برای استادیو چه هدفونی پیشنهاد می دید؟
سلام.
Hifiman RE0 چه طور صدایی دارد؟
موفق باشید.
سلام.
به طور کلی از هدفونهای پشت بسته و هدفونهایی که عنوان Monitor را به یدک می شند در استودیو استفاده می شود.
شما کاربرد، سورس و بودجه خود را مطرح کنید.
موفق باشید.
پیشنهاد دادن سخته واقعاً
چونکه بیس s4 واقعاً زیاده و اینکه میگی بیس کمتر می خوایی، لیست بلند بالایی از هدفون ها رو می شه نام برد که بیس کمتری از s4 دارن. برای همین فعلاً بیخیال این ویژگی می شیم.
در مورد تریبل، با توجه به ریویو جوکر (چونکه من قراره از روی اون پیشنهاد بدم) تریبل s4 هارشی و مقدارش زیاده، با این حساب من این جملت رو که گفتی که می خوایی تریبلش بیشتر باشه رو اینطوری معنی می کنم که تو می خوایی هدفون آیندت توی تریبل مقداری داغ و پر انرژی باشه کلاً.
گزینه هایی که چنین تریبلی دارن، اکثر هدفون های طبیعی و V هستن.
راستی نظرت در مورد بیس هدفون اپل چیه؟ تریبلش چطور؟
داشتم جوابت رو می دادم، ولی گفتم اول این رو بگی تا مطمئن تر بشم.
سلام.
خودم هم فکر می کردم که هدفونی که پاسخ فرکانسی V داشته باشد می تواند مناسب باشد.
بیس هدفون اپل متاسفانه پشت مید قرار گرفته و به همین خاطر مناسب نیست... یعنی مید خیلی فوروارد شده است، اما بیس از نظر مقدار تقریبا" خوب است. (تقریبا" همین حدود کمی ضعیف تر)
Treble هم از چیزی که اتظار دارم کمتر است.
EDIT: شاید این کمی کمک کند که از نظر من بیس PX200-II قوی است و IEM مورد نظر من باید بیس ضعیف تری داشته باشد.
موفق باشید.
Last edited by kavehj4488; 04-09-2013 at 23:12.
IEMهای درست و حسابی و سفارشی تو ایران گیر میاد؟
سلام دوستان و خسته نباشین.قصد خرید هدفون برای گوشیم دارم.مدلش هم xpress music5800.برای استفاده موسیقی با کیفیت بالا میخوام.مارک و مدل و دلیل پیشنهادتون رو هم بگین.بودجم تقریبا 30ت.ممنون
کاربرد برای ظبط موسیقی .. قیمت رو راستش من اگاهی زیاد ندارم ممکنه یکم توضیح بدید ایا تا چه قیمتی تفاوت قابل توجهی می شه احساس کرد!
منظورتون از سورس چی بود؟
با تشکر
سلام.
هر چه قیمت بیشتر باشد بهتر است.هدفونهای مونیتور مناسب در ایران این مدل ها هستند:
Sennheiser HD280 Proقیمت هایی که مقابل مدل نوشته شدند به هزار تومان است و تقریبی. از دو مدل دیگر هم خبر ندارم.
Sennheiser HD380 Pro: 588
Audio-Technica M50: 850
Sony MDR-Z1000
منظور هم از سورس دستگاه هایی بود که هدفون را با آنها استفاده می کنید. مثلا" Amplifier فلان و یا DAC فلان و ... هدفون ها در صورتی که مشخصات ساختاری خاصی داشته باشند برای درایو (راه اندازی) شدن نیاز به Amplifier مخصوص هدفون دارند که در ایران بسیار کم یاب است. در بین مدلهای بالا M50 قطعا" نیاز به آمپ دارد.
موفق باشید.
کاوه جان تا حالا صدای m50 رو شنیدی ؟؟
میتونی در مورد صداش نظری بدی؟
akg k99 رو چطور؟؟
این چیزایی که شما میگی به صدای سرد بیشتر میخوره تا صدای گرم برای مثالPX200-II تقریبا بیس طبیعی داره
یا مثلا خود s4 صدای v شکل با تریبل نسبتا زیادی داره
سلام.
درست است که PX200 بیس طبیعی دارد اما برای من زیاد است.
M50 را دارم. بیس بسیار قوی. مید هم خوب و گرم ولی در مقایسهبا بیس و های کمی عقب تر قرار می گیرد و مقدارش کم است باید کمی فوروارد تر باشد.. Treble هم از نظر مقدار خوب است اما کمی من کمی بیشتر می پسندم .
مهم ترین دلیلی که من صدای گرم دوستدارم مید بالاتر از فلت است نه بیس قوی. و همینطور سبک هایی که گوش می کنم.
موفق باشید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)