book source : منبع کتاب![]()
book source : منبع کتاب![]()
دو عبارت زیر را درست نوشتم آیا؟
After I get admission for the ... semester from ....university, I might need to differ it for ... semester because of the visa delay.I was wondering if you'd mind telling me the posibbility of that?
or:
.After confirmation of my admission for ... semester from ...university, I might need to differ it for ... semsester because of visa delay.Please let me know if differing is possibe
به معنی viewers هم هست.
The television company has lost a large part of its audience, since it changed its programming.
watson (2003a:13-14)
2003a: ,وقتی شما تو قسمت رفرنس بیشتر از یک کتاب (مقاله) رو از یه نویسنده میخوای ذکر کنی که در یک سال مشابه چاپ شده از a,b,c و .... استفاده میکنی. مثلا (1999a, 1999b, 1999c,....
13-14 به شماره صفحه داره اشاره میکنی که نقل از اون صفحات صورت گرفته.
Last edited by Zero Hour; 29-05-2013 at 09:34.
سلام دوستان لطف میکنید این متن رو به انگلیسی برام ترجمه کنید ... مرسی
وقتی یک عشق ابدی متولد می شود
When/once an eternal love is born...
![]()
مرسی دوست من ... ولی یه سوال
منظور و هدف از an قبل از eternal چیه ....؟ و همینطور / قبل از once ...؟
یعنی هم می تونی بگی once...هم می تونی بگی when.
an هم که معنی 1 میده.
من یه توضیح کوچولو بدم دلم نیومد ببگذرم ازش
ببینید حروفی که با اصوات صدا دار شروع میشه ( vowels) =( I,E,O,U,A) به جایی که قبلشون a بیاد از an استفاده میکنیم
کاملتر بخوایم بگیم، قبل از کلماتی میاد که با مصوت شروع میشن، فارغ از اینکه با کدوم حرف الفبا نوشته میشن
مثلا قبل از کلمه NBA باید an به کار بره چون از لحاظ فونتیکی با مصوت شروع میشه (/ان بی ای/) یا حتی قبل از کلمه historical گاهی an به کار میره، چون این کلمه وقتی stressed نباشه، صامت /h/ تلفظ نمیشه و تلفظ کلمه میشه /ایستوریکال/. در حالی که قبل از European باید a به کار بره چون برخلاف قیافش که با e شروع شده، از نظر فونتیکی با صامت /ی/ شروع میشه (/یوروپیئن/)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)