تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 859 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

پروفشنال mohammadgh6's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2017
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی فریمورz6000 رو نداره به من بده؟

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اولی و سومی که ظاهرا ربطی به شهر نداره، تو تهران اولش همه رو ۳.۵۹ بود بعد رفتن رو ۳.۴۷۴، به خاطر اینه که کریر دومش یعنی ۴.۵ جی روی ۳.۴۷۴ راه اندازی شده، و مودم ها چون کمی سیگنالش قوی تره بجای ۳.۵۹ میرن رو دومی، اگر مودم ۴.۵ td داشته باشید میدونید از هردو استفاده کنید همزمان. راجع به ۳.۴۳ هم نمیدونم شاید کریر سوم هست که بعیده، پس احتمالا در شهر مشهد ازش استفاده شده.
    فکر میکنم rsrp میانگین رو نشون میده و هردو رو باهم جمع میکنه.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
    من مشهد هستم مودمم از 3430 استفاده میکنه

3. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

اگه میدونی مال ه افت ولتاژه cat6 بخر

شاید سیم کار ت رو یادت رفته بذاری توش ؟

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من امروز یک فروند zw101 خریداری کردم و قرار شد نصبش رو هم خودم انجام بدم
    ۳۰ متر هم کابل cat5e از بازار خریدم که مودم رو برسونم پشت بوم و این طرفش رو هم وصل کنم به روتر.
    منتهی داخل خونه که تست میکنم، با کابل ۳۰ متری یا همه چراغاش با هم ثابت روشن میمونه یا فقط چراغ راستی که مربوط به لن هست روشن میمونه و بقیه ( از جمله چراغ پاور)‌خاموش میشن
    یه سرچی زدم ظاهرا روی ۳۰ متر ولتاز افت پیدا میکنه و مشکل میتونه از این باشه. میخواستم ببینم دوستان دیگه ای که خرید داشتن از این مودم به مشکل مشابهی برخوردند و اگر بله چطور حلشون کردند
    پیشاپیش از همه کسایی که راهنمایی میکنن تشکر میکنم
    شما اول با یه سیم دو سه متری از صحت کارکرد مودم مطمئن شو بعد برید سراغ گزینه های دیگه
    ممکنه تغییر اداپتور با امپراژ بالاتر جواب بده یا تهیه سیم با کیفیت تر.. نمی دونم

در آغاز فعالیت faridcb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه میدونی مال ه افت ولتاژه cat6 بخر

شاید سیم کار ت رو یادت رفته بذاری توش ؟
    نه دوست عزیز هست
    حتی این حدس رو زدم که شاید لق باشه و چند بار این ور اون ور کردم اما نتیجه فرقی نکرد
    با سیم یک متری کلفت تر ( اما استانداردش رو اطلاع ندارم، احتمالا cat5) تست کردم و اوکی بوده.
    مطمئنید که تغییر به cat6 روی ولتاژ poe تاثیر داره ؟!

شما اول با یه سیم دو سه متری از صحت کارکرد مودم مطمئن شو بعد برید سراغ گزینه های دیگه
    ممکنه تغییر اداپتور با امپراژ بالاتر جواب بده یا تهیه سیم با کیفیت تر.. نمی دونم
    تست کردم دوست عزیز
    اوکی بوده با کابل یک متری.
    فکر کنم اداپتور با ولتاز بالاتر بخواد ، مثلا ۱۴ ولت ( که مطمئن نیست تولید بشه)

7. این کاربر از faridcb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان این مدم چند روز پیش معرفی شد ولی هنوز نیمده
    کسی میدون کی برا فروش میاد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

نه دوست عزیز هست
    حتی این حدس رو زدم که شاید لق باشه و چند بار این ور اون ور کردم اما نتیجه فرقی نکرد
    با سیم یک متری کلفت تر ( اما استانداردش رو اطلاع ندارم، احتمالا cat5) تست کردم و اوکی بوده.
    مطمئنید که تغییر به cat6 روی ولتاژ poe تاثیر داره ؟!

تست کردم دوست عزیز
    اوکی بوده با کابل یک متری.
    فکر کنم اداپتور با ولتاز بالاتر بخواد ، مثلا ۱۴ ولت ( که مطمئن نیست تولید بشه)

الکتریکی که من ازش گرفتم میگفت افت ولتاژ تو cat6 کمتره .. راست و دروغش رو باید از خودش بپرسید .. من 30 - 35 متر آماده داشتم (از همون الکتریکی) متراژ دقیق حضور ذهن ندارم بگم خدمتتون ، همون را انداختم رو پشت بام تا تو اتاق که میرسه به poe .. فکر کنم راست باشه چون 4 سال پیش که اولین رادیو وایرلس ام رو گرفتم اونام تو شرکت پرسیدن چند متر کابل میخوای که نوع سیم تعیین کنند .. البته poe وایمکس و طبعا td lte خیلی قوی تر از این چیز هاست و به این سوسولی که میگفتید نیست فکر کنم ؟؟!!؟ poe رادیو ضعیف تره فک کنم ..

cat7 هم هست که اون خیلی گرونه ! من یه 1 و نیم متری شو دارم فک کنم برا این شرکت هاست که اینترنت 10 گیگابیتی بر ثانیه دارند .. zw101 درسته نوشته با کت 5 باید بزنین ولی با کت 6 هم میشه .. فرقش اینه که اولش که آداپتور رو میزنید ، سه چهار بار قطع و وصل میشه تا کامل راه بیفته ولی وسطش دیگه مشکلی نداره حداقل مال من اینطوره

اون چیزهایی هم که در مورد ایرانسل گفتید کاملا صحیح است ، من خودم دو تا zw101 دارم یکی روستای خودمون خریدم یکی از سایت ایرانسل ، آداپتور هاشون با هم فرق دارند !! حتی poe ها کیفیت یکسان ندارند ! یکی زود روشن خاموش میشه اون یکی آروم آروم مثل آخر فیلم ترمیناتور 2 . اگه حوصله ام ذیق کرد آداپتورها رو کنار هم میگذارم یه عکس میزنم میزارم تو همین تاپیک !

شما میدونید اون ایمیل ای که موقع خرید از سایت ایرانسل بهشون دادید اگه عوض کرده باشین باید کجای سایت ایرانسل تغییر بدید ؟!؟ ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2015
    محل سكونت
    دیار کریم پوست کلفت

پيش فرض

این که میگن چینی ها کلاه بردار هستند تبلور ش تو همین مودم ها ی رنگارنگ چینی ایرانسل ه ! الکی نمیگن ملت

در آغاز فعالیت faridcb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

الکتریکی که من ازش گرفتم میگفت افت ولتاژ تو cat6 کمتره .. راست و دروغش رو باید از خودش بپرسید .. من 30 - 35 متر آماده داشتم (از همون الکتریکی) متراژ دقیق حضور ذهن ندارم بگم خدمتتون ، همون را انداختم رو پشت بام تا تو اتاق که میرسه به poe .. فکر کنم راست باشه چون 4 سال پیش که اولین رادیو وایرلس ام رو گرفتم اونام تو شرکت پرسیدن چند متر کابل میخوای که نوع سیم تعیین کنند .. البته poe وایمکس و طبعا td lte خیلی قوی تر از این چیز هاست و به این سوسولی که میگفتید نیست فکر کنم ؟؟!!؟ poe رادیو ضعیف تره فک کنم ..

cat7 هم هست که اون خیلی گرونه ! من یه 1 و نیم متری شو دارم فک کنم برا این شرکت هاست که اینترنت 10 گیگابیتی بر ثانیه دارند .. zw101 درسته نوشته با کت 5 باید بزنین ولی با کت 6 هم میشه .. فرقش اینه که اولش که آداپتور رو میزنید ، سه چهار بار قطع و وصل میشه تا کامل راه بیفته ولی وسطش دیگه مشکلی نداره حداقل مال من اینطوره

اون چیزهایی هم که در مورد ایرانسل گفتید کاملا صحیح است ، من خودم دو تا zw101 دارم یکی روستای خودمون خریدم یکی از سایت ایرانسل ، آداپتور هاشون با هم فرق دارند !! حتی poe ها کیفیت یکسان ندارند ! یکی زود روشن خاموش میشه اون یکی آروم آروم مثل آخر فیلم ترمیناتور 2 . اگه حوصله ام ذیق کرد آداپتورها رو کنار هم میگذارم یه عکس میزنم میزارم تو همین تاپیک !

شما میدونید اون ایمیل ای که موقع خرید از سایت ایرانسل بهشون دادید اگه عوض کرده باشین باید کجای سایت ایرانسل تغییر بدید ؟!؟ ممنون
    ممنونم از پاسخ بسیار کاملتون!
    فردا مودم رو ورمیدارم و میرم یه مغاژه کال اونجا تست میکنم حالا یا poe قوی تر میگیرم یا کابل cat6
    نتیجه اش رو هم در همین تاپیک میگم شاید به درد کسی خود!

در مورد ایمیل هم، من به دلیل نیاز فوری که داشتم و مدت زمانی که ارسال پستی طول میکشید مستقیم رفتم نمایندگی مرکزی و اونجا خرید کردم
    ایمیل رو هم همونجا ازم گرفتن
    احتمالا از نمایندگی بشه عوض کرد.
    مطمئن نیستم اما داخل Ecare هم شاید بشه یه کارایی کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

دوستان این مدم چند روز پیش معرفی شد ولی هنوز نیمده
    کسی میدون کی برا فروش میاد؟
    سلام
    تو خود خبر که گفته بود در هفته های اینده ........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •