تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 503 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز رفتم نمايندگي سايپا بالاخره پرسيدم ميگن 131EXآپشن داردارن نقدي تحويل 10ال15روزه 16/200
    سفيد(حالا منظورشون از آپشن دار چيه !).پرسيدم ازش احتمال داره بيشتر از 15روزه بشه ميگه مشکلي واسه پلاک پيش نياد نه.نفهميدم
    منظورش چي بود؟! دوتا سئوال داشتم وقتي رفتم توپارکينگ 3تا ماشين بيشتر نداشت اونم انقدر خاک
    نشسته بود روش که فکرکنم حداقل يکماهي خوابيده بودن يعني يکي از همونا رو ميدن؟
    سئوال دوم احتمال من اگه شنبه برم واسه ثبت نام به چه چيزي بايد حواسم جمع باشه چون من تا حالا
    خودرو نداشتم ضمن اينکه کل پول و دارم ميدم وهمونجا تو نمايندگي هم ميگيرن؟

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز رفتم نمايندگي سايپا بالاخره پرسيدم ميگن 131EXآپشن داردارن نقدي تحويل 10ال15روزه 16/200
    سفيد(حالا منظورشون از آپشن دار چيه !).پرسيدم ازش احتمال داره بيشتر از 15روزه بشه ميگه مشکلي واسه پلاک پيش نياد نه.نفهميدم
    منظورش چي بود؟! دوتا سئوال داشتم وقتي رفتم توپارکينگ 3تا ماشين بيشتر نداشت اونم انقدر خاک
    نشسته بود روش که فکرکنم حداقل يکماهي خوابيده بودن يعني يکي از همونا رو ميدن؟
    سئوال دوم احتمال من اگه شنبه برم واسه ثبت نام به چه چيزي بايد حواسم جمع باشه چون من تا حالا
    خودرو نداشتم ضمن اينکه کل پول و دارم ميدم وهمونجا تو نمايندگي هم ميگيرن؟
    منظورشون از آپشن دار اربگ دوعدد ، ترمز ABS و فرمان هیدرولیک است .
    خودرو را به روز به شما تحویل میدهند . اگر در پارکینگ هم باشد از زمان تحویل سند و بیمه میخورد .
    خودروی صفر ( اونم پراید ) چیز خاصی برای چک کردن نداره ، خود نمایندگی وسایل صندوق عقب ، زاپاس و قالپاق و ... رو به شما نشون میدن + مدارک و میگن برید به سلامت .
    خودرو رو توی نمایندگی یا انبار نمایندگی تحویل خواهید گرفت .

اگه نباشه جاش خالی می مونه john nash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام دوباره دوستان
    ما الان تقریبا 22 پول داریم و میخوام ماشین بخریم، نظر من رو l90 بود چون عاشق l90 هستم ولی متاسفانه دیدیم با این پول گزینه جالبی گیر نمیاد ظاهرا فقط مدل های 86 یا 87 و نه زیاد تمیز
    ولی سمند lx دوگانه خیلی خوب گیر میاد مدل 90 یا 91
    نظر بابام رو سمند هست ولی من بهش میگم یه 3 تومن بزاریم روش یه l90 بگیریم مدل 88 89 اگه بشه!!
    به نظر شما کدوم بهتره واقعا؟؟ ما خیلی گیج شدیم
    با این حدودا پول ، چه گزینه های دیگه ای هست برا خانواده؟؟

ممنون
    Last edited by john nash; 03-10-2013 at 12:40.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام دوباره دوستان
    ما الان تقریبا 22 پول داریم و میخوام ماشین بخریم، نظر من رو l90 بود چون عاشق l90 هستم ولی متاسفانه دیدیم با این پول گزینه جالبی گیر نمیاد ظاهرا فقط مدل های 86 یا 87 و نه زیاد تمیز
    ولی سمند lx دوگانه خیلی خوب گیر میاد مدل 90 یا 91
    نظر بابام رو سمند هست ولی من بهش میگم یه 3 تومن بزاریم روش یه l90 بگیریم مدل 88 89 اگه بشه!!
    به نظر شما کدوم بهتره واقعا؟؟ ما خیلی گیج شدیم
    با این حدودا پول ، چه گزینه های دیگه ای هست برا خانواده؟؟

ممنون
    درود ، انتخاب بین سمند و ال 90 کمی دشوار بوده و همیشه بحث های زیادی رو برانگیخته ، در مجموع سمند امتیاز بیشتری رو به خودش اختصاص میده ، مخصوصا در خارج از شهر که عملکرد سمند بسیار عالی است .
    نمای داخلی و خارجی سمند هم عامه پسندتر از ال90 است .

پست 29 لینک زیر تجربه سفر خارج از شهر من با ال 90 است . امیدوارم کمک به شما بکند .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پژو 206 تیپ 5 مدل 85 نقره ای کارکرد 75000 خط و خش جزیی بدون تصادف چند میارزه؟

پژو پارس سال مدل 91 سفید بدون خط و خش کارکرد 9000 چند میارزه؟

داره خودمونی میشه alittlequestion11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام

قیمت 206 صندوق دار v2 مدل 86 با رینگ اسپورت، تمیز و سالم با 170.000 کارکرد چنده؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منظورشون از آپشن دار اربگ دوعدد ، ترمز ABS و فرمان هیدرولیک است .
    خودرو را به روز به شما تحویل میدهند . اگر در پارکینگ هم باشد از زمان تحویل سند و بیمه میخورد .
    خودروی صفر ( اونم پراید ) چیز خاصی برای چک کردن نداره ، خود نمایندگی وسایل صندوق عقب ، زاپاس و قالپاق و ... رو به شما نشون میدن + مدارک و میگن برید به سلامت .
    خودرو رو توی نمایندگی یا انبار نمایندگی تحویل خواهید گرفت .
    مرسی از پیگیریت دوست عزیز . ex یک ایربگ نه دوایربگ نه منظورم این بود اگه اون ماشین یک ماه یاببیشتر تو پارکینگ خوابیده باشه که پرش دراومده آقتاب داغونش میکنه احتمالا لاستیکهاشم پوسیده باشه منظورم بیمه سندش نبود.
    تقریبا به روز تحویل میدن 10الی 15روز اونم بخاطر پلاک شایدم بشه همون روز ماشین و بدون پلاک از پارکینگ آورد بیرون ببینم اونوقت این ماشین افسر بگیره چون بدون پلاک میخوابونه ؟پس قیمتش همینه درسته ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

دوستان تو زوزنامه همشهری یه اگهی های هست برا خرید خوذرو . مثلا 206 تیپ 5 رو زده 9/500 پیش پرداخت الباقی 60 ماه 450 هزار تومن . کل ماشین میوفته 36/500 . بعد تخویل هم فوری هست . اینجوری پیشنهاد میشه ؟
    یه جواب

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

خب دوست عزیز چرا که نه ، از عالی هم به رد هست ، منتها باید دید علت این سود کم و اقساط بلند مدت چیست ؟ آیا سند به نام میزنن و در رهن بانک خاصی قرار میدهند ؟ آیا شما صاحب ماشین هستید یا در آینده خواهید شد ؟ دقیقا تماس بگیرید و جزییات رو بپرسید و حتما از راه قانونی اقدام به خرید این گونه خودروها نمایید .

11. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پژو 206 تیپ 5 مدل 85 نقره ای کارکرد 75000 خط و خش جزیی بدون تصادف چند میارزه؟

پژو پارس سال مدل 91 سفید بدون خط و خش کارکرد 9000 چند میارزه؟
    کسی جوابی نداره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •