بله سایت رسمی سایپا هست و معتبر
برای خرید پارس تندر باید به نمایندپی سر بزنی و آخرین اطلاعات پاز شرایط فروشش رو سوال کنی.
بله سایت رسمی سایپا هست و معتبر
برای خرید پارس تندر باید به نمایندپی سر بزنی و آخرین اطلاعات پاز شرایط فروشش رو سوال کنی.
من میبینم که قیمت پارس تندر که میگن نمره بالائی از نظر کیفیت گرفته در حدود پژو 206 هست. علت اینکه یه عده طرف پژو 206 میرن به خاطر اسپرتی بودنش هست دیگه درسته ؟
کلا بحث سلیقه مطرح هست
خیلی ها به ظاهر و قیافه تندر علاقه ای ندارند و 206 را انتخاب می کنند
عده های هم فضای سرنشین براشون مطرح هست و میان سمند ماشین ها سدان مثل سمند و تندر و ...
البته اختلاف قیمت 206 و تندر در بازار آزاد متاسفانه بسیار زیاد هست و تندر در بازار صفرش بین 41-44 قیمت می خوره در حالی که 206 را میشه ارزونتر از فی کارخونه هم پیدا کرد
در مورد اسپرت بودن هم در صورت انتخاب هر کدوم از خودرو ها دست شما کاملا باز هست و قطعات افتر مارکت به راحتی برای هر دو خودرو پیدا میشه
منظورت از تندر همون پارس تندره ؟ یا پارس تندر قیمت دیگه ائی داره؟. من اینجا تو سایت پارس خودرو میبینم که قیمت تندر رو 36.924 گذاشته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين قيمت تندر E2 دو ايربگه
ممنون
از این جدول که هم معرفی انواع رنو تندر هست و هم لیست قیمت های اونها رو داره تازه دارم با انواع تندر آشنا میشم... و درسته قیمت پارس تندر 43 تومن هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من متوجه تفاوت این 5 مدل نمیشم . جدولی هست که اینا رو با هم مقایسه کرده باشه ؟
سلام دوستان
من می خوام پارس تندر صفر بگیرم.اینطور که من تحقیق کردم ثبت نام ندارن و تازه ثبت نامی های قبلی رو هم هنوز تحویل ندادن. اگه بخوام صفر بگیرم از همشهری پیدا کنم ؟ یا اینکه حواله بخرم ؟ چه فرقی میکنه و کدوم بهتر هست ؟ من تو یکی از انجمن های پار س تندر میبینم که یکی خریدار حواله پرس تندر هست و گفته تر جیحا ایران خودرو باشه تا پارس خودرو... ممنون میشم راهنمائی کنید ؟
صفر بخرید خیالتون راحته که ماشین زیر پاتون هس
ولی اگر حواله بگیرید اینکه کی تحویل میشه اصلا مشخص نیست
بین ایران خودرو و پارس خودرو هیچ فرقی نیست این موضوع رو دلالان مطرح کردن و بازار رو از بین بردن
شما از هر شرکتی که باشه بخرید با خیال راحت.
پارس تندر فقط مربوط به پارس خودرو هست،تندر معمولي هست كه هر دو شركت ميزنه
بنظرمن هركدام ارزونتر پاتون در ميادبخريد،اگه هم ماشين لازم نداري،حواله تحويل بهمن يا اسفند هم بخري خوبه...چون در صورت افزايش قيمت باز هم به قيمت بهمن و اسفند حال محاسبه ميكنند نه قيمت روز آنزمان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)