تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 507 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

داره خودمونی میشه MoXa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    رخت خواب

پيش فرض

با آدم های دم دمی مزاج / کسایی که زود قهر و آشتی میکنن / رفتار بچگونه نشون میدن رفت و آمد نکنید که حالتونو میگیرن . اینا همشون صفت حسادت هم دارند .
    من قبلا دلم برای اینجور افراد میسوخت و نادیده میگرفتم ، دور و برم هم خیلی زیاد بودند .
    تا به چند سال گذشته نگاه کردم دیدم همین آدما خیلی جا ها باعث بدنام شدنم ، شدن .
    مثلا چند بار سر این آدما انگ دروغگویی و نامردی بهم خورد .
    حتی اینا رو جایی هم معرفی نکنید ، حتی نگید که باهاشون رابطه دوستی یا آشنایی دارید ، بنظرم بهترین کار اینه که از همین امروز رابطه رو قیچی کنید .

2. 9 کاربر از MoXa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض بارفیکس معجزه میکنه در تقویت عضلات بدن .

سلام .
    بارفیکس درگاهی نصب کنین توی خونه .
    معجزه میکنه .

بنده از 13 سالگی یکیش رو خریدم .
    هر روز بهش آویزون میشدیم و تاب میخوردیم
    کم کم عضلات کف دست و ساعد و بازو و سرشانه و پشت شانه و زیر بغل و کمر و شکم و پا و سینه قوی میشه .
    میرسید به مرحله ای که میتونین چند دقیقه راحت تاب بخورین و پشتک بزنین و حتی یه نفر سبک وزن بهتون بچسبه و باهاش تاب بخورین .
    اثر روانی زیادی داره در رشد قد و عضلات و اعتماد به نفس .
    اگر از مدل ساده میخرین حتماً باید دو تا تکه آهنش که کاسه مانند هست رو به چهارچوبِ درب پیچ کنین بعدش بارفیکس رو وصل کنین بهش تا بر اثر وزن و تاب خوردن کنده نشه .
    خصوصاً اگر پسر دختر کم سن و سال دارین توی خونه براشون نصب کنین اما تا حدی که به سر خودتون نخوره ببارینش پائین و وقتی قدشون کمی بلند شد بارفیکس رو هم ببرین بالاتر .
    بهتره یک ماه اول یک یا دو تشک زیرش پهن کنین براشون . وقتی خوب مسلّط شدند دیگه تشک رو بردارین .
    از این مدلش هم هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توی نت نوشته قیمتش 38000 تومنه .
    البته بهتره ندیده و تحویل نگرفته خرید نکنین .
    این نوع احتیاج به پیچ نداره اما نمیدونم برای تاب خوردن هم مناسبه یا نه .

4. 16 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

سلام .

این جمله خودم می دونم و بلدم از این چیزاها رو از رندگی حذف کنید .....معمولا کسانی که همه اش می گن خودم می دونم و خودم بلدم بیشتر از همه توی زندگی مشکل دارند .

6. 14 کاربر از skyzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض مشکل کم و زیاد شدنِ صدای تلوزیون قابل حل هست

سلام .

قبلاً خدمتتون عرض کردم که اگر دستگاهی چیزی میخرین حتماً اول کاتالوگش رو کامل بخونین .
    دیروز خونه ی یکی از دوستان بودم که تلوزیونِ LED سونی داره . داشت کانال عوض میکرد و صدا هی کم و زیاد میشد .
    گفت : عاجز شدیم از دست این کانالها . یکیش صداش بلنده یکیش یواش . بعضیهاش هم داره یه برنامه پخش میکنه صداش یواشه باید ولوم رو زیاد کنیم تا بشنویم بعدش یهو میره تو تبلیغات با صدای خیلی بلند و اعصاب آدم خورد میشه .
    بهش گفتم چرا سیستم INTELLIGENT VOLUME [ ولوم هوشمند ) رو فعال نمیکنی تا مشکلت حل بشه ؟
    گفت چی چی هست این سیستم ؟ کجا هست ؟ کو ؟
    گفتم یک سیستم الکترونیکیِ هوشمند هست توی تلوزیونتون در قسمتِ SETTING که نمیذاره صدا هی کم و زیاد بشه یعنی صدا رو در یک حد ثابت نگه میداره و دیگه هر چی صدای کانالها یا برنامه ها کم و زیاد بشه صدائی که از بلندگوها پخش میشه اصلاً تغییر نمیکنه و کم و زیاد نمیشه بلکه در حدی که با ولوم تنظیمش کردی ثابت میمونه .
    گفت جدی ؟ من خبر نداشتم .
    گفتم مگه کاتالوگ تلوزیون رو نخوندی ؟
    گفت بابا کی حوصله ی کاتالوگ خوندن داره ؟
    گفتم نتیجه ی این بی حوصلگی و تنبلیت هم اینه که خودت و خانوادت 3 ساله از کم و زیاد شدنِ صدای تلوزیون عذاب میکشین .
    سیستم صدای هوشمند رو براش فعال کردم .
    چند کانال رو امتحان کرد و کلی کیف کرد که صدا اصلاً کم و زیاد نمیشه و ثابت نیمونه .
    گفت 3 ساله این تلوزیون رو داریم و خبر نداشتیم یه همچین چیز مفید و به درد بخوری داره .
    آب در کوزه و ما تشنه لبان میگردیم .
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 07-06-2014 at 14:53. دليل: تصحیح

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام

دوستان این فال های روزانه رو اصلا دنبال نکنید . با اعصاب و روانتون بازی میکنن .

اگه یک روزی واقعا خوب باشه و تو اون فال گفته باشه که روز خوبی رو سپری نخواهید کرد حتی اگر روحیه خوبی داشته باشین به خاطر تلقین این فال اون روز براتون بد تموم میشه .

پس اصلا دنبال فال نباشید.
    Last edited by sansa; 07-06-2014 at 09:28.

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خیلی خوبه آدم غرورش رو برای حفظ کردن آدمایی که میدونه بودن در کنارشون براش مفید هست بشکونه.
    غرور مثل شیشه هست که وقتی شکست میشه دوباره چسبش زد !!

اما چند بار؟
    اگر زیادی این غرور را بشکنی، اونوقت یکسری از این خرده های شیشه اینقدر ریز میشن که تو دستت فرو میرن و ظرف غرورت هم سوراخ میمونه!!

کاش روی پیشونی آدما نوشته بود، این طرف ارزش دارد n بار برایش غرورت را بشکنی.
    و اگر n+1 شد، خودت به جای غرورت خواهی شکست.

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای آقایون؛ بسیج ثبت نام کنید!!!

مثـل من نفرمایید که برای چند ماه کسری ارزش نداره و مثل مرد خدمت می کنید و اینها، خب البته که انشالله مثل مرد خوب خدمت می کنید ولی وقتی رفتید میبینید دوستاتون همه 3-4 ماهی بیخود و بی جهت کسری های مختلف دارند و زودتر از شما میرن اونجا هم همش وقت تلف کنی و بازی با اعصاب و روان هست، حالا اگر جای بدی هم افتاده باشید مثل مرزی که بنده هستم، میبینید که دوره تکمیلی و عضویت فعال بسیج و اینها نه تنها آسون تر از خدمت اونجاهاست بلکه آبرومندانه تر هم هست!

11. 7 کاربر از Mo5tafa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

سلام
    دوستان یه مشکلی برام پیش اومد بخیر گذشت !

ماجرا از جایی شروع شد که یک ماه پیش قفل پترن الگوی اندروید خودم رو فراموش کردم . همون که باید دستت رو بین نقطه ها بکشی تا قفل صفحه گوشی باز بشه .

چند بار اشتباه وارد کردیم و گوشیم قفل شد و فقط برای باز کردن یا اکانت جیمیل میخواست با رمز ورود (تازه اگر با گوشی اندروی خود یک بار وارد جیمیلتون شده باشید در غیر این صورت هیچ ایملی قبول نمیکنه)

و یا پین میخواست . تا جایی پیش رفت که من قید اطلاعاتم رو زدم . گفتم رسیت فکتوریش کنم . اما از انجایی که وار گوشی نمیشد نمیشد رفت تنظیمات و ریست فکتوری کرد.

راه دیگش رفتن به ریکاوری و wipe یا همون ریست فکتوری از طریق محیط بوت گوشی های اندروید بود که بازم اونم نشد . چون تیک USB debug در گوشی نخورده بود .

خلاصه حتی با دستورات لینوکس و .... راه های دیگه قادر به باز کردن نشدم .... حتی نمایندگی هم نتونست باز کنه . اخری از شانسم پین گوشی که هنگام انتخاب الگو براش تعیین کرده بودم یادم اومد و باز کردم .

در غیر این صورت گوشی فقط صفحش روشن میشد و میشد به عنوان چراغ قوه ازش استفاده کرد.

..................

تجربم اینه که محظ احتیاط همیشه تیک USB debug در گوشی اندرویدی تو رو بزنید . هر مشکلی پیش بیاد تو گوشی اندروید تنها در صورتی میشه حلش کرد که این تیک فعال باشه . از ما گفتن بود ....
    والسلام...
    Last edited by sansa; 10-06-2014 at 09:57.

13. 13 کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mr.Pooya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

دوستان حتما همتون تا الان در مورد مفهوم چراغ های راهنمایی شندید درسته ؟ قرمز زرد سبز

حتما این رو هم شنیدید که اینجا چه معنی می دهند این سه چراغ ؟

خب من می خوام کاربردشون رو امروز بگم. از سبز شروع می کنیم

سبز: با سرعت ۱۰۰ تا رد شو اگر عابر پیاده هم اومد از روی اون هم رد شو خواست نیاد وسط خیابون.

زرد: با سرعت ۲۰۰ تا رد شو که قرمز نشه. عابر پیاده هم بود با آرتیست بازی ردش کن یا بزن زیرش رو در برو ولی جوری که کسی نبینه !

قرمز: با سرعت ۳۰۰ تا رد شو ولی اگر عابر پیاده اومد دیگه مجبوری وایسی ولی در صورتی که مجبور نشدی به هیچ وجه وای نیسا که خطر ساز میشه !

خب بریم سر اصل مطلب راستش دیروز که رفته بودم بیرون یک صحنه ای رو دیدم که همونجا به خودم گفتم بیام اینجا مطرحش کنم

ماجرا از اونجایی شروع میشه که من دیروز اومدم از خیابون رد بشم ولی چراغ داشت قرمز میشد خب وقتی زرد شد همه ماشین ها یکی یکی با شوماخر بازی رد شدند ! بعد که دیگه تازه قرمز شد و چراغ برای عابر پیاده سبز شده بود توجه کنید سبز شده بود بعد یک ماشین دیگه با سرعت اومد رد شد بخاطر همین من خودم همیشه هروقت می خوام از خیابان رد بشم حتی با اینکه چراغ راهنمایی برای عابر پیاده سبز میشه باز هم ۳-۴ ثانیه وایمیسم و خوب نگاه می کنم ببینم ماشین میاد یا نه ! بعد از خیابون رد میشم. چون وقتی که چراغ تازه سبز میشه بعضی از راننده ها میان سریع رد بشن و واقعا خطر ساز میشه ! من خودم بار ها و بار ها دیدم تو خیابون که چراغ راهنمایی برای عابر پیاده سبز میشه ولی هنوز ماشین داره میاد رد میشه و برعکسش !

واقعا نمی دونم چرا بعضی ها اینکار ها رو می کنند ! فرض کن ۴۰ ثانیه صبر کنی بعد از خیابون رد بشی اون هم با خیال راحت ولی شاید تو همون ۴۰ ثانیه با ماشین زدی زیر یک نفر دیگه اون وقت چکار می خوای بکنی ؟

یا برعکسش بعضی ها وقتی چراغ عابر پیاده قرمز هست میان از خیابون رد بشن ! این مورد رو هم باز ها و بار ها خودم دیدم. شما فرض کن ۴۴ ثانیه صبر کنی تا چراغ سبز بشه اون وقت با خیال راحت از خیابون رد شو. تو این مدت که چراغ قرمز هست اگر ماشینی بزنه زیرت مقصر هم خودتی و دیه ای بهت تعلق نمی گیره و راننده هم هیچ تقصیری نداره ولی یک عمر عذاب وجدانش با اون راننده می مونه !

البته جسارت نمی کنم دوستان اینجا که همه خودشون بهتر از من از این موارد آگاه هستند و بنده فقط اتفاق هایی که خودم دیدم رو توضیح دادم

15. 10 کاربر از Mr.Pooya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه gelayor14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    زمین

پيش فرض

هیچ مسئله ای -حرف و حدیثی رو حل نشده نزارید! شاید یه حرف برای ما بی اهمیت و بی اساس باشه ولی وقتی افتاد تو دهنا دیگه نمیشه به راحتی جلوش رو گرفت
    حتی اگه با یه نفر برای همیشه قطع ارتباط می کنید دلایلش رو روشن کنید

17. 12 کاربر از gelayor14 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •