تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 449 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام

اگر احیانا فالسی از طرف کمودو مشاهده کردید، میتونید به مدیران کمودو گزارش بدید. به این لینک برید و یک تاپیک جدید باز کنید...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته قبلش باید فایل را در ویروس توتال یا سایتهای مشابه اسکن کرده باشید . یا میتونید ببرید در
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بعد لینکش را توی پستتون بزارید.

اگر هم نمیتونید فایل را در ویروس توتال اسکن کنید( شاید حجم فایل زیاد باشه و امکان آپلود برامون مقدور نباشه) میتونید هش فایل یعنی MD5/SHA1 را توی پستتون بزارید.

تیم کمودو در کمتر از 24 ساعت فایل را بررسی میکنه و در آپدیت بعدی اصلاح میکنه. بنابراین از چیزی نترسید...... ضمن اینکه من فکر نکنم کمودو خیلی هم فالس داشته باشه. بحث کرکها است که دیگه چاره ای هم نیست.......

2. 6 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ظاهرا Virus Total ایران رو تحریم کرده ( گوگل )

4. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

ظاهرا Virus Total ایران رو تحریم کرده ( گوگل )
    سلام

متاسفانه بله! من اسمشو میزارم یک فاجعه! البته از نگاه یک فردی که توی فروم آنتی ویروس فعالیت میکنم نه. بلکه از لحاظ ===> (10+10+10) یا (10-10+10+10+10) میگم !! البته با تغییر IP میشه یا این پستو ببین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فرض کن تو فروم کمودو سر یک فایل بحث میشه و لینک VT را میزاند و من باید بگم: آقا صبر کن با V پی N وصل شم ....

ای روزگار...........

الان بن میشم

6. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اینجور اقدامات فقط کاربران رو دچار مشکل میکنه و بس ...

8. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kaivanika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    اتاقم

پيش فرض

کاسپر آنتی ویروس رو الان دارم
    میخوام اینترنت سیکرتی کمودو رو نصب کنم . منتها آنتی ویروسش خاموش باشه ( نیاز هست گزینه دیگه ای هم خاموش کنم )

برای اینکه تداخل پیدا نکنن کاسپر و کمودو دقیقا چیکار کنم ؟

و

میخوام یه برنامه ای نصب کنم که یه امولاتور واسه کار موبایل
    وقتی نصب میکنم دیفنس و فایروال کمودو پیغام های زیادی میدن و آخر سر هم کمودو نمیزاره که امولاتور اجرا بشه

ممنون میشم از اولش بهم بگید برای اینکه کمودو و قسمت دثفنس به این برنامه از اول نصب تا آخر کار نداشته باشه چیکار کنم ؟
    راهی هست ارتباط اینترنتیه همین فایل رو که نصب میکنم کاملن قطع کنم و لی رو عملکرد برنامه تاثیری نذاره ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یعنی clean رو بزنم فایل ها قرنطینه میشن ؟
    تا آنجا که من میدونم نه. وقتی clean را میزنید، فایل مشکوک حذف یا پاک میشه؛ مگه اینکه منوی clean را باز کنید که دو گزینه disinfect و move to quaranitine داره.(اگه اشتباه نکنم)
    و منوی دیگر هم برای چشمپوشی کردن یکبار، به فایلهای مورد اطمیان فرستادن، گزارش کردن به کومودو، و کلاً چشمپوشی کردن هست.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

تو ورژن آخر فایل ها با Clean وارد قرنطینه میشند و از اونجا میشه تصمیم گرفت که حذف بشند یا نه ، گزینه گندزدایی هم حذف شده .

12. 4 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس jolan57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

کاسپر آنتی ویروس رو الان دارم
    میخوام اینترنت سیکرتی کمودو رو نصب کنم . منتها آنتی ویروسش خاموش باشه ( نیاز هست گزینه دیگه ای هم خاموش کنم )

برای اینکه تداخل پیدا نکنن کاسپر و کمودو دقیقا چیکار کنم ؟

و

میخوام یه برنامه ای نصب کنم که یه امولاتور واسه کار موبایل
    وقتی نصب میکنم دیفنس و فایروال کمودو پیغام های زیادی میدن و آخر سر هم کمودو نمیزاره که امولاتور اجرا بشه

ممنون میشم از اولش بهم بگید برای اینکه کمودو و قسمت دثفنس به این برنامه از اول نصب تا آخر کار نداشته باشه چیکار کنم ؟
    راهی هست ارتباط اینترنتیه همین فایل رو که نصب میکنم کاملن قطع کنم و لی رو عملکرد برنامه تاثیری نذاره ؟
    خوب شما فایروال کمودو رو به تنهایی نصب کنید , اگر هم میخوایید اینترنت سکوریتی نصب باشه مشکلی نیست فقط لازمه آنتی ویروس کمودو خاموش باشه , البته دوستان میگفتند ترکیب کمودو + کسپر زیاد با هم سازگار نیستند ولی شما امتحان کنید شاید برای شما سازگار بود
    برنامه امولاتور رو طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به برنامه های trust اضافه کنید
    من نمیدونم که این نرم افزار برای اینکه به خوبی کار کنه نیاز به اینترنت داره یا نه ولی فکر نکنم اگر ارتباطش با اینترنت رو قطع کنید مشکلی به وجود بیاد , میدونید که فایروال رو هم بر روی Custom policy قرار بدین برای اتصال هر برنامه به اینترنت از شما سوال میپرسه که شما میتونید بلاک کنید

14. 4 کاربر از jolan57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

ممنون از پاسخ دوستان بله clean رو زدم و قرنطینه شد

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام

برخی برنامه ها با این روشی که شما فرمودید آپگریت نمیشن و مشکلاتی را هم بوجورد میارن. بهتر بود اول ورژن قبلی برنامه acronis true image home را آنیستال میکردید و بعد ورژن جدید را نصب میکردید.

در هر صورت الان یکبار وارد بخش More کمودو بشوید و یکبار Diagnostics را بزنید، ببینید کمودو مشکلی پیدا کرده یا نه...

بعد هم یک سری به +D و Trusted Files بزنید، ببینید اصلا چیزی توش هست....

بخش Unrecognized Files را هم بررسی کنید، هر چند که در عکستون ظاهرا فایلی توش نیست.... فایلهای مشکوک را بعد از اطمینان به لیست سفید اضافه کنید.

بعد هم حتما وارد +D و قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+ Rules بشید و رولهای عجیب و غریب را حذف کنید. احتمال داره دیروز موقع جواب به سوالها برای برخی فایلها قوانینی (قوانین اشتباه) تعریف شده باشه که کمودو الان داره ازش استفاده میکنه....
    با سلام
    خوب فکر می کنم الان مشکلی نباشه در تنظیمات

در هر صورت الان یکبار وارد بخش More کمودو بشوید و یکبار Diagnostics را بزنید، ببینید کمودو مشکلی پیدا کرده یا نه...

بعد هم یک سری به +D و Trusted Files بزنید، ببینید اصلا چیزی توش هست....

بخش Unrecognized Files را هم بررسی کنید، هر چند که در عکستون ظاهرا فایلی توش نیست.... فایلهای مشکوک را بعد از اطمینان به لیست سفید اضافه کنید.

بعد هم حتما وارد +D و قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+ Rules بشید و رولهای عجیب و غریب را حذف کنید. احتمال داره دیروز موقع جواب به سوالها برای برخی فایلها قوانینی (قوانین اشتباه) تعریف شده باشه که کمودو الان داره ازش استفاده میکنه....
    خوب در این مورد شکل رو ببینید آیا نیاز به تنظیمات دیگه ای هست ؟

با تشکر

17. 3 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •