دراپ به کابلی که داخل ساختمان میکشن میگن
هر رشته نوری یه کوره
دراپ به کابلی که داخل ساختمان میکشن میگن
هر رشته نوری یه کوره
خیلی غصه نخور
سرعت حداکثر 300 تا 400 مگ هست . فعلا بیشتر از این باز نذاشتن
کار سختی نیست تو قسمت تنظیمات Broadband هست
شما اطلاعات درون مودم رو یکجا بنوس و بعد با ریست فکتوری و یا تغییر دادن بذارید روی بریج.. روی روتر شیائومی هم باید کشوری مثل ترکیه رو انتخاب کنید و در اونجا اطلاعات یوزر و پسورد رو وارد کنید.. من از روزی که ست شد تمامیه اینها رو خودم تغییر دادم و اعلان بریح شده بر روی روتر هست... کار سختی نیست.. مشکلی داشتی عکس بفرست تا بهت کمک کنیم..
ممنون از شما
میشه یه شماره ای تو پیام برام بزارید از طریق واتس آپ یا هر چیزی باهاتون تماس بگیرم؟
البته اگه مقدوره
ده بار تنظیمات رو انحام دادم نشد!
خب واسه ما دو کور هست ,تو چه چیزایی تاثیر داره؟اینو که میدونم به کابلی میگن که داخل ساختمان میکشن!منظورم تفاوت کور ها بود
والا همون 300 400 کم نیست,میشه 3 برابر این ...این مودمی که خریدم (hg8546m) میگفتن یک پورتش گیگابیتیه که همون یک پورتش هم گیگابیتی نیست!جالب اینجاست این مودم برای سال 2014 هم هست و پورت گیگابیتی نداره
300-400 مگ فقط سرعت داخلی یا همون اینترانت هست که اصلا نباید ملاک شما باشه. سرعت بین المللی فیبر در ایران بین 150-200 مگ هست. تقریبا تو تمام تستهایی که دیدم همین هست به غیر از 1 دوست شهرستانی که 270 مگ میگرفت. اینکه تست 400 مگ اسپید تست از سرور تهران میزاریم و اسمشو میزاریم اینترنت کمی خنده داره. ما یوسر زیاد داریم که 400 مگ داخلی داره ولی سرعت با سرور فرانکفورت 150مگ ماکس هست. شما به 400 مگ توجه نکن.
والا پیمان کار به من گفت 2 کور یعنی میتونین دو تا پریز فیوژن کنید و 2 تا مودم ..
یه پیمان کار دیگه میگفت از یه کور برای سند و از اون یکی برای رسیو میتونه استفاده بشه که اون دیگه PON نیست
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (1 کاربر عضو شده و 6 مهمان)