورس 2007 و آنلاین وصل میشدم به یکی از سرورها و بازی میکردم...ولی به یکباره از چند روز پیش تا حالا وقتی رو یه سرور کلیک میکنم پیغام Steam Validation Rejected میده و disconnect میکنه!! ما هم که آماتور...تروخدا مارو راهنمایی کنین.
Last edited by maziar_dalvandi; 17-04-2008 at 10:27.
سلام
مشکل من اینه که تو گیم نت 3 تا از سیستم ها هستند که تو بازی کانتر فقط باید سرور بشن یعنی من اگه بخام باهاشون به یه کامپیوتر دیگه که اون سروره تو بازی کانتر وصل بشم پیغام میده :
could not connect to server
این مشکل فقط تو کانتر هست بازیهای دیگه ای رو مثل وارکرفت تست کردم مشکلی نداره.
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلام بچه ها
وقتی تو counter source وصل اینترنت میشم و یکی از سرور ها رو انتخاب میکنم این پیغام رو میده:
hamachi رو هم دارم.
یکی جواب بده لطفا
سلام دوستان تایپیک خوبی بود.
ممنون
یه چندتا رمز بدرد بخور بزارین.![]()
سلام دوستان عزیز:
من برای بازی کردن آنلاین کانتر سورس 2.6 به پچ 9 یا 10 نیاز دارم لطفا یک سایت برای دانلود پچ نه خود بازی معرفی کنید
با تشکر
عزیزم منظور شما از Counter Strike 2.6 چیه ؟!
ورژن های کانتر اینه :
Counter Strike 1.5
Counter Strike 1.6
Counter Strike 1.9
Counter Strike Source
همینا .
عزیزم شما رمز رو واسه بازی مرحله ای میخوای یا بازی شبکه ای و آنلاین ؟سلام دوستان تایپیک خوبی بود.
ممنون
یه چندتا رمز بدرد بخور بزارین.
درود:
یک سوال داشتم از در بازی وقتی T فشار میدیم یه چیزی مثل ارم با اسپره رنگ روی دیوار میاد که دست خودمون است رنگش .بعضی ها وقتی میزنند اسم خودشون رو با اسپری روی دیوار میکشن ولی من هر کاری کردم نتونستم این کار رو بکنم تو پوشه های بازی هم رفتم و عکس هارو پیدا کردم و ادیت هم کردم و کلمه مورد نظر خودم رو نوشتم ولی توی بازی وقتی T فشار میدم اون نوشته مورد نظر من نمیاد ...لطفا راهنمایی کنید که چطور نوشته خودم جایگزین عبارات پیش فرض کنم .
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)