تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 361 از 402 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

سلام دوستان.
    من یه آنتی ویروس برای تبلتم (سرفیس پرو3) میخوام.
    فایروال داشته باشه که خوبه نداشته باشه هم مهم نیست ، بیشتر مشکلم فلش های آلودست که زیاد می زنم.

یه چیزی میخوام که اصلا روی مصرف باتری هیچ تاثیری نزاره و مصرف منابعش خیلی کم باشه
    و از اون مهمتر ، موقعی که تبلت اسلیپ هست ، هیچ کاری انجام نده.
    مثلا الان تو اسلیپ یه صبح تا شب بمونه هیچی باتری کم نمیکنه ، اما نود 32 که میزنم یه صبح تا شب رو اسلیپ 30 درصد مصرف میکنه
    به نظرتون چی نصب کنم؟
    تنها معیار هام همین دوتاست
    دوست عزیز بهتره محصولات رو تک تک تست کنین و نتیجه رو بررسی کنین .

برخی محصولات مانند Kaspersky قابلیت صرفه جویی در باتری رو دارند که در لپ تاپ ها کمک می کنه .

بنده که از Panda Free Antivirus استفاده می کنم در لپ تاپ خودم ، به نظر نمیاد تاثیر خاصی روی باتری گذاشته باشه .

2. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

ضد ویروس خوب و خیلی سبک و کم حجم بخوایی فقط ی راهکار داری .

وب روت Webroot Secure Anywhere
    اینقد از وب روت میگین، من که خوبی ازش ندیدم، فایل آنیستالر پاندا رو به عنوان مخرب شناسایی کرد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به این چی میگن؟ میگن فالس آلارم. پس اینقد تعریف و تمجید نکنین.

درسته شاید برخی خوبی ها هم داشته باشه، ولی همین فالس آلارم که داره و نمیتونه فایل پاک و آلوده رو از هم تشخیص بده، خودش ایراده.

4. 2 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم از شما دوست عزیزم

خودشون باشن بهتر توضیح میدن .

و اما شما! دیسنا کی هست و چی هست و ..... معلوم شد! متشکرم که خودتون جواب مارو دادین و من به جواب سوالم رسیدم

البته قصد توهین یا هیچ قصد دیگه ای ندارم، ولی تا جایی که متوجه شدم شرکت شما معتبرترینه و پشتیبانی بهتر داره و دیگر فروشندگان نه معتبر هستن و نه پشتیبانی کامل دارند!

بهرحال امیدوارم که دیگه اینقد از شرکت خودتون و سایتتون تبلیغ نکنید.

من قیمت ها رو هم مقایسه کردم و میتونم بگم قیمت ها بسیار گرونه. پس بخاطر همین معتبرترینه!! هرچی گرون تر، معتبرتر!

ببینید شما بجای اینکه بیایید از شرکتی بد بگید و یا بصورت مستقیم و غیر مستقیم از خود و شرکت و سایتی تبلیغ انجام بدین اصلا کار اخلاقی مناسبی نیستش.

تا جایی که من تمام پست های شما رو مطالعه کردم، در 98درصد آنها صحبتتون بجای راهنمایی و کمک رسانی، * از شرکت های معتبر و بزرگ تهیه نمایید * و این چنین حرفهایی زده میشه!

شما اگر واقعا اطلاعاتتون برتر باشه و کارشناس باشید، میتونید با راهنمایی های درست و مشاوره دادن های تخصصی و بدون تعصب، هم کمک رسانی کنید و هم میتونید افرادی رو برای خرید محصولات خود جذب کنید.

متاسفانه شما اکثرا پافشاری دارید بر اینکه این شرکت کلاه برداره، اون شرکت خوبه، اون شرکت اینطوره. سعی کنید از تکرار حرف ها دست بکشید!

موفق باشید
    Last edited by Captain; 29-09-2015 at 13:38.

6. 3 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

من واقعا موندم الان...
    هر کس یه چیزی گفت...
    الان برای تبلت بالاخره چی پیشنهاد میشه؟

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

من واقعا موندم الان...
    هر کس یه چیزی گفت...
    الان برای تبلت بالاخره چی پیشنهاد میشه؟
    عزیز 30 % خیلیه ! اونم شب تا صبح ! ورژن Nod32 شما چنده ؟ ممکنه ورژن قدیمی استفاده می کنین که احتمالا کمی ناسازگاره .
    مسلما هیچ محصولی بی تاثیر نیست . اما تاثیر روی اسلیپ در این حد دیگه بسیار عجیبه .

به هر حال در این گونه موارد بهتره خودتون تست کنین محصولات رو . چون اگر محصولی برای 1000 نفر یک نتیجه رو داد ممکنه برای نفر 1001 ام یه نتیجه ی دیگه بده .

اما اگر بخواین از تجربه ی کاربران استفاده کنین ، بنده تجربه ی خودمو به اشتراک میزارم : بنده که از Panda Free Antivirus استفاده می کنم روی لپ تاپم ، اگر شب تا صبح روی Sleep باشه شاید نهایتا 1 تا 2 % از شارژش کم بشه . بهتره این محصول رو تست کنین ببینین نتیجه برای شما چطوره

-------------------------------

توصیه بنده : از اونجا که معمولا تعویض آنتی ویروس به عنوان راه نهایی توصیه میشه ، این اقدامات رو تست کنین :

1 - ابتدا برای یک بار دیگه هم بدون آنتی ویروس تبلت/لپ تاپتونو یه شب تا صبح بزارین رو اسلیپ
    2 - آخرین ورژن nod32 یعنی 8 رو دانلود و نصب کنین و شب دوم وضعیت اونو بررسی کنین . اگر که با Nod32 نسخه ی 8 این مشکل رو دارین که هیچ
    3 - اگر دیدین مشکل هنوز پاربرجاست ، یه محصول دیگه رو تست کنین ، مثلا panda Free Antivirus و اونو بررسی کنین
    Last edited by Public Enemy; 29-09-2015 at 19:51.

9. 4 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

سلام
    من چند وقتیه ویروس به سیستمم اومده به اسم System Volume information

و کاملا مطمئنم که ویروس هست با کسپر تست کردیم با آپدیت کردن بعضی هاشو پاک کرد.
    لطفا یه آنتی ویروسی چیزی پیشنهاد بدین نود 32 میگن آپدیت جدیدش پاک میکنه ولی من eset آپدیت کردم ولی پاک نکرد.
    با تشکر

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

عزیز 30 % خیلیه ! اونم شب تا صبح ! ورژن Nod32 شما چنده ؟ ممکنه ورژن قدیمی استفاده می کنین که احتمالا کمی ناسازگاره .
    مسلما هیچ محصولی بی تاثیر نیست . اما تاثیر روی اسلیپ در این حد دیگه بسیار عجیبه .

به هر حال در این گونه موارد بهتره خودتون تست کنین محصولات رو . چون اگر محصولی برای 1000 نفر یک نتیجه رو داد ممکنه برای نفر 1001 ام یه نتیجه ی دیگه بده .

اما اگر بخواین از تجربه ی کاربران استفاده کنین ، بنده تجربه ی خودمو به اشتراک میزارم : بنده که از Panda Free Antivirus استفاده می کنم روی لپ تاپم ، اگر شب تا صبح روی Sleep باشه شاید نهایتا 1 تا 2 % از شارژش کم بشه . بهتره این محصول رو تست کنین ببینین نتیجه برای شما چطوره

-------------------------------

توصیه بنده : از اونجا که معمولا تعویض آنتی ویروس به عنوان راه نهایی توصیه میشه ، این اقدامات رو تست کنین :

1 - ابتدا برای یک بار دیگه هم بدون آنتی ویروس تبلت/لپ تاپتونو یه شب تا صبح بزارین رو اسلیپ
    2 - آخرین ورژن nod32 یعنی 8 رو دانلود و نصب کنین و شب دوم وضعیت اونو بررسی کنین . اگر که با Nod32 نسخه ی 8 این مشکل رو دارین که هیچ
    3 - اگر دیدین مشکل هنوز پاربرجاست ، یه محصول دیگه رو تست کنین ، مثلا panda Free Antivirus و اونو بررسی کنین
    نسخه 8 نود رو استفاده میکردم و آخرین نسخه رو از سایت خودش گرفته بودم...

این بار پاندا رو تست میکنم

12. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خودشون باشن بهتر توضیح میدن .

...

از عنوان تاپیک کاملاً مشخصه که محتوای تاپیک در چه موردی هست!
    لطفاً از تحمیل نظر و عقیده‎‎ی شخصی خودتون بر دیگران مبنی بر انتخاب برند آنتی ویروس و همچنین شرح و بیوگرافی شرکتها در این انجمن خودداری کنید.
    و همچنین در پاسخهاتون لطفاً جنبه علمی و تخصصی موضوع رو هم در نظر بگیرید.

ممنون

14. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

لطفاً از تحمیل نظر و عقیده‎‎ی شخصی خودتون بر دیگران مبنی بر انتخاب برند آنتی ویروس و همچنین شرح و بیوگرافی شرکتها در این انجمن خودداری کنید.

ممنون
    سلام .

من نظری غیر فنی و علمی ندادم . هر مورد ابهامی در صحبتهای من هست لطفآ بفرمائید . ممنونم .

- - - Updated - - -

ممنون
    سلام .

من نظری غیر فنی و علمی ندادم . هر مورد ابهامی در صحبتهای من هست لطفآ بفرمائید . ممنونم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2015

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنونم از شما دوست عزیزم

و اما شما! دیسنا کی هست و چی هست و ..... معلوم شد! متشکرم که خودتون جواب مارو دادین و من به جواب سوالم رسیدم

البته قصد توهین یا هیچ قصد دیگه ای ندارم، ولی تا جایی که متوجه شدم شرکت شما معتبرترینه و پشتیبانی بهتر داره و دیگر فروشندگان نه معتبر هستن و نه پشتیبانی کامل دارند!

بهرحال امیدوارم که دیگه اینقد از شرکت خودتون و سایتتون تبلیغ نکنید.

من قیمت ها رو هم مقایسه کردم و میتونم بگم قیمت ها بسیار گرونه. پس بخاطر همین معتبرترینه!! هرچی گرون تر، معتبرتر!

ببینید شما بجای اینکه بیایید از شرکتی بد بگید و یا بصورت مستقیم و غیر مستقیم از خود و شرکت و سایتی تبلیغ انجام بدین اصلا کار اخلاقی مناسبی نیستش.

تا جایی که من تمام پست های شما رو مطالعه کردم، در 98درصد آنها صحبتتون بجای راهنمایی و کمک رسانی، * از شرکت های معتبر و بزرگ تهیه نمایید * و این چنین حرفهایی زده میشه!

شما اگر واقعا اطلاعاتتون برتر باشه و کارشناس باشید، میتونید با راهنمایی های درست و مشاوره دادن های تخصصی و بدون تعصب، هم کمک رسانی کنید و هم میتونید افرادی رو برای خرید محصولات خود جذب کنید.

متاسفانه شما اکثرا پافشاری دارید بر اینکه این شرکت کلاه برداره، اون شرکت خوبه، اون شرکت اینطوره. سعی کنید از تکرار حرف ها دست بکشید!

موفق باشید
    سلام .

من سکوت میکنم . فکر میکنم هم توضیحاتی که ارائه دادم کافیه . و هم باید خودتون کمی برای به دست اوردن اطلاعات معتبر و موثق تلاش کنین .

بسیار گرونه ؟! با چی مقایسه کردی ؟ با Fake av ؟

موفق باشید .
    Last edited by نیما سکیوریتی; 30-09-2015 at 02:37.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •