من فقط 1.7 رو ندارم...بقیه رو هم خودم نصب نکردم چون باگ داشت
همون squadرو اپلود کنین برا نقل و انتقالات....مسکلی هم بوجود اومد با پاک کردنش دوباره درست میشه
ممنون
من فقط 1.7 رو ندارم...بقیه رو هم خودم نصب نکردم چون باگ داشت
همون squadرو اپلود کنین برا نقل و انتقالات....مسکلی هم بوجود اومد با پاک کردنش دوباره درست میشه
ممنون
سلام دوستان من تازه میخوام بازی رو نصب کنم از همینجام دانلودش کردم،لطفا بگید چیکار کنم که به مشکل نخورم و چه پچ ها و آپدیت هایی رو نصب کنم؟؟! نمیخوام بازی خراب بشه و مخصوصا کرش کنه اونم تو کریر که خیلی ضدحال میشه،واسه همین پچ هایی که به بازی و کریر آسیب میزنن رو نمیخوام نصب کنم،فقط اونا که ضرورین رو بگید کافیه ، مرسی
ماله نیم فصل دوم هست؟
اگه آره نحوه نصبشم بگو
Last edited by amiralimadrisimo; 05-02-2014 at 18:48.
منم پچ های جدید مودینگ وی رو نریختم و فقط تا 1.2.5 اعمال کردم ( لزومی ندیدم پچ های جدید رو اعمال کنم ) دستیم تغییرات مهم رو اعمال کردم و ترنسفر کردم سیو نمیشه و دوباره می بینی همون بازیکنا تو تیم های قبلی هستن.
1- اینو دقیقا کجا باید قرار بدیم ؟
2- اگه مشکلی پیش اومد روش حذفش چیه ؟ یه دلیت ساده یا اینکه نه این به جای فایل دیگه ای میشینه و در اصل replace میشه ؟
3- تغییرات اخیر هم هست دیگه ؟
----------------
تنها روشی که من تست کردم و تا حدودی جواب گرفتم برای گرفتن پنالتی توجه به ساق پای بازیکنی هست که داره پنالتی میزنه![]()
Last edited by TimeWarp; 05-02-2014 at 19:27.
دوستان کسی نبود مارو راهنمایی کنه؟!
اقا اینو تو پوشه سیو بازی انداختم منتهی کار نکرد...
من دیتابیس اخرین پچ رو دانلود کردم و استفاده کردم ولی فقط رو دیتابیس رسمی 2 جواب میده و اون موقع باید قید خیلی از تیمارو بزنم
یک گاف وحشتناک از دروازه بان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اول فصل یک پچ نقل و انتقالات اومد که میرفتیم اون رو تو my document قسمت فیفا 14 کپی می کردیم بعد تو بازی تو قسمت پروفایل تو load squads پوشه ای به نام new transfer به وجود می آمد و نقل و انتقالات بروز میشد با اومدن پچ های مودینگ وی دیگه به یان نیاز نشد . اما حالا با توجه به نقل انتقالات زمستان فعلا فقط دیتابیس 2 که رسمی فیفا هست آپدیت شده. دوستان بنظرم منتظر باشن شاید دیتابیس چهار هم آپدیت شه در پچ بعد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)