سلام.
من الان چند تا برنامه و بازي واسه گوشيم دانلود كردم، ولي يه فايل زيپ شده دانلود شده كه يه عالمه توش فايله! كودومو رو گوشي بريزم؟
چيجوري نصب كنم؟
سلام.
من الان چند تا برنامه و بازي واسه گوشيم دانلود كردم، ولي يه فايل زيپ شده دانلود شده كه يه عالمه توش فايله! كودومو رو گوشي بريزم؟
چيجوري نصب كنم؟
چه جوری میشه 810کا رو فارسی کرد بدون این که محتویات داخل گوشی پاک سه
من یه نوکیا 5310 رو دادم فارسی کنن همه چیزه گوشی فارسی شد حتی بازی ها.همچین قابلیتی رو کا 810 هم داره؟
اگه توی اون فایل زیپ چند تا فایل با فرمت (jar) دیدی که هیچ ! هر کدومو خاستی توی مموری بریز یا بلوتوث کن و نصبش کن .
اما اگه توی اون فایل زیپ چند تا فایل با فرمت عکس و غیره دیدی پسوند فایل zip رو jar کن و این طوری میشه نصبش کرد
دوست عزیز مشکل از گوشی شما نیستش ! همه همین مشکل رو دارن (ایراد از برنامه هستش)
فكر كنم امكان داره
از K310 استفاده كرده ام ولي K800 را تست نكرده ام
اي بابا چند بار بگم
به گوشي ربط نداره
برنامه ضعيفه
پست قبلي منو خوندي؟
اين كه قابليت نيست
بعدشم بعيد ميدونم بازيها فارسي بشه (يه بار ديگه دقت كن)
براي فارسي كردن K810 بايد فريمورهاي فارسي مربوط به گوشي را بريزي گوشي
و بعد از فلش كردن هم همه در حافظه داخلي گوشي پاك ميشه
سلام.
ببخشيد بازم مزاحم ميشم!
چطوري ميشه فهميد ، بدون شمردن ، چند تا اس ام اس تو اينباكست هست؟
message Counter نداره؟ البته يه قسمت پيدا كردم كه فقط مينويسه چند تا اس ام اس دادي!
فقط با برنامه ي my phon explorer ميشه فهميد.
نرم افزار بسيار بدرد بخوري هست كه روي كامپيوتر نصب ميشه و شما ميتونيد تمامي قسمت هاي گوشي را با كامپيوتر مديريت كنيد.
مثلا با استفاده از كامپيوتر و كيبورد اس ام اس بفرستيد يا متن هاي اس ام اس را كه در كامپيوتر داريد به inbox منتقل كنيد و...
سلام
اينم فارسي
گوشي من k800 يعني ميشه قفل صفحه كليد واسش گذاشت؟
پچ رو چه جوري ميريزن رو گوشي؟
من جديدا مطالبي رو در مورد ريست كردن گوشي خوندم و خيلي برام جذابه برنامه سيتول رو هم دانلود كردم اما نميدونم ديگه به چي نياز دارم كابل مخصوصي ميخواد؟
واسه گوشي ضرر نداره؟اگه لطف كنيد و يه حيب آموزشي اين برنامه كه ترجيحا تصويري باشه رو واسم بزارين.
خفن به سرم زده گوشيم رو تغيير بدم مخصوصا كيفيت فيلمبردازيشو زياد كنم.
بيا اينم اموزش:
كابل مخصوصي نميخواد همون كابل رو گوشي!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو اين اموزش نوشته پچ چه جوري رو گوشي بريزي!!
موفق باشيد!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)