به نظر من S III Mini انتخاب بهتریست چون دوربین بهتری دارد.
به نظر من S III Mini انتخاب بهتریست چون دوربین بهتری دارد.
یعنی شما میگی دوربین 5 SIII mini از دوربین 8 اون سه تا بهتره؟
بله چون ابعاد و رزولوشن عکس ها، ربطی به کیفیت نداره.
میشه چند تا عکس از میط کم نور( ابری و محیط خونه) و محیط پر نور(محیط بیرون ) از TX برام آپ کنید؟ البته 4X عکسها تو روزش خوب بود ولی انگار با سبز مشکل داره نمیدونم اینجوری بنظرم رسید.
تو تاریکی چجوریند فلاش کدوم قویتره؟
میشه برا عکاسی یا فیلم برداری LED را روشن نگه داشت؟
راستی تو روشنایی بیرون کدوم صفه خوبتره ؟ بشه تو نور خورشید SMS داد و بشه که با منو کارکرد
بین تو LG وضعیت LG Optimus L9 P768 چجوریه؟ البته P769 هم هست درسته ؟
تو رده LG 4X HD اچ تی سی چجوریه؟ چی پیشنهاد میشه؟
صفحه بزرگو برای بیسشتر خوندن pdf و ... و مرور وب و میخواستم که نکنه یموقع 4X کیفیت خوبی نداشته باشه
ممنونم میشم با حوصله پاسخگو باشید..
آپدیت آخرین نسخه اندرویید برای 4Xاموده؟؟
میگن TX وای فاش ضعیفه درسته؟
Last edited by Arash-18; 22-03-2014 at 12:25.
که
دوست عزیز، الان در جاده هستم، رایتل هم آنتن دهیش زیاد جالب نیست.
حتما به یه مکان خوب رسیدم، حتماً براتون می ذارم.
وای فای TX به نظرم قویه. چون با یک S3 کنار هم، گوشی من دوتا آنتن داشت و گوشی دوستم آنتن نداشت.
من میخوام گوشی huawei g525 بگیرم خوبه ارزشش داره؟؟؟
،به نظرم ارزش داره و xperia M هم گزینه خوبیه.
سلام.
هفته ی پیش یکی خریـدم؛ کاراییش خوبه. فلش نداره. دوربینش مث دوربین سونی نمیشه ولی بد هم نیست. قیمتش هم آگاه باشید که از 410 420 بیشتر نباید بدید. قیمتش
رو ممکنه تا 460 470 یا بالاتــر هــم بهتون بدن. یکی از دوستان از سر مرز خریده بود 300 تومن! گارانتی هم نکنید ارزش نداره. یه بیمه براش بگیرید کافیه. نزدیک 25 تومن بیشتر
نمیشه بیمه اش. با G700 هم کار کردم، چیز خوبی بود، ولی به نظرم قیمتش اصلن به صرفه نیست نسبت به باقی گوشی های هواوی.
در کل توی رنج قیمت تا 430 تومن به نظر من g525 خیلی گزینه ی خوبیه. شاید بشه گفت بهترین گزینه است از لحاظ قیمتی.
با سلام به دوستان عزیز و عرض تبریک سال نو
بین سه مدل سونی Z,ZL,ZR از تمامی جوانب کدوم در مقابل قیمتش ارزش خریدن داره؟
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
و اما بعد
از بین HTC Desire 500 و Sony Xperia L کدام بهتر است؟ پاsسخ خود را با ذکر مثال توضیح دهید. (5 نمره)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)