[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی نرم افزار و بازی دانلود کنی
برو تو تنظیمات مودم - 192.168.1.1
بعد تنظیمات وایرلس
کشور رو کانادا انتخاب کن - اوکی کن
مشکلت حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی نرم افزار و بازی دانلود کنی
بعد تنظیمات وایرلس
مشکلت حل میشه
[
بعد تنظیمات وایرلس
دوست عزیز بنده این سوال رو یه جای دیگه تو همین انجمن مطرح کردم یه جواب دیگه شنیدم انشالله جواب بده روش شما
مشکلت حل میشه[/QUOTE]
دوستان دو تا سوال داشتم ؛
1- فیلم های سه بعدی رو که از یه سایتی دانلود کردم رو فقط باید توی فلش یا هارد بریزم و به تلویزیول وصل کنم و خودش میخونه ؟ یا کار خاص دیگه ای هم باید انجام بدم ؟
2- آیا میتونم همین فیلم سه بعدی رو بوسیله ی کنسول ها (خودم xbox 360 و PS4 دارم) پخش کنم ؟ چون خود tv یکم توی پخش فیلم های با رزلوشن بالا مکث داره همون اولش
تلویزیون LG 47LB69000 smart TV گرفتم . . . انتظار داشتم یکم سرعت بالاتری داشته باشه تلویزیونش با توجه به قیمتش . . .
ویرایش : فیلم های سه بعدی فرمت خاصی دارن ؟ چون با سایز های خیلی متفاوت پیداشون میکنم . . .
Last edited by F3RYX; 26-06-2015 at 21:58.
یه فیلم سه بعدی گذاشتم با عینک و همه ی دم و دستگاه با خانواده نشستیم ببینیم ، مشخص شد که من توانایی دیدن تصاویر سه بعدی رو ندارم !هر صحنه ای که میومد بقیه جاخالی میدادن و جیغ میزدن من عین مجسمه مونده بودم جریان چیه ؟!؟! بعد 5 دقیقه هم سرم شدیدا درد گرفت !
اینجور که معلومه 8 درصد مردم توانایی دیدن تصاویر 3D رو ندارن و منم جزئشون هستمباید برم چشم پزشکم ببینم چی میشه . . .
راهی داره که ویدیویی که در حافظه داخلی تلویزیون ذخیره شده رو روی فلش مموری کپی کنیم؟
و اینکه من هر چی فلش به hdd in زدم به عنوان رسانه ذخیره سازی ضبط برنامه قبولش نمیکنه
ایا قلق خاصی داره؟
دوست عزیز
از این سایت مطلب را دنبال کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مساله اینجاست که برای من این گزینه میاد اما دیزیبل هست. فلش 2 گیگ زدم. 16 گیگ هم زدم اما دکمه مربوطه فعال نمیشه و نمیتونم یو اس بی رو مقدار دهی اولیه بکنم.
اینم خیلی عجیبه
بلاخره یه 47lb7200 از بانه 2300 تومان سفارش دادم
خدا کنه تلویزیون خوبی باشه
هنوز نرسیده دستم
سلام
من یه تلویزیون la7400 دارم . یه مدته که هنگام پخش بعضی از برنامه ها تصویر مات میشه ( فیلمهای قدیمی و تصاویر سریع ). میشه این مشکل رو بر طرف کرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)