دوست عزیز میشه بگی کدوم صفحه؟
با چه نرم افزاری بهترین dns server رو پیدا کنم؟
و چطوری عوضش کنم؟
ممنون
دوست عزیز میشه بگی کدوم صفحه؟
با چه نرم افزاری بهترین dns server رو پیدا کنم؟
و چطوری عوضش کنم؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توضیح دادم قبلا.
روی مخابرات همون dns های گوگل که گفتم خوب جواب میده.
اسم برنامه یادم نیست ولی اگه خواستی یه سرچ بزنی برنامه اش رو پیدا میکنی، یکی از بچه های persiantools زحمت کشیده و کامل و جامع درباره این برنامه و DNS توضیح داده.
آقا من dns رو از تو ویندوز تغییر دادم از dns های گوگل هم استفاده کردم فعلاً که خوب وب باز میشه
من ADSL از مخابرات گرفتم و خطوطمون فیبر داره و هی مدام قطع میشد و باید میومدن پورت رو ریست میکردن تا درست بشه.
مودمم Linksys هست. نمیدونم چرا اینجوری بود تا اینکه یکی گفت به جای PPOE فقط روی حالت بریج کانکت شو.
از وقتی بریج کانکت میشم دیگه اینجوری نشده!
اگه همچین مشکلی دارین تنها راه حل اینه.
دوستان تهرانی
از کیفیت و خدمات این شرکت راضی هستین؟
من مبین نت دارم اما میخوام بیام سراغ adsl
میشه یکم در مورد این شرکت و خدماتش البته منصفانه توضیح بدین؟
ممنون
سلام با خط 256 ,24 ساعت گذاشتم دانلود بعد سرعت شد 7kb
1 ساعت مودم رو خاموش کردم سرعت برگشت
چرا این جوریه؟؟
این برای اون دستی از دوستانی که راجع به تعرفه ها سوال دارند
10حداكثر ضريب اشتراك
پهناي باند59200 ريال64 كيلوبيت بر ثانيه
99200 ريال128 كيلوبيت بر ثانيه
125600 ريال256 كيلوبيت بر ثانيه
204800 ريال512 كيلوبيت بر ثانيه
383200 ريال1024 كيلوبيت بر ثانيه
745600 ريال2048 كيلوبيت بر ثانيه
اقا این مشکل تک کانکشن واسه مخابرات حل شد؟ اینجا الان مشکل ....بنظرت به گوگل ربط داره؟
تقریبا یک ماه هست که این مشکل تقریبا حل شده! من با یک کانکشن حداقل 45 رو میگیرم.میشه باهاش تو یوتوب ویدیو دید. ساعت های خلوت هم کامل پهنای باند رو پر می کنه. (61-63 کیلوبایت)
اگه خواستی برات عکس یا فیلم هم ازش میزارم. فعلا که بابام نشسته داره دانلود میکنه!![]()
الان واسه من 4 5 روزه مشکل داره:(....اخر با یکیشون صحبت کردم....میگه کلا تجهیزات منطقه مخابراتی 2 مشکل داره...هرزگاهی میندازه رو بعضی پورتا...حالا هم مث که مارو در بر گرفته...فعلا از همون 1 2 ظهر به بعد خراب میشه تا 1 2 شب..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)