@
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنونم از شما دوست عزیزم
و اما شما! دیسنا کی هست و چی هست و ..... معلوم شد! متشکرم که خودتون جواب مارو دادین و من به جواب سوالم رسیدم
البته قصد توهین یا هیچ قصد دیگه ای ندارم، ولی تا جایی که متوجه شدم شرکت شما معتبرترینه و پشتیبانی بهتر داره و دیگر فروشندگان نه معتبر هستن و نه پشتیبانی کامل دارند!
بهرحال امیدوارم که دیگه اینقد از شرکت خودتون و سایتتون تبلیغ نکنید.
من قیمت ها رو هم مقایسه کردم و میتونم بگم قیمت ها بسیار گرونه. پس بخاطر همین معتبرترینه!! هرچی گرون تر، معتبرتر!
ببینید شما بجای اینکه بیایید از شرکتی بد بگید و یا بصورت مستقیم و غیر مستقیم از خود و شرکت و سایتی تبلیغ انجام بدین اصلا کار اخلاقی مناسبی نیستش.
تا جایی که من تمام پست های شما رو مطالعه کردم، در 98درصد آنها صحبتتون بجای راهنمایی و کمک رسانی، * از شرکت های معتبر و بزرگ تهیه نمایید * و این چنین حرفهایی زده میشه!
شما اگر واقعا اطلاعاتتون برتر باشه و کارشناس باشید، میتونید با راهنمایی های درست و مشاوره دادن های تخصصی و بدون تعصب، هم کمک رسانی کنید و هم میتونید افرادی رو برای خرید محصولات خود جذب کنید.
متاسفانه شما اکثرا پافشاری دارید بر اینکه این شرکت کلاه برداره، اون شرکت خوبه، اون شرکت اینطوره. سعی کنید از تکرار حرف ها دست بکشید!
موفق باشید