تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 755 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

سلام بر شما.
    تماس گرفتم ، ولی نداشتن (نه مخزن و نه کاتریج .)
    جایی دیگی رو سراغ ندارید .
    باتشکر

آخر فروم باز mehran gorji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام بر شما.
    تماس گرفتم ، ولی نداشتن (نه مخزن و نه کاتریج .)
    جایی دیگی رو سراغ ندارید .
    باتشکر
    عزیزم من امروز با بچه های ولیعصر تماس گرفتم گفتند هنوز نیامده.

3. 2 کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behrad_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان من چند ماه پیش پرینتر جوهر افشان کانن مدل pixma 5140 گرفتم ولی الان سومین باره که باید برم کارتریج های فابریک نو بخرم جایی که میرم میگن کارتریج قابل شارژش نیست و باید هر دفعه نو بخری همچین چیزی درسته یعنی من باید وایسم کارتریج قابل شارژش بیاد اونو جای کارتریج های فابریکم بزارم ؟ یعنی نمیشه همین هارو شارژ کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار میتونم انجام بدم هزینه خرید کارتریج نو که دستگاه من 5 رنگ داره خیلی زیاد میشه.
    Last edited by behrad_f; 15-04-2011 at 21:57.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام دوستان من چند ماه پیش پرینتر جوهر افشان کانن مدل pixma 5140 گرفتم ولی الان سومین باره که باید برم کارتریج های فابریک نو بخرم جایی که میرم میگن کارتریج قابل شارژش نیست و باید هر دفعه نو بخری همچین چیزی درسته یعنی من باید وایسم کارتریج قابل شارژش بیاد اونو جای کارتریج های فابریکم بزارم ؟ یعنی نمیشه همین هارو شارژ کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید چی کار میتونم انجام بدم هزینه خرید کارتریج نو که دستگاه من 5 رنگ داره خیلی زیاد میشه.
    عزیزم پمپ میشه بست اما من این توصیه را روی چاپگرهای کانن نمیکنم.
    همان لز کارتریج های فابریک استفاده کن و نذار خشک بشه.این دستگاه برای عکاسی خوب است که پول جوهر را در میاورد.
    موف باشی

6. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من به پشنهاد بچه های خوب این تاپیک چند ماه پیش یک iP4700 کانن خریدم و فعلا که راضی هستم و تصمیم دارم تانک براش بزارم می خواستم ببینم هزینه هر چاپ با تانک برام چقدر در میاد در ضمن کیفیت رو روی High می گذارم و سازی که پرینت می گیرم از هر طرف a4 تقریبا 2 سانت سفید می مونه ...
    با تشکر

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پاك شود.....
    Last edited by farhad_realmadrid; 16-04-2011 at 18:24.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

سلام دوستان ...
    من به پشنهاد بچه های خوب این تاپیک چند ماه پیش یک iP4700 کانن خریدم و فعلا که راضی هستم و تصمیم دارم تانک براش بزارم می خواستم ببینم هزینه هر چاپ با تانک برام چقدر در میاد در ضمن کیفیت رو روی High می گذارم و سازی که پرینت می گیرم از هر طرف a4 تقریبا 2 سانت سفید می مونه ...
    با تشکر
    باید photo smart پرینت کنی روی پرینتر های hp به سادگی حل میشود اما منوی canon راا حفظ نیستم
    از فتوشاپ هم این کار رو انجام بده.
    در ضمن چاپگرهای غیر فتواسمارت این امکان را ندارند

10. این کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behrad_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

عزیزم پمپ میشه بست اما من این توصیه را روی چاپگرهای کانن نمیکنم.
    همان لز کارتریج های فابریک استفاده کن و نذار خشک بشه.این دستگاه برای عکاسی خوب است که پول جوهر را در میاورد.
    موف باشی
    اقا ممنون بابت جوابتون امروز رفتم برای خرید کارتریج ها گفتن کارتریج های قابل شارژ اومده بدون چیپ ست که مال کارتریج های فابریکتو بزار روی اینا و خودت با جوهری که بهت میدیم شارژ کن قیمت 5 تا کارتریج بدون چیپ ست رو هم 30000 میگفت. که من دو دل شدم نگرفتم .این کار رو انجام بدم کاتریج قابل شارژ بدون چیپ ست بگیرم مشکلی برام پیش نمیاد؟ دستگاه اسیب نمیبینه؟البته هزینه کارتریج فابریکم برام زیاده ولی اگه بخواد برام شر و دردسر بشه ترجیح میدم فابریک بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید به صلاح چه کاری انجام بدم؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

باید photo smart پرینت کنی روی پرینتر های hp به سادگی حل میشود اما منوی canon راا حفظ نیستم
    از فتوشاپ هم این کار رو انجام بده.
    در ضمن چاپگرهای غیر فتواسمارت این امکان را ندارند
    مشکل من که پرینت کردن نبود سوالم رو درست متوجه نشدید شما ...
    هزینه هر چاپ با تانک چقدر میشه؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    The former royal

پيش فرض

مشکل من که پرینت کردن نبود سوالم رو درست متوجه نشدید شما ...
    هزینه هر چاپ با تانک چقدر میشه؟؟
    خیلی ناچیز.شاید یه a4 تمام رنگ 10 تومن هم نشود.البته اگر جوهر لیتری بخری خیلی کمتر هم میشه

---------- Post added at 08:54 AM ---------- Previous post was at 08:50 AM ----------

اقا ممنون بابت جوابتون امروز رفتم برای خرید کارتریج ها گفتن کارتریج های قابل شارژ اومده بدون چیپ ست که مال کارتریج های فابریکتو بزار روی اینا و خودت با جوهری که بهت میدیم شارژ کن قیمت 5 تا کارتریج بدون چیپ ست رو هم 30000 میگفت. که من دو دل شدم نگرفتم .این کار رو انجام بدم کاتریج قابل شارژ بدون چیپ ست بگیرم مشکلی برام پیش نمیاد؟ دستگاه اسیب نمیبینه؟البته هزینه کارتریج فابریکم برام زیاده ولی اگه بخواد برام شر و دردسر بشه ترجیح میدم فابریک بگیرم ممنون میشم راهنمایی کنید به صلاح چه کاری انجام بدم؟
    من میگم دستگاه رو ببر پیش خودش و ضمانت بگیر.اگه ضمانت داد بخر و بذار خودش نصب کنه.
    پمپ خیلی خیلی به صرفه است.
    اما اگه عکاس هستی پمپ نبند

14. 2 کاربر از mehran gorji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •