تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 1783 اولاول ... 2613113513573583593603613623633643653714114618611361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اینم سرعت من

مگه صبانت همه اکانتهای 128 رو روی 1 مگ نمیبنده؟
    پس چرا خیلی از دوستان سرعتشون در حد همون 1 مگه و با سرعت 100 و خورده ای دانلود میکنند ولی بعضی دیگه مثل من سرعت در حد 512 هست.
    سرعت دانلود من فقط تو یکی دو دقیقه اول حدودا 120 هست ولی بلافاصله میاد رو 50 و دیگه ثابت میمونه
    چرا اینجوریه ؟

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوستان من از برنامه DUMETER استفاده میکنم تا ببینم چند مگ استفاده دارم
    الان ساعت 2 شب هستش و این برنامه زده شما از ساعت 12 تا 2 . 240 مگ استفاده کردید !!!!!! در صورتی که من اصلا کاری نکردم ! فقط یکذره وب گردی کردم !
    تو خود سایت صبانت هم که درست حسابی نمیزنه چقدر مصرف داشتید ! اصلا معلوم نیست اون مصرف برای کی هستش !
    من قبلا که از داتک سرویس داشتم لحظه به لحظه اعلام میکرد که چقدر از حجمتون رو استفاده کردید !!!!

و تقریبا روزی 100 مگ از حجمم کم میشد ! ولی الان این برنامه زده شما در طول 2 ساعت 240 مگ استفاده کردید !!! مشکل از چیه به نظرتون ؟

آخر فروم باز jax2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بجنورد

پيش فرض

دوستان من از برنامه DUMETER استفاده میکنم تا ببینم چند مگ استفاده دارم
    الان ساعت 2 شب هستش و این برنامه زده شما از ساعت 12 تا 2 . 240 مگ استفاده کردید !!!!!! در صورتی که من اصلا کاری نکردم ! فقط یکذره وب گردی کردم !
    تو خود سایت صبانت هم که درست حسابی نمیزنه چقدر مصرف داشتید ! اصلا معلوم نیست اون مصرف برای کی هستش !
    من قبلا که از داتک سرویس داشتم لحظه به لحظه اعلام میکرد که چقدر از حجمتون رو استفاده کردید !!!!

و تقریبا روزی 100 مگ از حجمم کم میشد ! ولی الان این برنامه زده شما در طول 2 ساعت 240 مگ استفاده کردید !!! مشکل از چیه به نظرتون ؟
    شما ویدئو آنلاین دیدین؟مثلا تو youtube یا facebook؟؟؟؟
    این امکان هم هست یه برنامه مخرب مثل ویروس رو سیستم شما در حال استفاده از ترافیک باشه

4. این کاربر از jax2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Silent TR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

نه تو این 2 ساعت هیچی ندیدم !!!!
    آخه ویروس هم بخواهد ترافیک رو استفاده کنه باید سرعت دانلودم بیاد پایین ولی الان که تست میکنم میبینم رو حالت عادی هستش !
    بعدشم من norton 360 آپدیت شده رو کامپیوترم دارم !
    خیلی نگرانم کرده ! واقعا نمیدونم این برنامه مشکل داره یا واقعا .....

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

اقا جون نگران نباش من هم از این برنامه استفاده کردم
    این برنامه رو ولش کن کلا
    من هر شب 3.4 گیگ دانلود میکنم اون میزنه 8 گیگ
    خیلی نرم افزار چرتیه
    مشکل فقط از اونه

7. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DrXoX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـــــــهران پلاک 0 اسمم:محمد

پيش فرض

اینم سرعت من

پس چرا خیلی از دوستان سرعتشون در حد همون 1 مگه و با سرعت 100 و خورده ای دانلود میکنند ولی بعضی دیگه مثل من سرعت در حد 512 هست.
    سرعت دانلود من فقط تو یکی دو دقیقه اول حدودا 120 هست ولی بلافاصله میاد رو 50 و دیگه ثابت میمونه
    چرا اینجوریه ؟
    چند وقته صبانت دارید؟ از همون اول که گرفتید همین طوری بوده؟
    برای بعضی ها روزانه این مورد وجود داره ولی تو سرویس شبانه این مورد وجود نداره
    برای شما هم شبانه اینطوریه هم روزانه؟
    البته این مورد برای من هم پیش اومده تو سرعت روزانه ولی خودش درست شده ، اینم از ترفندهای صبانت هستش ، چون روزانه کمتر دانلود می کنن ، و اکثرا وب گردی می کنن ، اون سرعت بالای ابتدایی باعث میشه سایت ها سریع باز بشن
    اینم از فضائل صبانت هستش
    Last edited by DrXoX; 02-08-2011 at 09:21.

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینم سرعت من

چرا اینجوریه ؟
    نه اقاجان کجا روی 1 مگ بسته؟؟ از منم مثل شماست چه روزانه چه شبانه. بعضی مناطق چون بخشی از sharing بین کاربرها خالی مونده سرعت بعضیا بیشتر شده وگرنه طبق قرارداد سرعت همه باید همون 128 باشه. البته قبول دارم صبانت بعضی شبها صفانته و بعضی شبها جفانت!

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان سرعت شبانه برای شما چطور بود دیشب
    سرعت خیلی اومده پایین سرعت دانلود 20 بود فکر کنم به خاطر ماه رمضان
    تهران مرکز مخابراتی نبوت سرعت شبانه افتضاح
    -------------------
    من هر شب 3.4 گیگ دانلود میکن
    رفیق شما که شبی اینقدر دانلود دارب کار خواسی توی تنظیمات مودم یا.. کردی چون من قبلا هم که سرعت ها خوب بود اینقدر دانلود نداشتم

با تشکر

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

رفیق شما که شبی اینقدر دانلود دارب کار خواسی توی تنظیمات مودم یا.. کردی چون من قبلا هم که سرعت ها خوب بود اینقدر دانلود نداشتم

با تشکر

نه قبل این سرویسی که از صبا داشتم سرعتش چون 2 مگ بود
    تو اون ساعات اندک 3.4 گیگ دانلود میکردم ،تنظیم خاصی هم نکرده بودم
    ولی الان که مخابرات دارم با این سرعت 150 ولی تو این شاعات شبانه که زیاده بازهم 3.5 گیگ دانلود میکنم
    Last edited by fanoostalaei; 02-08-2011 at 10:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

اختلال در مرکز فرد اسدی

به اطلاع مشترکین محترم مرکز فرد اسدی تهران میرساند به علت عملیات اجرایی در تاریخ 90.05.11 تا 90.05.12 در این مرکز، احتمال اختلال وجود دارد . لطفآ در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .

---------- Post added at 01:17 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

اختلال در مرکز ولیعصر تهران

به اطلاع مشترکین محترم مرکز ولیعصر تهران میرساند به علت عملیات اجرایی در تاریخ 90.05.12 تا 90.05.13 در این مرکز، احتمال اختلال وجود دارد . لطفآ در صورت تداوم اختلال با پشتیبانی تماس بگیرید .

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:17 PM ----------

اختلال در استان اصفهان

به اطلاع کلیه مشترکین استان اصفهان میرساند، با توجه به عملیات کابل برگردان مخابرات از ساعت 24 تا 4 بامداد تاریخ 90.05.11 ، اینترنت استان دارای اختلال میباشد . لطفآ در صورت ادامه ی اختلال با پشتیبانی تماس حاصل نمایید . پیشاپیش از شکیبایی و همراهی شما در جهت بهبود و ارتقای سرویس دهی سپاسگذاریم .

---------- Post added at 01:20 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------

اختلال در مراکز نبوت و شیخ فضل الله

به اطلاع مشترکین محترم مراکز نبوت و شیخ فضل الله میرساند به علت عملیات اجرایی از تاریخ 90.05.10 تا 90.05.12 احتمال اختلال وجود دارد . در صورت ادامه ی اختلال با پشتیبانی تماس حاصل نمایید .

13. 3 کاربر از Sabanet - Support بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •