اگه واسم بزارین خیلی ممنون میشم
اگه واسم بزارین خیلی ممنون میشم
خرگوش و روباه؟؟؟؟؟؟؟خرگوش - روباه - و موش وحشی هم تو آب میان.
من منظورم از وحشی اونایی بود که به ما حمله می کنن.
بی چاره این خرگوش و روباه همیشه تو بازی مورد ظلم و ستم هستن.
حیوانایی که تو آب می یان گوزن و آهو هم هستن.
خرگوش و روباه رو آفریدن برای پر کردن soul gem
این پچ 1.7 هوش مصنوعی رو خیلی خوب کرده. وقتی با یه غول بیابونی در گیر شدم یادمه بعد از اینکه میرفتم بالای یه صخره که نمیتونست بهم ضربه بزنه سریع از تیررس من خارج میشد ولی بعد که میومدم پایین دوباره برمیگشت. یه ماموت هم با خودش داشت که کشتن ماموته از خودش سخت تر بود.![]()
این هم خدمت شما : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
کسی نیست لینک پچ 1.7 رو بذاره؟؟؟
همه ازش خوب تعریف میکنن...خب بگید از کجا گرفتین؟منم میخوام
(لطفا فقط پچ خالی...دانگارد رو دارم)
مرسی
شما اگه داونگارد رو داری پس حتما پچ 1.7 هم باهاش هست. چون داونگارد بدون پچ 1.7 اجرا نمیشه
اتفاقا دانگارد با پچ 1.6.89 که من دارم اجرا شد و دارم بازی هم میکنم!!!!
من که فقط دانگارد رو دانلود کردم دو تا فایل esm و bsa بود.
نسخه ای که پچ همراش هست بیش از 600 مگ هست.
حالا کسی نمیتونه این پچ 1.7 رو واسم آپلود کنه.خیلی لطف کرده
اگه پچ 1.7 رو نریزین با ومپایرها مشکل پیدا میکنین (اون حالت بالا اومدن از سطح زمینشون)
اگه خواستین پچ+DLC رو با هم دانلود کنین میتونین از این استفاده کنین(اون فاصله رو بردارین) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] download.com/2012/08/the-elder-scrolls-v-skyrim-DAWNGUARD.php
ممنون که اینقد مارو ادم حساب کردیدهرکی تازه اکانت بسازه اینطوری جوابش رو میدید ؟ !
prince عزیز اگه چیز شکن داری برو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توضیح داده کامل که چیکار کنی ! پچی هم که می خوای 5 mb هستش) همونجا همه لینک هارو جدا داده
دقت کن واسه مطمئن شدن می گم که ویدیو رو دان نکن ! همون توضیحات که گفترو بخون
مرسی دوست عزیز ولی تا اونجایی که من میدونم پچ بازی باید حجمی بین 100 تا 200 مگ داشته باشه.
در ضمن لینکی که دادی نمیاد!
Last edited by prince_fable; 07-08-2012 at 17:39.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)