تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 500 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 4997

نام تاپيک: .:: مشاوره و راهنمایی برای خرید لپ تاپ های اپل ::.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آقا لطفا دیگه انقدر قیمت سایت رو با ایرا مقایسه نکنید
    اون سایت مال اپل تو آمریکاست
    شما برو تو سایت اپل انگلیس ببین واست به تومان حد اقل 3200 می افته.
    من امروز پایتخت قیمت کردم
    10عدد 723 بدون گارانتی میداد 2680
    و با گارانتی هم 2740
    باز هم جا داشت ازش تخفیف گرفت.
    من 7 روز دیگه بیشتر منتظر نمی مونم. اگر تصمیم قطعی گرفتید برای خرید دسته جمعی توی این مدت من رو هم خبر کنید.
    در غیر این صورت من تکی می خرم./
    با تشکر از همه ی بحث های دوستان

آخر فروم باز SaeedEminem2's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تکفروشی با این قیمت میده؟؟؟ یا به تعداد؟
    اگه واقعا اینطوره بهتره دونبالش رو بگیریم هرچند نداشتن گارانتی و بازار رضا یکم ادم رو به فکر می بره.
    من ازش پرسیدم
    تک فروشی همون قیمتی که گفت یعنی 2650 و تعداد گفت 30 کم می کنه
    حالا قراره چند روز دیگه شمارشو بگیره
    البته تو این هفته نمی تونه
    ولی می شه از مهرداد آدرسشو بگیریم یکی که تهرانه بره شماره بگیره
    -----------
    فکر کنم شهروزم خریده دیگه چند روزه پیداش نیست
    الان موندیم آرش و محسن و سلیم و یکی که اسمشو نمی دونم و یکی دیگه هم هست که اسم اونم نمی دونم!!!
    یکی دیگه هم هست که اسم اونم نمی دونم با خودم
    شاید دوست سینا هم بیاد
    هرمزانم گفته بود پولش داره تکمیل می شه
    مهردادم اضافه کنیم فکر کنم 10 نفرمون تکمیله
    بچه ها اگه پایه این من فردا برم آدرس دفتر تهرانو بگیرم که 4 شنبه بریم بیعانه هامونو بدیم
    هرچی کشش بدیم بدتر می شه
    دیگه کلافه شدم تورو خدا بیاین قال قضیه رو بکنیم دیگه
    فکر می کنم اگه شهروزم نخریده باشه و همه ی اونایی که تا دیروز خواهان بودن جمع شن از 10 نفر هم بیشتر شیم

3. 2 کاربر از SaeedEminem2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الانم خیلی از فروشنده ها از امارات وارد می کنن
    حتی به من گفتن قطعاتی مثل هارد که می شه تو خود امارات البته با شماره سریال رسمی و ثبت شده عوض کرد رو می شه با قیمتی ارزون تر از امریکا سفارش داد
    ----
    از امریکا یا اروپا که هیچکی مستقیم به ایران نمی فرسته و اینجوری فقط واسطه این وسط زیاد تر می شه و قیمت نهایی بالا تر می ره
    یه معضل دیگه این وسط اینه که چون قبلا فقط افراد خیلی پول دار محصولات اپل مثل گوشی هاشو داشتن، الان فروشنده ها می گن خب مشتری اپل که همه مایه دارن و 5 میلیون هم بگی می دن!!!
    الان که با 2850 هم می شه گرفت، اما خیلی هارو دیدم که 3400 هم پول دادن و حتی یه ثانیه هم چونه نزدن
    این مدل سوء استفاده ی فروشنده ها تو ایران یه چیز کاملا جا افتاده و طبیعیه
    فقطم لپ تاپ نیست و خیلی چیزهای دیگه مثل ماشین یا موبایل هم همین وضعیت رو داره
    تا وقتی که متقاضی داشته باشه قیمتش بالا می مونه و بالاتر هم می ره
    مشتریش که کم شه تازه می شه اون چیزی که باید باشه
    تازه بازم می گم سری قبلی اپل حدودا پارسال همین موقع اومد و اول مرداد که قیمت گرفتم 2490 بود
    اونم 2200 دلار بود اینم 2200 دلار
    زیر قیمت خرید که نمیان بفروشن
    تورم و بی قانونی کشور رو که نمی شه منکر شد
    والا تا جایی که من میدونم ، قانون کشور ، در حدی ه ، که ملت رو داره خفه میکنه!

بهتره ، برید و درباره ی کارت بازرگانی تحقیق کنید ! تا ببینید ، چطور واردات مستقیم به ایران انجام میشه!‌

حتی بدون دخالت کشور ثالث !

بحث رو منحرف نمیکنم ،

با تشکر

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نه قربونت دعوا که نداریم، داریم تبادل نظر می کنیم
    حرف شما درسته، اما من می گم چطور سری قبلی تا 2500 پایین اومد؟ چرا همه می گن هرچیزی که میاد اولش خیلی گرون تره؟
    2 سال پیش یه گوشی خریدم که چون تازه اومده بود 470 می دادن
    بعد از 2 ماه تا 300 تومان هم پایین اومد
    یعنی اول یه سود معقول می گیرن بعد زیر قیمت و با ضرر می دن؟

آخر فروم باز Microsoft24's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دعوا ؟! پسر خوب ، شما فک کردی من بیکارم ؟! بیام اینجا بحث کنم ؟! : دی

هدف ، راهنمایی شما عزیزان ه‌!

قیمت سری ۲۰۱۰ رو الان با قبل از اومدن ۲۰۱۱ مقایسه کن! تغییر آنچنانی نداشته ؟!‌ داشته ؟! 

اما ، اگه قیمت مینیمم می خوای باید ، یکسال صبر کنی ! : دی

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دعوا ؟! پسر خوب ، شما فک کردی من بیکارم ؟! بیام اینجا بحث کنم ؟! : دی

هدف ، راهنمایی شما عزیزان ه‌!

قیمت سری ۲۰۱۰ رو الان با قبل از اومدن ۲۰۱۱ مقایسه کن! تغییر آنچنانی نداشته ؟!‌ داشته ؟! 

اما ، اگه قیمت مینیمم می خوای باید ، یکسال صبر کنی ! : دی
    قیمتش با اومدن سری جدید تا 2850 هم بالا رفت و الان به حدود 2600 رسیده
    350 بالا رفت و 250 پایین اومد
    البته این قیمت ها نسبیه و شاید دیگه اصلا 2010 گیر نیاد
    اما 2600 کجا و 2950 سری جدید کجا؟
    ما که به 2650 یا حداکثر 2700 هم راضی بودیم !

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

دوستان یک سری صحبت ها شد در چند صفحه اخیر من ام دوستانه نظر ام رو میگم حال بنا به تجربه یا هر چیز دیگر:
    -متاسفانه در ایران قانونی برای حمایت از خریدار وجود ندارد و بر خلاف همه جای دنیا که فروشنده تابع خریدار هست در ایران خریدار تابع فروشنده هست پس باید تا جایی که پیش میره مطیع فروشنده باشید حال قضیه تخفیف و غیره رو کاری ندارم چون قطعا یک نرخی که تو بازار تو اون بازه زمانی بین اون اصناف تصویب میشه همون هست حال بالا برید پایین بیایید باز هم همون هست! فروشنده ایی که میاد برای فروش 30 عدد تخفیف مثلا 100 تومانی میده(امکان نداره بیشتر از 100 تومان یا 200 تومان تخفیف بده قول میدم دوستان) نمیاد از سود فروش اش بزنه که میاد حساب میکنه که معادل فروش این 30 تاش رو از شما 30 نفر میگیره یعنی شما در اصل اومدید قیمت بیشتر 100 تا 200 تومانی رو بین 30 نفر خودتون تقسیم کردید!
    -در مورد خرید اینترنتی:
    در داخل کشور : من کلا خرید اینترنتی رو در داخل کشور قبول ندارم چون شک ندارم هر قیمتی که میدند بیش از قیمت بازار هست چون بیشتر برای مناطق محرومی مناسب هست که خوب اون کالا ها در دسترسی نیست و خوب نمیخواد هم به کلان شهر بیاد و میاد هزینه بیشتری هم متقبل میشه و به صورت اینترنتی میخره.
    در مورد خرید از خارج کشور: ببینید معتبر ترین سایت فروشگاهی در اینترنت امازون و ایبای هست فکر نکنم از این دو معتبر تر داشته باشیم امازون و ایبای هم دقیقا مثل همان مثالی بالا ام هست یعنی فروش برای جاهای محروم! کسی میاد اونجا در امریکا مک بوک پرو 723 رو که براش 1900 دلار در امده رو نت میزاره 2100 دلار خوب یعنی چی؟ پس اصلا در فکر خرید از سایت هایی همچون ایبای و امازون نباشید از این باب در گروه خرید مک بوک گروه ایران دلیور رو معرفی کردم که با قیمت اصلی ایش که تمام شده (بدون گمرک هست کمی اشنا بشوید) خرید اینترنتی از خارج کشور وقتی درست هست که اون جنس در داخل کشور به وفور نباشه اما حال که هست من که خودم یوزر هست نمیایم سر 100 الی 200 تومان اولا ریسک کنم که نکنه پولی که پرداخت کردم کلایی به دست ام نرسه یا اضطراب مشکل دار شدن اش در پست یا هزینه احتمالی گمرک و... را به جان بخرم تا اخر سر بعد یک ماه چیزی به دست ام برسد که 50-50 هست! پس ادم میاد 100 الی 200 تومان بیشتر رو هزینه میکنه میره مغازه و راحت خرید میکنه .
    من چند ماه پیش بود (قبل از کم شدن مک بوک پرو های قبلی و و ورود سری جدید) در یکی از تاپیک های اپلی در همین پی سی ورلد گفتم که در هیچ جای دنیا کشوری پیدا نمیکنید که اپل استور نداشته باشه اما قیمت محصولات اپل اش انقدر نزدیک به کشور هایی باشه که اپل استور دارند! الان تو کدوم کشور دنیا (کشور ایی که اپ استور ندارد)ایفون انلاک فکتوری 800 تومان هست یعنی 770 تومان!
    در مورد خرید از دبی هم با توجه به این که هنوز اپ استور دبی رسما راه نیوفتاده و اپل فقط داره فعلا از درگاه دبی ایفون و ایپد توضیع میکنه خرید مک بوک پرو از دبی اشتباه محض است چون طبق اماری که من دارم قیمت دبی از ایران هم گران تر هست جالبه بدانید قیمت گران ترین محصولات اپل با گارانتی نقش در ایران هست که از دبی ارزان تر هست!
    -در مورد microsoft24 عزیز که فکر کنم آقا امید عزیز باشند باید بگم که خوب جز دوستانی هستند که واقف به بازار هستند و اگر حرفی میزنند قطعا با توجه به شرایط فعلی و کمی و فکر کردن میبنید که صحیح میفرمایند واقعا از نظر من عقلانی نیست که قیمت 723 در ایران بشه 2500 تومان! با وجود اینکه وارد کننده های بزرگ به نظرم تکس کشور مبدا رو نمیدند و فقط گمرک ایران را تقبل میکنند
    در مورد قیمت ها هم دوستان به نظرم الان بهترین موقعیت هست هر چه به تابستان نزدیک بشید امکان گران تر شدن وجود دارد اینکه چرا دوستان میفرمایید در ایران قیمت لب تاپ های سونی و اچ پی و دل چرا هم قیمت قیمت جهانی هست این هست که چند دلیل داره شرکت های وارد کننده این محصولا بسیار متنوع هستند و خوب هر چه شرکت وارد کننده بیشتر باشه رغابت برای فروش بیشتر هست و مورد دوم اینکه من خودم به عینه دیدم لب تاپ هایی که در ایران هست به واقع با لب تاپ هایی که در خارج ایران هست زمین تا اسمان فرق داره حال باز وایو پروداکت امریکا رو رهجو نمیدونم از کدوم معابر از امریکا وارد میکنه محصولی که برای خاص امریکایی تبار ها هست نه جای دیگر! اما در مورد دیگر محصولات مثل دل اچ پی حتی اسوس مطئن باشید پارت نامبر هاشون فرق داره .
    تو اپل هم این مورد هست مثلا در گروه خرید مک بوک پرو گفتم خدمت دوستان قیمت مک بوک پرو 721 که در امریکا 1799 دلار هست در هنگ کنگ 1500 دلار هست!

9. 2 کاربر از sinaxex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لاقل یکی جواب منو بده که سری 2010 قیمتش 2199 دلار بود سری 2011 هم همون 2199 دلاره
    چرا اون تا 2500 پایین اومد و این الان 2950 ه؟

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سعید جان چون تولید اش اون موقع متوقف شد! اپل قبل از اینکه دیوایس های جدید اش رو تولید کنه تقریبا 2 الی 3 ماهی تولید محصولات قبلی ایش رو متوقف میکنه تو یک برهه زمانی فروشنده ها خواستند تمام پارت هاش رو بفروشند تا بتونند جا برای فروش سری جدید داشته باشند که کمی بی سابقه بود اما وقتی خورد به قطع تولید اپل و کمیاب شدن اش دوباره یک سری فروشنده سود جو از موقعیت سو استفاده کردمد قیمت اش رو افزایش دادند دقیقا زمانی که من مک بوک جدید رو تو پایتخت دیدم خیلی جالب بود سری قبلی هم قیمت سری جدید بود!
    در ضمن یک زمانی بود روند کاهش قیمت در ایران خیلی کند بود باید چند ماهی میگذشت شاید تا 7 الی 8 ماه اما الان هر دیوایس که در دنیا هست با فاصله زمانی 2 ماه در ایران به قیمت مناسب میتونید بخرید

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سینا جان سری قبلی تو اردیبهشت اومد و قیمت 2500 که گفتم مال اول مرداد بود
    تو فروم خود سایت اپل که پرسیدم سری جدید کی میاد همه گفتن معلوم نیست اما معمولا تو اپریل میاد که حالا این دفعه اول مارچ اومد
    یعنی اون بعد از 3 ماه به اون قیمت رسید الان هم تقریبا 3 ماه می شه که سری جدید ریلیز شده
    تازه اون موقع تو کل مشهد فقط 2 جا مک بوک داشت الان تعدادشون 2 رقمی شده
    یعنی تو بازار هم کم نیست، اما جای رقابتی شدن همه با هم هماهنگ می کنن و قیمت رو بالا نگه می دارن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •