سلام.
یک نکته دیگه من فکر کنم چون بوت لودر گوشیم بسته بود شاید به خاطر این بود که بعد نصب هات فیکس گوشیم بالا نمیآمد؟
رام های ginger xperia روی هسته اصلی نصب میشن؟
سلام.
یک نکته دیگه من فکر کنم چون بوت لودر گوشیم بسته بود شاید به خاطر این بود که بعد نصب هات فیکس گوشیم بالا نمیآمد؟
رام های ginger xperia روی هسته اصلی نصب میشن؟
سلام اقا حسین اره اگه برگردی به نسخه ی اصلی یعنی 2.1 بهتره البته با کاستوم ها هم میشه ولی اذیت میکنه گاهی اوقاتم انت میپره من خودم اول نمیدونستم باید نسخه ی اصلی نصب کنم رو کاستوم با سه بار انجام دادن اموزش بالاخره تنوستم بازش کنم و انتن هم نپرید ولی شما حتما از رام 2.1 استفاده کن تا راحت تر بتونی بازش کنی و مشکلی هم برای گوشیت پیش نیاد در ضمن مراقب باش پشت گوشیت قسمت 11w بقیش یعنی بعد از دبلیو از 26 کمتر باشه
ترمیناتور فکر نکنم به این خاطر باشه چون گوشیه برادر منم بوت لودرش بسته اما من براش یه رام با هات فیکس نصب کردم و الان هم گوشیش هیچ مشکلی نداره البته گوشیش ایکس 10 مینی هست نه ایکس 8 و اره بعضی از ورژن های ginger xperia رو هسته اصلی کار میکنن فکر کنم زیر 15 باشن حالا خودت بپرس تک و توکی هم بالای 15 هستند که علاوه بر کرنل مخصوص با هسته اصلی هم کار میکنن فکر کنم storn mix و ginger dx 22 هم رام های خوبی برای هسته اصلی باشن .
سلام آقا عادل.
پس فعلا همین رامی که کفتید رو دانلود کنم .( ginger dx 22) به نظر میاد رام خوبیه. تا رام آقا سینا بیاد.
یک نکته ای بود این بودکه تو بعضی از رام ها نوشته برای نصب باید هسته alft فلش کنید منظورشون چیه ؟ من این راهش رو بلد نیستم.
نکته دوم این بودکه تو همین رام ( ginger dx 22 ) نوشته فلش dinuxdx چطوریه ؟ ضمناً لینک دانلودش اشکال داشت . من تو وبلاگ مطرح کردم که درست کنند .
شادباشید
راستی دوست من من الان که پشت گوشی رو دیدم 11w33 بود . خوبه دیگه نه . این شماره چه فایده ای داره؟ (یادم رفته بود برای چی بود)
Last edited by ALI . R; 13-03-2012 at 00:10.
سلام کسی راهی بلد هست که بشه اینترنت گوشی رو روی کامپیوتر با usb شیر کرد؟؟
ممنون میشم اگه کسی میدونست بگه چطوری![]()
سلام دوست من تا چند وقت دیگه تو وبلاگ x8.blogfa.com این مطلب رو میزارن من که فعلا اطلاعی ندارم
سلام علیکم
نه نیازی به نصب رام اصلی نیست
آموزش کامل و تخصصی باز کردن بوت لودر از فروم اندروید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AMIRHJ; 14-03-2012 at 00:15.
شیر کردن یعنی چی؟
سلام
یعنس گوشی رو به اینترنت وصل کنید و گوشی رو با کابل به کامپیوتر از اینترنت موبایل از طریق کامپیوتر استفاده کرد![]()
سلام
دوست من خب مودم وایرلس بگیر راحت بشو دیگه . با استفاده از wifi گوشی . منم مثل شما این مشکل رو داشتم ؛مودم رو خریدم دیگه راحت شدم. حالا نظر من بود.
شاد باشید![]()
همچین چیز ملزومی نیست فقط میخوام گاهی کارم رو راه بندازه راهی بود بزارید ممنون میشم
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)