بفرمایین.ولی خودم امتحانش نکردم.(چون رجیستر میخاست).
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرمایین.ولی خودم امتحانش نکردم.(چون رجیستر میخاست).
اینو داشتم. سایت خوبی هست. گفتم شاید بجز این...
آقایون،رسماً به فنا رفتم...سیستمم مشکل پیدا کرده،(ویروسی شده) حالا هیچی واسم مهم نیست،فقط میخوام لیست تورنتهایی رو ک توی نرم افزار Bittorrent ام داشتم رو بازیابی کنم.الان که میرم توی برنامه اش لیستم کلاً خالی هستش.درست مثل موقعی که تازه نصب میکنیش.چطوری میتونم لیستشو بازیابی کنم؟
اصلآً واسم مهم نیست که تورنتهای نصفه دانلود شده ام رو از اول دانلود کنم،فقط میخوام لیستم برگرده.
utorrent یه کپی از تورنت های دانلودی را توی application data نگه میداره
احتمالا بیت تورنت هم همینطوره...
مثلا مال من اینجاست!
C:\Documents and Settings\Farshad\Application Data\uTorrent
امیدوارم مشکلت حل شه...
بله همونطور که دوستمون گفتن تمام نرم افزارهای دانلود تورنت یک کپی از فایل تورنت رو برای مراجعات بعدی به لیست داخل فایل نگه میدارند.
اگه نتونستید مسیر نگهداری رو که بسته به نوع نرم افزار و ویندوز فرق میکنه رو بدست بیارید یک سرچ توی درایوی که ویندوز نصبه بزنید بصورت torrent.* و کل تورنتهاتون رو پیدا کنید.
سلام.دوستان چطوري برنامه ي u torrent رو طوري تنظيم كنم كه بعد از اتمام يه فايل تورنت بلا فاصله سيد شدن فايل تورنت تكميل شده رو رو قطع كند و اتوماتيك فايل دوم تورنتم رو دانلود كند ؟
خيلي گير همچين چيزي هستم از دوستان خواهش ميكنم كمك كنن.
ممنون
در قسمت Preferences به بخش Queueing برو.مقادیر maximum number of active torrents و active downloads رو مساوی بزار.خانه اول تعیین کننده تعداد آپلود+دانلود هست و خانه دوم تعیین کننده تعداد دانلودها.
سلام دوستان
توی تورنت فایلهای پارت به پارت هم گیر مباد؟
چون تا حالا من با هر چی فیلم برخورد کردم همشون تک فایل بوده
اگه سایتی میشناسید که تورنت به صورت پارت به پارت داشته باشه ممنون میشم برام بزارید
Last edited by David.Jn; 12-02-2011 at 16:36.
خیلی خیلی کم پیش میاد پارت به پارت باشه.چون مثل آپلود سنترها محدودیت حجم فایل نداره.
در ضمن اکثر فیلم هایی که به صورت RAR و پارت به پارت هستن Fake هستن و در 99 درصد موارد پسورد میخان که هیچ وقت نمیتونین پیداش کنین.![]()
سلام
قبلا هم مساوي بودن دوست من.
اما نميدونم چرا بعد تمام شدن يه فايل تورنت نميره روي فايل دومي!
به نظر شما مشكلش چيه ؟
عكس درون لينك رو نگاه كنيد دوست من :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)