تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 1805 اولاول ... 2613113513573583593603613623633643653714114618611361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

این که 2 ماه دیگه قراره فلان بشه , همش حرفهایی است که مثل .... زیاد شنیدیم .
    بقیه هم با من موافق هستند . مگه نه ؟
    البته نه در اون حد.
    اگر دو نفر دیگه هم با من میومدند و چند نفری میرفتیم اونجا نتیجه بهتری داشت.
    فقط من موندم اون آقا که گفت تا دو ماه دیگه مشکل حل میشه , خوب تا حالا چه کار میکردند مگه !؟
    مثل این میمونه که همین دیروز اینترنت رو راه اندازی کردند توی مشهد و بعد ماهم امروز رفتیم از کیفیت بدش گله کردیم !
    همین الان بنده 2 سال بیشتره که دارم از این مخابرات لعنتی سرویس میگیرم.
    ولی هیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــچ وفت ندیدم یک بار یک قدم واسه کاربراش برداره. نه تخفیف میده. نه کیفیت داره. دزدی هم میکنه و...
    تو روزنامه خراسان رو نگاه کنید. آسیا تک زده جون مادرت بیا اینترنت از ما بگیر 25 گیگ هم بهت هدیه رایگان میدیم.
    خوب لااقل اینجوری خوبه. حالا بماند که آشی قراره بپزند واسه اونایی که میرن سرویس میگرن از اونجا ولی خوب از تبلیغ مخابرات خیلی خیلی بهتره. هر وفت نگاش میکنم اتگار خون جلو چشمم رو میگره که میخوام سرم رو بزنم به دیوار.

یکی بیاد اینو ترجمه کنه ببینم یعنی چی !

2. 3 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اینکه گفتند مشکل فقط واسه فیبر نوریه ، دروغه . اینترنت من که از کابل مسی است چنان افت سرعت داشته که 700 مگ رو دو شب دانلود می کنم . اونم سروری که سرعتش عالیه . قبلا تو همان ساعات اولیه حدود 200 تا 250 بود ولی الان حدودا 50 ست .
    اینترنتم 2 مگ طلاییه .

4. این کاربر از Rahpooyan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

اینکه گفتند مشکل فقط واسه فیبر نوریه ، دروغه . اینترنت من که از کابل مسی است چنان افت سرعت داشته که 700 مگ رو دو شب دانلود می کنم . اونم سروری که سرعتش عالیه . قبلا تو همان ساعات اولیه حدود 200 تا 250 بود ولی الان حدودا 50 ست .
    اینترنتم 2 مگ طلاییه .
    خوب یه سر تا مخابرات کل - طبقه هشتم - جای آقای ملک جعفریان برو. همین رو بهش بگو.

6. 2 کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال aryna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

خوب یه سر تا مخابرات کل - طبقه هشتم - جای آقای ملک جعفریان برو. همین رو بهش بگو.
    در کل هیج فاید ه ایی نداره فقط یک مشت وعده جیزی نیست

8. این کاربر از aryna بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیششب سرعت تون چطور بود والا دیشب که من سرعتم در حد بایت بود!!!از سرورای داخلی ام بهخ زور به 150 میرسید!

10. این کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

این که مدیر عامل گفته 2 ماه دیگه مشکل حل میشه دلیلش اینه که: بچه مدرسه ای ها همه میرن مدرسه ماه مهر شبکه خالی تر میشه همین

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

خوب بالاخره دوران محکومیت سپری شد.
    لازمه که دو نکته رو عرض کنم.

من دیروز همون طوری که قبلا هم عرض کرده بودم و قرار شد بعضی از بچه هاهم بیان که هیچ کس نیومد , بنابراین خودم تکی رفتم مخابرات و با مدیر عامل کل مخابرات خراسان صحبت کردم.
    که اتفاقا مرد فهمیده و با اخلاقی بود و نزدیک به نیم ساعت با هم صحبت میکردیم.
    ایشون در جواب اینکه که چرا سرعت ها پایین عرض کردند که سرعت واسه کسانی که فیبر نوری هستند فقط کمه. و اون هایی که رو کابل مسی هستند وضعیتشون بهتره.
    نمودار بهم نشون داد و ...
    در ادامه گفتند : کلا فیبر نوری با کمبود تجهیزات روبه رو هستند و قول دادند تا 2 ماه دیگه مشکل حل خواهد شد و فیبر نوری قدرت سرویس دهی با کیفیت بیشتر رو خواهد داشت.
    بنده هم از هر چی که بگید گفتم و خلاصه اگر قرار بر این بود که حرف بی ربط بزنم اونجا 30 ساعت الکی وای نمی ایستادم.

در ضمن شماره همراه اش رو هم بهم داد گفت هر مشکلی بود با خودم در میون بذار. ( بازرسی و پشتیبانی و غیره همه کشک )

در ادامه گفتم آقای مدیر محترم بنده به نمایندگی از باقی بچه ها اومدم. بعد گفت از طرف کیا ؟
    گفتم پی سی ورلد . و آدرس اینجا رو دادم و اومد چک کرد.
    دقیقا همین صفحه پیش رو آورد و یه مرور کرد.
    حالا من هم دارم نگاه میکنم. یکی اومده میگم من تشنه ام بوده روزه ام رو خوردم. اون یکی دیگه اومده میگه من خوابم میاد و...
    یعنی چی ! اینجا تایپک نقطه نظرات و مشکلات وبررسی ADSL مخابرات است. بنابراین از برخی صحبت هایی شخصی خودداری کنید. ( میتونی با پ خ با طرف مکالمه داشته باشید )

به هر حال دیروز تا اومد اینجا رو دید من که آب شدم رفتم توی زمین. ! مثلا هی ما میگیم مشکلات و باز شما اومدید از پارتی بازی و طی کشیدن و ...

بازم دم تو گرم که رفتی شعار ندادی ممنون

13. 2 کاربر از rtmreza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اینترنتم 2 مگ طلاییه .
    قربون ادم چیز فهم بخدا دقیقا مشکلم مثل شماست اینترنتم کابل مسی.طلایی 2 مگ کلی هزینه کردم . پریروز اینترنتم ساعت 10:30 صبح قطع شد بعدش کانکت میزدم اررور 619 میداد به پسوردم گیر داده بود هی کانکت میزدم بعد از چند دقیقه کانکت میشد تا سایتی چیزی باز میکردم سریع دیسکانکت میشد مودم رو خاموش روشن کردم به هر بدبختی شد تونستم کانکت بشم که دوباره بعد از 1 دقیقه قطع شد این داستان به مدت 15مین ادامه داشت (یه حسی بهم میگفت نکنه مخابرات منطقمون وارد شده)(جاده سیمان ) الان بدلیل بعضی چرندیات و بهانه ها که اینجا امکانات نداره بیابون و.... اینترنت نمیدن حتی خدا رو شاهد میگیرم بخوای خط تلفن بگیری نمیدن اذیت میکنن..این روزا زور بزنم بیداری بکشم خدای نکرده نت قطع نشه 700 مگ دانلود میکنم (قبل از ماه رمضون بیش از 3 گیگ بود)
    دعا میکنم کسانی که باعث این افت سرعت هستن خدا ازشون نگذره
    این سرعت امروز منه ساعت 13:21 سایت پی سی ورلد رو به زور باز میکنه
    Last edited by shoojats; 24-07-2013 at 12:48.

تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دیششب سرعت تون چطور بود والا دیشب که من سرعتم در حد بایت بود!!!از سرورای داخلی ام بهخ زور به 150 میرسید!
    من خودم رو جر دادم

سه تا مودم /سه تا لبتاپ/رو روشن گذاشتم

فکر می کنین نتیجش چی شد؟

فکر نکنید فقط 5 گیگ نا قابل

قبل از ماه رمضون هر شبی حداقل 10 گیگ دانلود داشتم

کاربر فعال انجمن موسیقی
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Dark Paradise

پيش فرض

دوستان تا مینونید از مشکلات بگید . از سرعت بد . از کیفیت بد از پشتیبانی بد و ....
    خلاصه فقط شکایت کنید.

تا بگم بیاد نظرات شما رو ببینه و متوجه بشه تعدامون کم هم نیست.

17. این کاربر از OMiD.1080p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •