عید مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) بر همگان مبارک باد .
پخش شبکه Ifilm از ساعاتی قبل بر روی شبکه دیجیتال آغاز شد .
عید مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) بر همگان مبارک باد .
پخش شبکه Ifilm از ساعاتی قبل بر روی شبکه دیجیتال آغاز شد .
منم به نوبه خودم عید مبعث رسول گرامی اسلام حضرت محمد (ص) بر تمام مكسلمانان جهان تبريك ميگم!
---------------
خيلي مسخرس چرا اضافه نشده جايگزين يه شبكه ديگه شده؟!
چرا 2زبانه نيست؟
Last edited by regedit021; 30-06-2011 at 11:25.
عيد مبعث مبارك
ديدي برادر regedit دوست گرامي وقتي منبع خبر خود سايت همان شبكه باشه پس خبر 100% درست هستش.
حالا دوستان عزيز بياين براي افزايش شبكها وفشار روي صداوسيما كمپيني تشكيل كنيم بنده شخصا آنقدر به162 وهمچنين امورمخاطبان پيام ارسال كردم البته نه فقط من ... فقط روزي يك پيام به تلفن گوياي 162 ويا قسمت پرسش وپاسخ صداوسيما ارسال كنيم نتيجه ميگيريم با هم وبا همكاري هم فقط ميتوانيم
بله ديدم جايگزين الكوثر شده اما 2زبانه نيست!
خيلي شبكه بدرد بخوري هم نيست همش سريال هاي تكراري نشون ميده مثل سريال خط قرمز 10سال پيش!
من كه پايه ام!
راستي مگه قرار نبود تا 2ماه ديگه كه فكر كنم1ماهش رفته 50تا شبكه اضافه بشه؟
توی شبکه فارسی صحبت می کنند اما هرچی می نویسه عربی است! نوشته هاش را یادشون رفته ترجمه کنند
بعضی وقتها هم داره فارسی حرف می زنه وسطش لحجه پیدا می کنه و عربی میشه!
راسته ؟ یعنی شبکه های استانی ؟راستي مگه قرار نبود تا 2ماه ديگه كه فكر كنم1ماهش رفته 50تا شبكه اضافه بشه؟
بله راسته!
وقتي كه داره فيلم پخش ميكنه صداي فيلم فارسي هست!
ولي تمام نوشته ها يا اعلام برنامه عربي هست!
فقط صداي فيلم فارسيه!
این صدا وسیما فکر کرده داره تو کشور عربی برنامه ارسال می کنه!
العالم و الکوثر و آی فیلم و پرس تی وی هم گذاشته که مردم فکر نکنند همه اش عربی است بدونند یک انگلیسی هم هست!
ااااااااااااااایییییییییی ییییییییییییننننننننننننن ججججججججججججججااااااااااا اااااااااااااااااااااااا
ااااااااااااااییییییییییی ییییییییییررررررررررررررر ررررراااااااااااااااااااا ااااااااننننننننننننننننن ننننننننننن است!
زبان رسمی پارسی
[QUOTE=isfahaneshop;6211074]اگه تا حالا این کار را نمی کرده شاید دستگاهت قابلیتش را نداره!
اگه دستگاهت قبلاً کانال های هم فرکانس را موقع ضبط کردن یکی از شبکه ها بهت نشون میداده و به تازگی آپدیتش نکردی برو یک بار از توی منوی دستگاه ،جستجوی اتوماتیک بکن به احتمال زیاد مشکل حل بشه ولی اگه نشد از داخل کارتنش شماره مرکز خدماتش را بردار و باهاشون تماس بگیر (مدل 888 مارشال را ندیدم که بتونم بیشتر راهنمایید کنم!)
با سلام دوست عزيز . بنده يك بار سرچ كامل هم كردم ولي مشكل حل نشد و همچنان موقع ضبط يك كانال ، كانالهاي ديگه از دسترس خارج ميشن .
راستي اينم مدل دستگاه كه براي اولين بار خودم تو اينترنت ديدم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)