تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 752 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام آقا رضا هدفون سونی MDR-ED12 رو از نمایندگی اش گرفتم 20 تومن
    ولی نمیدونم اصلیه یا نه
    نمایندگی سونی بود و ادعا میکرد که جنسش اصله .
    made in china هستش !
    اصلیش چینیه ؟
    سلام به شما
    مبارکتون باشه
    واووو چرا اینقدر گرون ، به شما که قیمت داده شده بود
    نمی شه با ادعای کسی صاحب بهترین شد
    به هر حال تقریبآ تمام هدفونهای سونی در چین تولید میشوند ولی خوب چین هست دیگه ، هم کالای اصل تولید می کنه و هم کالای بدل

اصل به نظر من اونه که شما خوشتون بیاد و به دلتون بشینه نه . . .

میشه از شما خواهش کنم درباره کیفیت صداش توضیح بدید؟

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من
    نگران کابل نه سیم D2000 نباشید به اندازه کافی خوش ساخت و با کیفیت هست
    اتفاقآ اینکه کابل اتصال دو طرفه باشه بهتره تا اینکه یکطرفه باشه
    خیر کابل D2000 مثل بقیه محصولات Denon قابل جدا شونده نیست هر چند نمی شه به عنوان یک عیب ازش یاد کرد
    هیچ کابلی را نمیشه تضمین کرد که سالیان سال به درستی قابل استفاده باشه به هر حال یک بخش بسیار دردسر ساز تمام هدفون ها همین کابل هست و مهمترین دلیل خرابی آن نمی تونه این باشه که کابلی که اتصال دوتایی داره زودتر آسیب می بینه

مهمتر اینکه حتی اگر کابل هدفون جداشونده بود تعویض آن هم شامل هزینه بسیار زیادی برای شما می شد که بصرفه نخواهد بود مثلآ اگر کابل D2000 جدا شونده بود قیمتی حدود 80 دلار داشت که با هزینه ارسال که . . .

دوستانی که به نظرشون کابل جدا شونده یک مزیت برای تعویض کابل معیوب هست سخت در اشتباه هستند چون اینکه کابل هدفون جدا شونده باشه اولین دلیلش راحتی تعویض کابل با کابل کیفیت بالاتر هست نه تعویض کابل معیوب متاسفانه ما علاقه شدیدی به رفع اتفاقی که ممکنه فردا یا سالها بعد روی بده داریم بهتره که تمرکزمون برروی خواسته های خودمون باشه تا . . .

هر جای نظری که دادم شما تحقیق کن تا درستش رو متوجه بشید به هر حال هر چیزی که درباره D2000 گفتم نظر شخصی از استفاده شخصی بوده نه نظر . . .
    شما خیلی لطف کردید و واقعا از جواب های شما استفاده کردم فقط به جواب های این پست هم برسم دیگه سوالی نمیمونه
    1- جایی هست این denon 2000 یا dr dre pro رو واسه تست داشته باشه ...تو تهران منظورمه

2- شما از نظر وضوح و دقت صدا که شما فرمودین denon 2000 کاملا برتر هست از dr dre pro اما بیس عمیق هم denon برتر هست از pro ؟ همین سوال رو در مورد گرمی صداش هم دارم؟

3-denon 2000 تقلبی داره؟

دوست دارم از اطلاعات زیاد شما استفاده کنم مخصوصا حالا که میبینم شخصا تست فرمودین دیگه خیالم راحت هست ...ممنون آقا رضای عزیز
    Last edited by dooste.man83; 06-08-2011 at 12:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

شما خیلی لطف کردید و واقعا از جواب های شما استفاده کردم فقط به جواب های این پست هم برسم دیگه سوالی نمیمونه
    1- جایی هست این denon 2000 یا dr dre pro رو واسه تست داشته باشه ...تو تهران منظورمه

2- شما از نظر وضوح و دقت صدا که شما فرمودین denon 2000 کاملا برتر هست از dr dre pro اما بیس عمیق هم denon برتر هست از pro ؟ همین سوال رو در مورد گرمی صداش هم دارم؟

3-denon 2000 تقلبی داره؟

دوست دارم از اطلاعات زیاد شما استفاده کنم مخصوصا حالا که میبینم شخصا تست فرمودین دیگه خیالم راحت هست ...ممنون آقا رضای عزیز
    خواهش می کنم دوست من

1. خیر سراغ ندارم و اگر فروشگاهی در ایران پیدا کردید که محصولات Denon را موجود داشت لطفآ من رو بی اطلاع نگذارید
    2. در یک کلمه D2000 از هر نظر بهتره و به همین خاطر سیستم نمره دهی را انتخاب کردم که شما راحتر به جواب برسید
    3. خیر تا جایی که اطلاع دارم. البته اینکه یک برند از تمام مدلهاش تقلبی وجود داره و از یک برند حتی یک نمونه تقلبی وجود نداره بر می گرده به تبلیغات و میزان فروش اون برند در تمام بازارهای جهان سوم و دوم نه اول ، تا چینی ها که مسئول تهیه این محصولات ناب هستند دست بکار شوند

اگه جواب سوالهای شما را بدونم دریق نخواهم کرد

خواهش می کنم شما لطف دارید

4. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از لیست موجودی نمایندگی ایرانی برند مشهور و خوش نام Audio Technica که ظاهرآ جدیدآ افتطاح شده به نظرم به ترتیب این گزینه های با کیفیت هستند هر چند انصافآ خیلی خوش قیمت موجود کرده نه مثل AKG و sennheiser و Beyerdynamic که قیمت سه برابری زده اند

1. M50
    2. T500
    3. M30
    4. M35
    5. M20

البته طبق گفته نمایندگی سه ماه دیگه خرید جدید دارند (که احتمالآ از اون سه ماهه های سایر نمایندگی های ایرانی باشه که . . .) و لیستشون کامل تر خواهد شد.
    متاسفانه سری Air هیچی ندارند به خصوص AD900 و AD2000 که از مدلهای موفق این برند هست
    اما باز هم جای شکر داره که اراده کردند و هدفون اصل (البته سری اول شاید اینطور باشه و بعد توبه کنند یا اینکه . . .) موجود کرده اند هر چند حضوری اونجا نرفتم اما اینطوری که مشخص هست فعلآ اصل دارند.
    اگه کسی دوست داره هدفون خوب و خوش قیمت بگیره عجله کنه چون با توجه به تولید عجیب تقلبی اتفاقآ همین چند مدل توسط چینی ها یک کمی اوضاع خراب خواهد شد. خوشبختانه می شه نمونه تقلبی رو به راحتی از روی ظاهر تشخیص داد.

نمونه %100 اصل M50 ساخت استرالیا هست و نمونه چینی هم هر چند تولید شده ولی اولویت با استرالیایی هست و احتمالآ نماینده ایرانی همون نمونه چینی را موجود کرده باشند فرصت زیادی نداشتم تا درباره محل تولید هدفون ازشون سوال کنم.

6. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

از لیست موجودی نمایندگی ایرانی برند مشهور و خوش نام Audio Technica که ظاهرآ جدیدآ افتطاح شده به نظرم به ترتیب این گزینه های با کیفیت هستند هر چند انصافآ خیلی خوش قیمت موجود کرده نه مثل AKG و sennheiser و Beyerdynamic که قیمت سه برابری زده اند

1. M50
    2. T500
    3. M30
    4. M35
    5. M20

البته طبق گفته نمایندگی سه ماه دیگه خرید جدید دارند (که احتمالآ از اون سه ماهه های سایر نمایندگی های ایرانی باشه که . . .) و لیستشون کامل تر خواهد شد.
    متاسفانه سری Air هیچی ندارند به خصوص AD900 و AD2000 که از مدلهای موفق این برند هست
    اما باز هم جای شکر داره که اراده کردند و هدفون اصل (البته سری اول شاید اینطور باشه و بعد توبه کنند یا اینکه . . .) موجود کرده اند هر چند حضوری اونجا نرفتم اما اینطوری که مشخص هست فعلآ اصل دارند.
    اگه کسی دوست داره هدفون خوب و خوش قیمت بگیره عجله کنه چون با توجه به تولید عجیب تقلبی اتفاقآ همین چند مدل توسط چینی ها یک کمی اوضاع خراب خواهد شد. خوشبختانه می شه نمونه تقلبی رو به راحتی از روی ظاهر تشخیص داد.

نمونه %100 اصل M50 ساخت استرالیا هست و نمونه چینی هم هر چند تولید شده ولی اولویت با استرالیایی هست و احتمالآ نماینده ایرانی همون نمونه چینی را موجود کرده باشند فرصت زیادی نداشتم تا درباره محل تولید هدفون ازشون سوال کنم.
    دست شما درد نکنه بابت اطلاعاتی که میدید.

ایرفون چیزی نیاوردن؟

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

آقا ممنون از جوابت اما چرا میگی شما کاری ندارین شما اینجا یکی از دانشمندان اهل فن هستی که طرفدار هم زیاد دارین یکیش خود من اگر دوستانی مثل شما کمک نکنن پس امثال من از کی کمک بگیرن که بعد از خرید پشیمون نشن!!! حرف شما و چند تا از دوستان دیگه واسه ی خود من سنده و دقیقا طبق گفته های شما دوستانم خرید میکنم واسه همین احتیاج به راهنمایی دقیق دارم ...
    خیلی ممنون شما واقعا لطف داری و شما استاد ما هستی!!
    من میدونم denon ها کلا بیس بی نظیری دارن که تو تستهایی که انجام شده بود کاملا مشخص بود و مشابهش نداریم
    پس denon 2000 که گفتم برای استدیو طراحی نشده درست متوجه شدم دیگه؟ وضوحش هم بالا هست دیگه؟
    اخه برام عجیب بود چرا در ریویو های آمازون این گوشی با سنهایزر hd 650 کاربرها مقایسه میکردن مگر hd 650 فلت نیست پس چرا با این مقایسه میشد.... از این جهت پرسیدم که برای استدیو هست یا نه...
    لزوما همیشه یه چیز رو مقایسه نمیکنند مثلا شاید راحتی دو هدفون یا مثلا انتظار میره جزئیات 650 بیشتر باشه ولی به نظر میاد مال دنون به مراتب بیشتره. یا شاید فردی دو هدفون داره میخواد مقایسشون کنه. حتی پیش میاد چیزهای خیلی غیر متعارفی رو مقایسه میکنند این که چیزی نیست.
    البته دوست داشتم یکم توضیحات بیشتر یود اما باز هم ممنونم از شما دوست عزیزم
    چشم, من که نداشتم ولی بر اساس مقاله هایی و نظراتی که خوندم ونتیجه ایی که گرفتم میگم:
    این لینک جالبه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دیدن این فیلم خالی از لطف نیست:

کد:
    مشابهات:
    هر دو محدوده فرکانسی خیلی مناسبی رو پشتیبانی میکنند و محدوده بم عمیقی دارند نه تا حدی که فرکانس های دیگه رو خفه کنه یا به صورت اغراق شده باشه.و مید رنج فوق العاده ایی دارند.
    هر دو سیم بلندی دارند نزدیک 3 متر و اگه تو حمل استفاده میکنید مدلی که سیم تلفنی داره بهتره بگیرید که خیلی جا نگیره
    هر دو بسیار سبک و راحت هستند
    هر دو هندفونهایی هستند که صدای طبیعی دارند ولی به صورت خاص برای مانیتریگ مناسب نیستند
    هر دو چرم برای گوش گیر ها استفاده کردند برای همین گوش در محیط های گرم خیلی اذیت نمیشه و کلا خیلی روی سر راحت هستند
    هیچ کدوم احتیاج به آمپ ندارند ولی خوب باشه چه بهتر
    تفاوتها:

محدوده فرکانسی دنون 2000 کمی بیشتره هست و محدوده فرکانسی زیر رو خیلی بهتر پخش میکنه و محدوده بم رو کمی شفاف تر و طبیعی تری پخش میکنه. البته به نظر بعضی ها این تفاوت ها زیاد نمیاد و در ضمن عمق صدا عمیقتری داره بعد بیشتری حس میشه. این آخری انگار محسوس هست. (کلا صداش همه جوره یه نموره بهتره میزانش دقیقا چقدر هست نمیدونم)
    دنون کیفیت ساخت به مراتب بهتری داره
    m50 تو خودش جمع میشه و کیف داره و.. برای همین تو مسافرت و حرکت مداوم مشکل ساز نمیشه ولی دنون 2000 این طور نیست.برای استفاده تو خیابان کمی m50 نمای مناسبتری داره.
    m50 صد دلار ارزون تر هست.
    درباره محدوده مید رنج بین علما بحث زیاده نتونستم نتیجه گیری کنم.
    m50 سیمش یه طرفه هست که احتمال قطعی رو بیشتر میکنه.

به اختلاف قیمتشون می ارزند یا نه باید بگم نمیدونم ولی خودم باشم بسته به نوع استفادم و شرایط خودم M50 میخرم.
    m50 خیلی محبوبتر و شناخته شده تره.(مشخصا تقلبیش هم باید بیشتر باشه.)
    درباره آمازون شما در درجه اول به اسم فروشگاهی که داره تو آمازون میفروشه نگاه کن در درجه دوم به لیست رضایت مندی و نظرات خریداران از سایت خرید.
    Last edited by peaceful1; 06-08-2011 at 18:12.

9. 5 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

@ rezaomido
    از جواب سریعتون متشکرم دوست من
    فقط میشه بگین از کجا بگیرم مطمئن هس؟
    در ضمن کابلش حسابی جوندار هس؟ آخه من خیلی بد هدفون نگه میدارم...

دوستان دیگه هم نظراشونو بگن ممنون میشم
    Last edited by key berim shomal?; 06-08-2011 at 15:03.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خیلی ممنون شما واقعا لطف داری فقط لطفا این هایی که گفتی رو اگه میشه یه

لزوما همیشه یه چیز رو مقایسه نمیکنند مثلا شاید راحتی دو هدفون یا مثلا انتظار میره جزئیات 650 بیشتر باشه ولی به نظر میاد مال دنون به مراتب بیشتره. یا شاید فردی دو هدفون داره میخواد مقایسشون کنه. حتی پیش میاد چیزهای خیلی غیر متعارفی رو مقایسه میکنند این که چیزی نیست.

چشم, من که نداشتم ولی بر اساس مقاله هایی و نظراتی که خوندم ونتیجه ایی که گرفتم میگم:
    این لینک جالبه:

کد:
    دیدن این فیلم خالی از لطف نیست:

کد:
    مشابهات:
    هر دو محدوده فرکانسی خیلی مناسبی رو پشتیبانی میکنند و محدوده بم عمیقی دارند نه تا حدی که فرکانس های دیگه رو خفه کنه یا به صورت اغراق شده باشه.و مید رنج فوق العاده ایی دارند.
    هر دو سیم بلندی دارند نزدیک 3 متر و اگه تو حمل استفاده میکنید مدلی که سیم تلفنی داره بهتره بگیرید که خیلی جا نگیره
    هر دو بسیار سبک و راحت هستند
    هر دو هندفونهایی هستند که صدای طبیعی دارند ولی به صورت خاص برای مانیتریگ مناسب نیستند
    هر دو چرم برای گوش گیر ها استفاده کردند برای همین گوش در محیط های گرم خیلی اذیت نمیشه و کلا خیلی روی سر راحت هستند
    هیچ کدوم احتیاج به آمپ ندارند ولی خوب باشه چه بهتر
    تفاوتها:

محدوده فرکانسی دنون 2000 کمی بیشتره هست و محدوده فرکانسی زیر رو خیلی بهتر پخش میکنه و محدوده بم رو کمی شفاف تر و طبیعی تری پخش میکنه. البته به نظر بعضی ها این تفاوت ها زیاد نمیاد و در ضمن عمق صدا عمیقتری داره بعد بیشتری حس میشه. این آخری انگار محسوس هست. (کلا صداش همه جوره یه نموره بهتره میزانش دقیقا چقدر هست نمیدونم)
    دنون کیفیت ساخت به مراتب بهتری داره
    m50 تو خودش جمع میشه و کیف داره و.. برای همین تو مسافرت و حرکت مداوم مشکل ساز نمیشه ولی دنون 2000 این طور نیست.برای استفاده تو خیابان کمی m50 نمای مناسبتری داره.
    m50 صد دلار ارزون تر هست.
    درباره محدوده مید رنج بین علما بحث زیاده نتونستم نتیجه گیری کنم.
    m50 سیمش یه طرفه هست که احتمال قطعی رو بیشتر میکنه.

به اختلاف قیمتشون می ارزند یا نه باید بگم نمیدونم ولی خودم باشم بسته به نوع استفادم و شرایط خودم M50 میخرم.
    m50 خیلی محبوبتر و شناخته شده تره.(مشخصا تقلبیش هم باید بیشتر باشه.)
    درباره آمازون شما در درجه اول به اسم فروشگاهی که داره تو آمازون میفروشه نگاه کن در درجه دوم به لیست رضایت مندی و نظرات خریداران از سایت خرید.
    بسیار بسیار ممنونم از جواب های کامل شما و آقا رضای عزیز

فقط نکته آخر شما هم صحبت های آقا رضا رو راجب به denon 2000 و dr dre pro تایید می کنید
    البته ایشون استادن فقط خواستم ببینم شما چیز خاصی به مطالب گفته شده اضافه می کنید یا خیر ؟ جهت کمک بیشتر در خرید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستی دوستان akg k518 le چطوره از نظر کیفیت صدا و کیفیت کابل ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

@ rezaomido
    از جواب سریعتون متشکرم دوست من
    فقط میشه بگین از کجا بگیرم مطمئن هس؟
    در ضمن کابلش حسابی جوندار هس؟ آخه من خیلی بد هدفون نگه میدارم...

دوستان دیگه هم نظراشونو بگن ممنون میشم
    خواهش می کنم دوست من
    بهترین فروشگاه همیشه نمایندگی هست البته اگر فعال باشه
    فراموش نکنیم که کابل یک هدفون هر چقدر هم که خوش ساخت و با کیفیت باشه ممکنه با یک بی احتیاطی آسیب جدی ببینه و قابل استفاده نباشه البته مسئله اتفاق هم همیشه در کمین هست
    به هر حال کابل K99 با کیفیت هست و این مسئله تضمینی بر طول عمر آن نخواهد بود البته با توجه به گفته شما که بعید می دونم یک سال جون سالم به در ببره (:

14. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •