تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 720 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان من هم بالاخره st30 42 گرفتم.کیفیت تصویرش عالیه.البته هنوز به قوله دوستان در حاله اب بندی هستم.از رو فلشم ocean world 3d رو اجرا کردم.عالی بود.

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

مبارک باشه

2. 3 کاربر از julius_kiki بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

مثل همیشه شاهکار بود
    البته Brushless بودن این فن ها و دلیل نامگذاری اونها بخاطر این نبوده که نیازی به تمیز کردن ندارند! به خاطر این بوده که در ساخت اونها brush-commutator وجود ندارد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    والبته من هرجا سرچ کردم ازین فنها به عنوان فنهای Super silent یاد شده و ندیدم که ذکر شده باشه نیازی به تمیز کردن نداشته باشند البته با توجه به مطلبی که شما عرض کردید در مورد نوع ایزوله کردن موتور در این گونه فنها این قضیه دور از ذهن نیست.
    شرمنده چون مطلب رو از روی مقاله مینوشتم به جای واژه Dust proof کلمه Brushless رو copy/paste کردم.

4. 4 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

امروز هارد اکسترنال 640 گیگ Trancsend رو زدم به VT30 . بیشتر فایل ها رو شناخت و چند تا کلیپ سه بعدی هم از رو هارد پخش کرد.
    کلیپ ها رو از اینجا گرفته بودم :
    بعضی کلیپها عجب عمقی داشت.
    بهترین کلیپش موج سواری روی آب بود که عمق خوبی داشت و فرمتش mkv بود :
    دوست من
    مبارک باشه
    شما با چه سرویسی حجم های بالا رو دانلود میکنید؟ ما که برا هر گیگ داریم 4600 تومن پول میدیم نمیصرفه این فیلمارو دانلود و تماشا کنیم . یه راهنمایی .... چیزی بگید.... ما هم یاد بگیریم.
    ممنون

6. این کاربر از ms1342 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستای عزیز منم دیشب یک فروند st30 50گرفتم به قیمت 2200 کیفیت محشره اصلا قابل مقایسه با led نیست انگار تصویر باهات حرف میزنه کسانیکه دو دل هستن که این مدل رو بگیرند شک نکنند نسبت به قیمتش خیلی خوبه

من با vt30دوستم هم مقایسه کردم خیلی کم با هم فرق دارند فقط vt30فوق العاده زیباست از نظر طراحی و گرنه برای کاربر معمولی هیچ فرقی با هم ندارند
    مبارک باشه..

بالاخره امروز نمایندگی‌ اصلی‌ پاناسونیک رو تبریز پیدا کردم ولی‌ شوک شدم وقتی‌ قیمت p50st30 رو ۲۷۰۰ گفت!! می‌خواستم از دوستانی که قیمت جدید دارند بپرسم آیا واقعا همه جا قیمت یک شبه اینقدر گرون شده! تازه قبلا با چک و چوک هم میشد خرید الان اینم لغو کردند!!!! حال گیری به معنی‌ واقعی

8. 2 کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

p50st30 2.700.000
    p42st30 2.040.000
    واقعیت داره!؟؟؟؟

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

دوست من
    مبارک باشه
    شما با چه سرویسی حجم های بالا رو دانلود میکنید؟ ما که برا هر گیگ داریم 4600 تومن پول میدیم نمیصرفه این فیلمارو دانلود و تماشا کنیم . یه راهنمایی .... چیزی بگید.... ما هم یاد بگیریم.
    ممنون
    ممنون . من 512 با 5 گیگ ترافیک دارم. شبها که رایگانه میزارم رو دانلود. هر شب یک گیگ دانلود دارم.

50VT30 با سورس SD از ----- STARSAT X95 و فیش AV نوری :
    این عکس ها رو از فاصله یک متری گرفتم. فاصله که 2 - 3 متر بشه تصویر SDش میشه مثل HD
    دوربین خیلی باکیفیتی نداشتم والا عکسها بهتر در می اومد.

سایز اصلی :

سایز اصلی :

سایز اصلی :

سایز اصلی :

سایز اصلی :
    Last edited by poonel; 26-12-2011 at 16:15.

11. 10 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

مبارک باشه..

بالاخره امروز نمایندگی‌ اصلی‌ پاناسونیک رو تبریز پیدا کردم ولی‌ شوک شدم وقتی‌ قیمت p50st30 رو ۲۷۰۰ گفت!! می‌خواستم از دوستانی که قیمت جدید دارند بپرسم آیا واقعا همه جا قیمت یک شبه اینقدر گرون شده! تازه قبلا با چک و چوک هم میشد خرید الان اینم لغو کردند!!!! حال گیری به معنی‌ واقعی
    بعید نیست.
    من آخر هفته پیش که 50 VT30 رو از نمایندگی اهواز گرفتم صاحب نمایندگیش بهم گفت قراره تو هفته بعد قیمت های جدید رو بانیان بهمون اعلام کنه و احتمالاً قیمت ها افزایش پدا میکنه.

13. این کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

@poonel
    یادمه یه مدت رو برایتنس این پنل به خاطر پر نور بودن محیط خونه خیلی حساس بودی الان از برایتنسش راضی هستید؟
    مشکی رو زیر نور منزلتون خوب حفظ میکنه؟

15. 2 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

@poonel
    یادمه یه مدت رو برایتنس این پنل به خاطر پر نور بودن محیط خونه خیلی حساس بودی الان از برایتنسش راضی هستید؟
    مشکی رو زیر نور منزلتون خوب حفظ میکنه؟
    100% راضیم
    اصلاً مشکل نور نداره.
    اتاقم کوچیکه ، حدود 5 در 4 متره و دو تا مهتابی 80 وات 4000 لومنی به سقفه که یکیش حدود 1.5 متری بالای VT30 هست.
    کنار VT30 در فاصله حدود 1.5 متر یه پنجره خیلی بزرگ دارم. البته بیرونش سقف شیروونی بزرگ هست که جلو نور رو می گیره.
    پرده هم تور نازکیه که جلو روشنایی بیرون رو زیاد نمیگیره. حساب کردم تو روز حداقل 400 لومن روشنایی رو تو خونه دارم.
    با این وضعیتی که توضیح دادم، از مد Normal استفاده می کنم که نورش کمه و کاملا نورش برام کافیه.
    اگه بزارم رو دینامیک بخصوص تو شب چشام درد میگیره.
    در مورد مشکی بگم چون شیشه داره رفلکس میاد روش و مشکی رو یه ذره کم میکنه اما خوبه . من که نمی خوام فقط مشکی نگاه کنم. تصویر رو کلی می بینم که رنگش طبیعیه و حال می کنم.
    تو عکس مشخصه مشکی چطوره اون عکس روحانیه رو (اگه LCD دارید از بالا) ببینید که ساعت 2 ظهر گرفتم. مهتابی هام هم تو عکسه معلومن.
    ضمناً همه عکسها رو مد دینامیک گرفتم چون دوربینم آماتوری هست، نور که زیاد نباشه تصویرش تار میشه مجبور شدم بزارم رو دینامیک. تو عکس نور دینامیک کمتر از اون چیزی اوفتاده که واقعاً هست.
    Last edited by poonel; 26-12-2011 at 17:29.

17. 2 کاربر از poonel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

بعید نیست.
    من آخر هفته پیش که 50 VT30 رو از نمایندگی اهواز گرفتم صاحب نمایندگیش بهم گفت قراره تو هفته بعد قیمت های جدید رو بانیان بهمون اعلام کنه و احتمالاً قیمت ها افزایش پدا میکنه.
    گرون شدن جنسا طبیعی هستش تو این مملکت صاحب مرده ولی‌ اینهم نامردیه آخه جنسا رو ۲ ماه پیش با دلار ارزون وارد کردن الان ۲ روز قبل دلار گرون شده سریع ال سیر جنس انبار رو یک شبه ۵۰۰ هزار تومان کشیدن روش! حد اقل ۱ ماه دندون رو جیگر میذاشتن شاید دلار دوباره ارزون میشد! شاید هم اصلا دنیا به آخر می‌رسید و ... بابا اصلا ما نخواستیم این توی رو همون ۲۲۰۰ هم مونده بودم می‌خواستم با شرایط بخرمش جنس هاش به سر نمایندگیش بخوره بعد چند ماه همین نمایندگی‌‌ها از پاچه مشتری آویزون میشن که بیاید با هر شرایط یکه میتونید ببرید یدونه هم بلوری کادو میدن..

19. این کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •