در مورد شماره یک طبیعی هستش.
در مورد شماره یک طبیعی هستش.
قربونت سعید جان
سلامت باشی رفیق...اقا کم پیدایی؟
چشم...دارم نوشته هاش رو منظم و کامل میکنم....سعی میکنم زیاد معطلتون نگذارم
کامیاب باشید![]()
چرا موقعه ای که شارژرو بهش متصل میکنی باید هی سوکتشو تکون بدی تا شارژ کنه؟
سوکته گوشی خرابه یا سوکت شارژر؟
خراب نیست..کثیف شده با الکل بریز روی یه مسواک خراب شده و سوکتش رو خوب تمیز کن
سلام من تو دبلیو 700 وقتی هد ستو وصل میکردم صفحه روشن میشد ومیگفت پرو فایل اپدیت ولی تو 810 همچین خبری نیست کار خاصی باید بکنم چون نه صفحه روشن میشه و نه پیغامی میده
فقط وقتی یه دکمرو میزنی علامت هد ستو میبینی
سلام
من 2 تا مشكل دارم ؛ 1. با بلوتوث وقتي يكي ميخاد برام يه فايل مثلا 500 كيلويي رو برام بفرسته ميگه جا نداريد در صورتي كه از مموريم 300 مگ واز حافظه گوشيم 24 مگش خاليه !!!
2.وقتي كه با دوربين گوشيم عكس ميگيرم كه بخاد روي مموري سيو كنه مينويسه در حال سيو شدن ولي بعد كه ميرم عكس ها رو ببينم اصلا هيچ عكسي نيست !!!ولي اگر بخاد روي حافظه گوشي سيو كنه عكسا درست سيو ميشن ؟!
يه سوال هم داشتم كيفيت هنزفيريش خيلي خوب نيست آره؟ چون بعضي آهنگا اصلا با هنزفيري شنيده نميشن ؟![]()
ممنون
مرسی از راهنمایت!
حالا خیلی بهتر شد!
نه اقا چه اشکالی؟هیچ مشکلی نیست..همین جوریه
مشکل به احتمال غریب به یقین از رم هست....شما اول یه رم دیگه رو رو گوشیت تست کن...ببین چی میشه....از طرفی گوشیتون رو یه مستر ریست هم کنید
اختیار دارین....هر کسی که وقتی می بینه صداش کمه و از هندزفری استفاده میکنه..بعد استفاده از هندزفریش روحش شاد میشه و اینجوری میشه:اخر کیفیته....تعجب میکنم از حرف شما!!!شاید اصل نیست!!
خواهش...قابلی نداشت![]()
ممنون به درد منم خورد![]()
سلام دوستان خسته نباشید میخواستم یه راهنمایی کنید.
میخوام ببینم پلاگین نرم افزار فار رو برای دبلیو 810 از کجا باید بگیرم جایی تو این تایپیک بوده؟
من با دبلیو 800 بافار اتصال برقرار میکنم و کارام رو انجام میدم ولی الان برای 810 نیاز شده و اونم تو لیست پلاگین من موجود نیست
ممنون می شم یه راهنمایی کنید
موفق و پیروز باشید .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)