تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 2199 اولاول ... 2613113513573583593603613623633643653714114618611361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

نگیر آقا نگیر
    مگر مثل دوستمون اینترنت مخابرات داری !! که در اون صورت 56 دایلاپ بگیری سبک تری !!!!

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:53 PM ----------

من موفق شدم speed test بگیرم بعد ۱۰ بار ریفرش
    سرویس ۱ مگا بیت مبین نت در ساعات عادی

.
    .
    یعنی الان این تستهاتو که میبینم، دقیقا یاد وضعیت خودم با مخابرات می افتم!
    ببینم شما از کدوم مودم ها داری؟

ادیت: یه پست دیگه هم دادم که گفت باید تایید بشه و از این حرفا، الان اصلا نیستش!
    گفته بودم که توی منطقه ما، به جز مخابرات هیچ کس و هیچ کس سرویس نمیداد! پس گزینه دیگه ای نداشتیم... واقعا شرم آوره که برداشتن خطهای فیبر نوری (DLC) اصفهان رو انحصاری کردن برای مخابرات!

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

شما که مشکل دارید چرا با پشتیبانی تماس نمی گیرید ؟!!
    تو ارومیه اکثرا راضی هستن و سرعت افتی نداره ، حتی از ADSL هم بهتر هست .
    آنتن ندارید مودم رو بگردونید تو خونه درست میشه ، نشد با پشتیبانی تماس بگیرید حتما جواب میدن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

خوب شاید پشتیبانی اینا هم مثل مخابرات هست و هیچ کاری نمیکنه!

راستی یه سوال.
    این Usage record مبین نت، در لحظه به روز میشه یا بعد از مدتی به روز میشه؟ مصرف میکنیم همون موقع مینویسه یا اینکه طول میکشه تا آپدیت کنه میزان مصرفی رو؟
    Last edited by M3hr4n; 15-07-2011 at 15:17.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سرویس یک مگابیت - جمعه و در ساعات غیر رایگان:

لازم میدونم چند نکته رو بگم:

به غیر از دانلود معمولی(http) بیشتر پروتکل ها و پورت ها محدود، بی کیفیت و تقریباً بسته شده. فقط سایت های https و vpn های sstp که بانک ها و سایت های مهم از آن استفاده میکنند صبح ها سرعت بهتر و معمولاً کامل را دارند و میتوانید تورنت را اینطور دانلود کنید که البته این پروتکل ها را هم در ساعات غیر کاری مثل بقیه میشوند و در جمعه ها هم کاملاً سرعت اینترنت کم میشود. یک نکته ی مهم اینکه در تست هایی که همین الان از اسپید تست مبین نت گرفتم سرعت دانلود 1 مگابیت و سرعت آپلود به 512 کیلوبیت محدود شده بود. (همیشه سرعت را کامل نشان میداد با این تفاوت که این بار سرعت آپلود دقیقاً نصف سرعت دانلود شده است)

5. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arashtn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اصقهان یک مگ هستم سرعتم 60-70
    هست واقعا گندش بزنه

---------- Post added at 04:55 PM ---------- Previous post was at 04:51 PM ----------

کاش یه شرکت بهتر میومد ما کارمون فقط دانلود به مشکل برخوردیم تازه ای دی اس الم اینجا جواب نمیده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

راستی یه سوال.
    این Usage record مبین نت، در لحظه به روز میشه یا بعد از مدتی به روز میشه؟ مصرف میکنیم همون موقع مینویسه یا اینکه طول میکشه تا آپدیت کنه میزان مصرفی رو؟

یه جورایی مهمه زودتر بدونم...

راستی اونایی که اصفهانن، چرا سراغ اسپادان نمیرن؟!
    پوشش خیلی وسیعه و فقط و فقط منطقه ما توی وسط شهر توش ضعیفه! من اگه میتونستم از اونا میگرفتم...
    ولی چون پوششون توی منطقه ما جالب نبود، ندادن بهم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    از روز سه شنبه بود که متوجه شدم سرعت دانلود و آپلود که حدود یکسال همسان بود با هم دیگه فرق می کنه، به عبارت بهتر سرعت آپلود از سرعت دانلود کمتر شده یعنی از 1 مگ به 512 کاهش پیدا کرده.
    مبین نت به جمع کم فروشان اینترنتی پیوست.
    متاسفم برای اینترنت ممکلتمون

9. 5 کاربر از WWEIRAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای FerineFast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    IL

پيش فرض

اگر نسبت به قیمت(داخل ایران) به خواهیم مقایسه کنیم فکر کنم یکم بی انصافیه بگیم آشغاله.
    من که 512 دارم تا الان مشکلی جدی ازش ندیدم تقریبا 100% uptime داشته - .. پی ان هم براحتی وصل میشه(حتی خودشون میفروشن!) - تورنت بستگی به seed هاش داره ولی با سید بالا من 40-50 دان دارم.
    سرعتش هم میشه گفت کاملا متوسط و در واقع همون 8 / 512 هست که share شده و افت سرعت هم تا حالا جز یه شب نداشتم

البته من نمیدونم شاید برای سرعت های پایین تر سرویس دهی بدتری داشته باشن ولی در یک جمله و در مقایسه با سایر سرویس هایی که داخل ایران هست میشه گفت : یک سرویس کاملا متوسط

11. این کاربر از FerineFast بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من امروز اعصابم زیاد خرد شد چون شدیدن به یه فایل ۳۰ مگ احتیاج داشتم از سرور های مختلف امتحان می کردم تا وسط می رفت قطع می شد . چیزی که حالت عادی ۴ دقیقه طول می کشید ... آخر با چیز پی ان با سرعت ۴ ک ب گرفتم (۱ و نیم ساعت طول کشید)

مودم من ۲ چراغ داشت همیشه خداییش زیر تخت بود هیچ وقت نگاه هم نمی کردم انتن میده یا کم می ده چون سرعتش سر راست ۱۰۲۴ بود ولی امروز افتضاح ....

به پشتیبانی زنگ زدم گفت انتنت ضعیفه (می خواست مودم بیرونی رو بکنه پاچم) ... مودم رو گذاشتم لبه پنجره همه چراغاش روشن شد زنگ زدم چیزی برا گفتن نداشت چرت و پرت می گفت چون دیگه نمی تونست بندازه گردن آنتن

اومدیم بگیم جمعه ها رایگان رو ور دارن اون رو که حذف کردن هیچ چشمش رو هم کور کردن

موضوع اینکه می دونن مشتری یه پول زیاد برای مودم داده سرویس های همه ی شرکت ها مشکل داره خیلی جاها سرویس اینترنت نمی دن با خیال راحت هر کاری که بخوان می کنن ...

13. 3 کاربر از ultrasahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راستی یه سوال.

برای من مودم رو از برق بگش بیرون دوباره بزن usage record بروز می شه

15. 2 کاربر از ultrasahand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •