چند روزی باید صبر کنید تا کومودو این امکان را فراهم بکنه، اونوقت میتونید از 7 به 8 آپدیت کنید.
چند روزی باید صبر کنید تا کومودو این امکان را فراهم بکنه، اونوقت میتونید از 7 به 8 آپدیت کنید.
سلام
من از فایروال کومودو استفاده میکنم
تو ورژن 7 دو نسخه وجود داشت x86 , x64
ولی الان تو نسخه 8 فقط یه فایل هست
![]()
البته من از سایت سا.فت گذر دانلود کردم حالا میخوام بببینم دیگه برای ورژن 8 نسخه مجزا X86 , X64 بیتی ارائه نشده و کلا همین یه فایل 213 مگی هست؟!!
سوال بعدیم هم این هست که من ESET Smart Security 8.0.310.0 Final رو نصب کردم در کنار فایروال حالا باید حتما فایروالESET رو Disable کنم؟!!
البته من فایروال ESET Smart Security رو غیرفعال نکردم و فعلا مشکلی برام پیش نیومده البته فایروال ESET که کلا فکر میکنم خیلی ضعیف باشه ولی ممکنه باعث تداخل بشه؟!!
تو نسخه 7 فایروال کومودو یه برنامه به اسمه PrivDog که افزونه بود نصب میشد که البته نصبش هم انتخابی بود
ولی تو نسخه 8 به جز PrivDog
و
هم نصب شدن که اگر اشتباه نکرده باشم فکر کنم موقعه نصب بدون انتخاب ما هم نصب شدن؟!! یعنی انتخابی نیست که مثلا ما اجازه نصب این برنامه ها رو ندیم و خودشون به اجبار با فایروال نصب میشن
حالا ممنون میشم در مورد این سرویس ها یه توضیح بدید و این GeekBuddy که چند پروسس که مربوط به این سرویس هست و همیشه هم در حال اجراست
من می تونم هر کدوم از این رو یا حتی هر سه تاش رو از قسمت Programs and Features ویندوز پاک کنم؟!!
Last edited by shahin666; 24-11-2014 at 02:19.
با سلام دوست عزیز
به نظر من بهتر همیه از سایت خود کومودو دانلود کنید و همون پک کامل 231 مگی رو
به هیچ وجه دو تا انتی ویروس رو کنار هم استفاده نکنید که با هم تداخل پیدا می کنن و اصلا درست کا نمی کنن اگه میخواید از کومودو استفاده کنید حتما حتما eset رو پاک کنید به نظ من دو تا هر دو تا رو پاک کنید و بعد که سیستم رو تمیز گردید یکی رو فقط نصب کنید
در مورد GeekBuddy
این سرویسی هست برای ارتباط با کارشناسان کومودو که در مواقعی که سیستم شما با مشکل مواجه شده از طریق اون می تونن وصل بشن به سیستم شما و مشکل رو حل کنن که فکر می کنم تا 90 روز رایگان باشه البته مطمن نیستم . می تونستید در زمان نصب اینو نصب نکیند
ممنون از راهنمایی تون
البته دوست عزیز من دوتا آنتی ویروس رو باهم نصب نکردم!
من از بسته (ESET Smart Security 8.0.301.0 Final) به عنوان یه اینترنت سکوریتی و یه فایروال کومودو (Comodo Firewall) استفاده میکنم
چون من قبلا پرسیده بودم میشه از فایروال کومودو کنار یه آنتی ویروس یا اینترنت سیکوریتی استفاده کرد که دوستان گفتن مشکلی نداره
چون فکر کنم میشه یه آنتی ویروس نصب کرد حالا هر آنتی ویروسی باشه و کنارش یه فایروال هم نصب کرد؟! خوب کارکرد آنتی ویروس با فایروال قطعا فرق داره، اگه اشتباه نکنم این جوری مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ درسته ؟!!
ولی من چون یه بسته یعنی یه Internet Security نصب کردم و چون تو این بسته هم فایروال وجود داره گفتم شاید احتمال تداخل با فایروال کومودو کنه!
با سلام
دوست عزیز صد در صد تداخل ایجاد میشه شما نمی تونی دو تا فایروال کنار هم داشته باشی بعدش هم به نظر من بهتر از فکر نصب کردن یک فایروال کومودو با یک انتی ویروس دیگه بیاید بیرون . شما وقتی محصول کاملی مثل اینترنت سکیوریتی کومودو دارید چه نیاز هست حفاظت یکپارچه این محصول رو با نصب یه انتی ویروس دیگه کنارش از بین ببرید شما هم مثل سایر کاربران هنوز به انتی ویروس کومودو اعتماد نکردید جای نگرانی نیست دوست عزیز چون کومودو از چند لایه حفاظتی استفاده میکنه پس اگه این محصول رو خواستید نصب کنید بهتر برای یادگیریش کمی وقت بزارید
حل شد.حذف بشه
Last edited by mohsen0000000000; 25-11-2014 at 22:33.
سلام دوستان
من CIS آخرین ورژنش رو امروز دانلود کردم . بعد از نصب برای آپدیت حجم رو زده 250 MB میخواستم بدونم همیشه انقدر آپدیت میخواد با اینکه آخرین ورژنش رو دانلود میکنی؟!!
سلام دوستان
من به تازگی آنتی ویروس رو نصب کردم
ولی نمی تونم تو تایم روزانه آپدیت کنم چون اینترنت من محدوده
چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟
سلام
وقتی سیستم به اینترنت دسترسی داره آپدیت کنید (شب، روز، فرقی نداره،)
مگر اینکه کومودو روی سیستمی نصب بشه که کلا اینترنت نداشته باشه، که باید آفلاین آپدیت کنید، فایل آپدیت را میتونید از روی سیستمی که به اینترنت دسترسی داره بردارید.
همیشه اولین آپدیت حجمش زیاده، آپذیتهای روزانه بسیار کم حجم هستند. البته آپدیت اولیه را میتونید آفلاین انجام بدهید. به پست دوم همین تاپیک نگاهی بندازید.سلام دوستان
من CIS آخرین ورژنش رو امروز دانلود کردم . بعد از نصب برای آپدیت حجم رو زده 250 MB میخواستم بدونم همیشه انقدر آپدیت میخواد با اینکه آخرین ورژنش رو دانلود میکنی؟!!
اگر بدون عزل نسخه ی قبلی نسخه جدید رو نصب کنم و به ورژن جدید اپگریدش کنم چه اشکالی داره؟ امکانش هست مشکلی پیش بیاد؟
با عزل و نصب دوباره باید همه ی تنظیمات رو مجددا انجام بدم
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)