و اینکه ورژن 196 و 197مبین نت چه تفاوتی با ورژن های قبلی میکنه که از طریق لودر و اتصال پین ها قابلیت آنلاک نداره؟؟!
و اینکه ورژن 196 و 197مبین نت چه تفاوتی با ورژن های قبلی میکنه که از طریق لودر و اتصال پین ها قابلیت آنلاک نداره؟؟!
سلام عزیز دل ربطی به فریمور نداره داره ها ولی سی پی یو مودم مبین نت از ورژن 196 به بالا efuesشده و اجزا نمیده لودر اجرا شه روش انلاک وجود داررد ولی عمومی نشده
من به شخصه بلد نیستم!!!
Last edited by ashkan22; 03-09-2019 at 15:35.
از عکس پیداست که باید پشت مودمو باز کنید و با لودر کار کنی با پین مود دوست عزیزمون @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد تره از من اون راهنمایی لازم رو میده!!!
موفق باشین!!!!!
شما اول خیلی تمیز و با حوصله دانگل رو باز میکنی و برد رو خارج میکنی سپس تمامی درایوهای مربوط رو که اپلود کردم برات رو ویندوز نصب میکنی و کامپیوتر رو یک بار ری استارت میکنی حالا طبق عکس اتصال بوت پین رو برقرار میکنی و در همان حالت برقراری اتصال به پورت یو اس بی کامپیوتر وصل میکنی باید در دیوایس منیجر ویندوز قسمت پورتها حداقل یک پورت به اسم هواوی ظاهر بشه سپس لودر رو اجرا میکنی به صورت exe هست و روش دابل کلیک میکنی اجرا میشه و اعدادی شزوع به کم و زیاد و شدن میکنن و بعد اتمام باز در دیوایس منیجر باید دو تا پورت هواوی نصب و دیده بشه . بعد اتمام تمام این کارها و به درستی ظاهر شدن 2 عدد پورت همون فریمور که پست قبلی بهت لینک داده بودم اجرا میکنی و صبر میکنی تا با موفقیت نصب بشه و کار تمام هست و دانگل شما اپگرید شده و نسخه فریمور و وب یو ای هم عوض شده .
دانلود درایوهای مودم ( داخل فایل زیپ درایوها به ترتیب شماره گذاری شده به همون ترتیب شماره گذاری یعنی از 1 تا 4 نصب میکنی )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------
دانلود یو اس بی لودر با فرمت exe مخصوص مدل : e8372h
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان مودم b310s-22 دارم گزینه ussdرو نداره راهی هست وب یو یا فریمور رو عوض کنم امکاناتش بالاتر بره
بله پشت مودم رو ولی باید باز بکنی و کابل یو اس بی لحیم کنی و اتصال بوت پین بدی عینه مودم b612 . راحت هم انجام میشه و خودم تست کردم فقط مودم جنرال هست یا اپراتوری ؟ بعضی اپراتوری ها efuse هستن مثل مبین نت و نمیشه کاری کرد .
چیزی در مورد اپراتور نزده انلاک هست
فکر کنم جنراله دست دوم خریدم از کجا بیشتر مطمین بشم
بی زحمت اموزش و بهترین فریمو رو برام قرار بدید
Last edited by ALIRK; 06-09-2019 at 15:13.
از مودم و نسخه فریمور مودم عکس بدید تا راهنمایی کنم
با سلام مجدد خدمت دوستان بخصوص اقا صابر گل که همیشه با اطلاعات جامع و با حوصله راهنمایی میکنن، مودم رو پشتش رو فعلا باز نکردم و گذاشتم برا یه زمانی که وقت و حوصله کافی داشته باشم ولی اینبار که مودم رو وصل کردم به سیستم،تا مرحله 3 پیش رفت و ارور پورت رو نداد اما کد لاک خواست از اینترنت برنامه یونیورسال رو دانلود کردم ولی کدی که داد رو قبول نکرد برنامه دی سی لاک هم مودم رو شناسائی نمیکنه میخواستم بدونم اینم راهی داره یا نه باید بفکر باز کردنش باشم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)