تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 574 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 5738

نام تاپيک: Euro Truck Simulator 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام بچه ها می خواهم از اول شروع کنم اگه من ard کاملش کنم از همان اول پول های زیادی می توانم بگیرم یا به مرحله هم بستگی داره اگه امکان داره توضیح بدهین اگه این طوری ادامه بازی خودم بدهم بعد 4 مرحله تمام میشه و ard تکمیل میشه اگه نه از اول شروع نکنم
    بگین کدامش به صرفه هست

داره خودمونی میشه Sib Market's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام

من وقتي وارد شهر ها مي شم بازي crash مي كنه و ناچارم بازي رو باز و بسته كنم...
    كسي دليلش رو نمي دونه؟
    حتي وقتي كه پايين ترين تنظيمات رو انتخاب كردم هم اين اتفاق ميفته ، كل حسش به رانندگي بيدغدغه داخل شهره...

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

این کارارو کردم، ولی نشد. خیلی حیف شد... چند روزه دارم باهاش ور می رم ولی نمیشه
    دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما بازی رو که نصب میکنید آپدیت ها رو هم پشت سر هم نصب میکنید و بعد بازی رو اجرا میکنید؟

اگه این کار رو میکنید برای همین ارور میده شما بازی رو که نصب میکنید بعد آپدیت ها رو تک تک باید نصب کنید یعنی هر آپدیتی که نصب میکنید یه بار وارد بازی بشید دوباره خارج بشید و آپدیت بعدی رو نصب کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوست عزیز اگه اشتباه نکنم شما بازی رو که نصب میکنید آپدیت ها رو هم پشت سر هم نصب میکنید و بعد بازی رو اجرا میکنید؟

اگه این کار رو میکنید برای همین ارور میده شما بازی رو که نصب میکنید بعد آپدیت ها رو تک تک باید نصب کنید یعنی هر آپدیتی که نصب میکنید یه بار وارد بازی بشید دوباره خارج بشید و آپدیت بعدی رو نصب کنید
    اگه امکان داره به هم کمک کن فکر کنم شما یا دوستان میدان اگه امکان داره به من بگین
    بچه ها می خواهم از اول شروع کنم اگه من ard کاملش کنم از همان اول پول های زیادی می توانم بگیرم یا به مرحله هم بستگی داره اگه امکان داره توضیح بدهین اگه این طوری ادامه بازی خودم بدهم بعد 4 مرحله تمام میشه و ard تکمیل میشه اگه نه از اول شروع نکنم
    بگین کدامش به صرفه هست

در آغاز فعالیت pooria023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

نه اتفاقا اصلا اپدیت ها رو نصب نمی کنم، فقط خود بازی رو نصب میکنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

نه اتفاقا اصلا اپدیت ها رو نصب نمی کنم، فقط خود بازی رو نصب میکنم
    دوست عزیز یکبار با Run As Adminastor بزنید ببنید جواب می ده یا نه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام.بچه ها من مد 200 کیلومتر رو گذاشتم ولی ماشینم که ولوو باشه بیشتر 137 تا نمیره.کسی دلیلشو نمیدونه؟یعنی قدرت ماشین کمه که 137 تا بیشتر نمیره؟بچه ها توروخدا کمکم کنید.من عشق سرعتم

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مود بنز mp4 که چرخهای کوچکتر اضافه میکنه رو نصب کردم ولی چون از نظر من برای چرخهای جلو همون شماره یک لیست چرخها طبیعی تر و جالب تر هست استفاده نکردم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9. 2 کاربر از shayan3785 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بازي درخواست آپديت داده. اگه آپديت كنم از حالت اكتيو خارج ميشه؟؟؟

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

مود بنز mp4 که چرخهای کوچکتر اضافه میکنه رو نصب کردم ولی چون از نظر من برای چرخهای جلو همون شماره یک لیست چرخها طبیعی تر و جالب تر هست استفاده نکردم .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    نه بابا mp3 و لاستیک کوچیک.بعد یه چیزی اون لوگو TIR و L و اون چراغ آنتنی هارو از کجا آوردی؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •