تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 457 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

چرا نسخه 7 کومودو از طریق خود برنامه براش آپدیت به ورژن 8 نمیاد؟ قبلا از نسخه 6 به 7 میشد ولی این نسخه هیچ آپدیتی نمیده
    چند روزی باید صبر کنید تا کومودو این امکان را فراهم بکنه، اونوقت میتونید از 7 به 8 آپدیت کنید.

2. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

سلام
    من از فایروال کومودو استفاده میکنم
    تو ورژن 7 دو نسخه وجود داشت x86 , x64

ولی الان تو نسخه 8 فقط یه فایل هست

البته من از سایت سا.فت گذر دانلود کردم حالا میخوام بببینم دیگه برای ورژن 8 نسخه مجزا X86 , X64 بیتی ارائه نشده و کلا همین یه فایل 213 مگی هست؟!!

سوال بعدیم هم این هست که من ESET Smart Security 8.0.310.0 Final رو نصب کردم در کنار فایروال حالا باید حتما فایروالESET رو Disable کنم؟!!

البته من فایروال ESET Smart Security رو غیرفعال نکردم و فعلا مشکلی برام پیش نیومده البته فایروال ESET که کلا فکر میکنم خیلی ضعیف باشه ولی ممکنه باعث تداخل بشه؟!!

تو نسخه 7 فایروال کومودو یه برنامه به اسمه PrivDog که افزونه بود نصب میشد که البته نصبش هم انتخابی بود
    ولی تو نسخه 8 به جز PrivDog

و

هم نصب شدن که اگر اشتباه نکرده باشم فکر کنم موقعه نصب بدون انتخاب ما هم نصب شدن؟!! یعنی انتخابی نیست که مثلا ما اجازه نصب این برنامه ها رو ندیم و خودشون به اجبار با فایروال نصب میشن

حالا ممنون میشم در مورد این سرویس ها یه توضیح بدید و این GeekBuddy که چند پروسس که مربوط به این سرویس هست و همیشه هم در حال اجراست

من می تونم هر کدوم از این رو یا حتی هر سه تاش رو از قسمت Programs and Features ویندوز پاک کنم؟!!
    Last edited by shahin666; 24-11-2014 at 02:19.

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام دوست عزیز
    به نظر من بهتر همیه از سایت خود کومودو دانلود کنید و همون پک کامل 231 مگی رو

به هیچ وجه دو تا انتی ویروس رو کنار هم استفاده نکنید که با هم تداخل پیدا می کنن و اصلا درست کا نمی کنن اگه میخواید از کومودو استفاده کنید حتما حتما eset رو پاک کنید به نظ من دو تا هر دو تا رو پاک کنید و بعد که سیستم رو تمیز گردید یکی رو فقط نصب کنید

در مورد GeekBuddy
    این سرویسی هست برای ارتباط با کارشناسان کومودو که در مواقعی که سیستم شما با مشکل مواجه شده از طریق اون می تونن وصل بشن به سیستم شما و مشکل رو حل کنن که فکر می کنم تا 90 روز رایگان باشه البته مطمن نیستم . می تونستید در زمان نصب اینو نصب نکیند

5. 6 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

با سلام دوست عزیز
    به نظر من بهتر همیه از سایت خود کومودو دانلود کنید و همون پک کامل 231 مگی رو

به هیچ وجه دو تا انتی ویروس رو کنار هم استفاده نکنید که با هم تداخل پیدا می کنن و اصلا درست کا نمی کنن اگه میخواید از کومودو استفاده کنید حتما حتما eset رو پاک کنید به نظ من دو تا هر دو تا رو پاک کنید و بعد که سیستم رو تمیز گردید یکی رو فقط نصب کنید

در مورد GeekBuddy
    این سرویسی هست برای ارتباط با کارشناسان کومودو که در مواقعی که سیستم شما با مشکل مواجه شده از طریق اون می تونن وصل بشن به سیستم شما و مشکل رو حل کنن که فکر می کنم تا 90 روز رایگان باشه البته مطمن نیستم . می تونستید در زمان نصب اینو نصب نکیند
    ممنون از راهنمایی تون
    البته دوست عزیز من دوتا آنتی ویروس رو باهم نصب نکردم!
    من از بسته (ESET Smart Security 8.0.301.0 Final) به عنوان یه اینترنت سکوریتی و یه فایروال کومودو (Comodo Firewall) استفاده میکنم

چون من قبلا پرسیده بودم میشه از فایروال کومودو کنار یه آنتی ویروس یا اینترنت سیکوریتی استفاده کرد که دوستان گفتن مشکلی نداره
    چون فکر کنم میشه یه آنتی ویروس نصب کرد حالا هر آنتی ویروسی باشه و کنارش یه فایروال هم نصب کرد؟! خوب کارکرد آنتی ویروس با فایروال قطعا فرق داره، اگه اشتباه نکنم این جوری مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ درسته ؟!!
    ولی من چون یه بسته یعنی یه Internet Security نصب کردم و چون تو این بسته هم فایروال وجود داره گفتم شاید احتمال تداخل با فایروال کومودو کنه!

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

ممنون از راهنمایی تون
    البته دوست عزیز من دوتا آنتی ویروس رو باهم نصب نکردم!
    من از بسته (ESET Smart Security 8.0.301.0 Final) به عنوان یه اینترنت سکوریتی و یه فایروال کومودو (Comodo Firewall) استفاده میکنم

چون من قبلا پرسیده بودم میشه از فایروال کومودو کنار یه آنتی ویروس یا اینترنت سیکوریتی استفاده کرد که دوستان گفتن مشکلی نداره
    چون فکر کنم میشه یه آنتی ویروس نصب کرد حالا هر آنتی ویروسی باشه و کنارش یه فایروال هم نصب کرد؟! خوب کارکرد آنتی ویروس با فایروال قطعا فرق داره، اگه اشتباه نکنم این جوری مشکلی ایجاد نمیکنه ؟ درسته ؟!!
    ولی من چون یه بسته یعنی یه Internet Security نصب کردم و چون تو این بسته هم فایروال وجود داره گفتم شاید احتمال تداخل با فایروال کومودو کنه!
    با سلام
    دوست عزیز صد در صد تداخل ایجاد میشه شما نمی تونی دو تا فایروال کنار هم داشته باشی بعدش هم به نظر من بهتر از فکر نصب کردن یک فایروال کومودو با یک انتی ویروس دیگه بیاید بیرون . شما وقتی محصول کاملی مثل اینترنت سکیوریتی کومودو دارید چه نیاز هست حفاظت یکپارچه این محصول رو با نصب یه انتی ویروس دیگه کنارش از بین ببرید شما هم مثل سایر کاربران هنوز به انتی ویروس کومودو اعتماد نکردید جای نگرانی نیست دوست عزیز چون کومودو از چند لایه حفاظتی استفاده میکنه پس اگه این محصول رو خواستید نصب کنید بهتر برای یادگیریش کمی وقت بزارید

8. 6 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

حل شد.حذف بشه
    Last edited by mohsen0000000000; 25-11-2014 at 22:33.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shuhin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من CIS آخرین ورژنش رو امروز دانلود کردم . بعد از نصب برای آپدیت حجم رو زده 250 MB میخواستم بدونم همیشه انقدر آپدیت میخواد با اینکه آخرین ورژنش رو دانلود میکنی؟!!

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی آنتی ویروس رو نصب کردم
    ولی نمی تونم تو تایم روزانه آپدیت کنم چون اینترنت من محدوده
    چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام دوستان
    من به تازگی آنتی ویروس رو نصب کردم
    ولی نمی تونم تو تایم روزانه آپدیت کنم چون اینترنت من محدوده
    چیکار میشه کرد؟؟؟؟؟
    سلام

وقتی سیستم به اینترنت دسترسی داره آپدیت کنید (شب، روز، فرقی نداره،)
    مگر اینکه کومودو روی سیستمی نصب بشه که کلا اینترنت نداشته باشه، که باید آفلاین آپدیت کنید، فایل آپدیت را میتونید از روی سیستمی که به اینترنت دسترسی داره بردارید.

سلام دوستان
    من CIS آخرین ورژنش رو امروز دانلود کردم . بعد از نصب برای آپدیت حجم رو زده 250 MB میخواستم بدونم همیشه انقدر آپدیت میخواد با اینکه آخرین ورژنش رو دانلود میکنی؟!!
    همیشه اولین آپدیت حجمش زیاده، آپذیتهای روزانه بسیار کم حجم هستند. البته آپدیت اولیه را میتونید آفلاین انجام بدهید. به پست دوم همین تاپیک نگاهی بندازید.

13. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اگر بدون عزل نسخه ی قبلی نسخه جدید رو نصب کنم و به ورژن جدید اپگریدش کنم چه اشکالی داره؟ امکانش هست مشکلی پیش بیاد؟
    با عزل و نصب دوباره باید همه ی تنظیمات رو مجددا انجام بدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •