لطفا اگر به سيستم RS33 و پلير 420 پايونير دسترسي داريد SET UP اونو برام بفرستيد.
لطفا اگر به سيستم RS33 و پلير 420 پايونير دسترسي داريد SET UP اونو برام بفرستيد.
لوکسی LE 1000 74$ با کابل HDMI یک سال گارانتی تعویض
تکویژن اچ دی 110 77$ با کابل HDMI یک سال گارانتی تعویض
گیرنده برایت 77$ بدون کابل HDMI یک سال گارانتی تعویض
ایکس ویژن 131 75$ بدون کابل HDMI گارانتی تعمیر مادایران (دوستانی که رفتن گارانتی میگن گارانتی تعویض داره)
همه اش یک کار برات میکنه! البته ایکس ویژن ثبات قیمت نداره و چک و چونه بزنی!(یکم اصفهانی شد!) تا 70 تومان (قیمت خرید خود فروشنده
میتوانی بخری!) خودم با چشمهام دیدم چندین بار!
کابل HDMI حدود 7000 تومان به بالا
Last edited by isfahaneshop; 29-05-2011 at 18:51.
اطلاعات شما به حدي اشتباه و غلط كه زياد سعي نميكنم شما رو توجيح كنم!
فقط توجه داشته باشيد بنده جزء تنها افراد اين پست هستم كه سيستم سينمايي HD دارم! به پستهاي گذشته مراجعه كنيد تصاوير سيستم و ارشيو بلوريهاي اورجينال بنده رو ميبينيد!
هر توع آمپلي فايري حتي به بدي اين مدل ارزون پايونير شما وقتي پورت HDMI داره ميتونه صدا و تصوير انتقال بده! پس نقش مدار تصوير در اين رسورها چيه؟
و ديگر هيچ....
جدیدترین سینمای خانگی شرکت ال جی با نام ” آریانا ” در یک نشست خبری با حضور نمایندگان رسانه های گروهی و جمعی از مسوولان این شرکت در تهران معرفی شد.
به گزارش پایگاه خبری فناوری اطلاعات برسام، ایران بنیامین دارمی، معاون بازاریابی محصولات صوتی و تصویری ال جی در این مراسم اعلام کرد: سینمای خانگی جدید ال جی که آریانا نام دارد صرفا برای بازار ایران طراحی و تولید شده است.
وی اظهار داشت: طی دو سال گذشته گروه تحقیقات ال جی، شامل مهندسان و متخصصان این رشته در بازار ایران، تحقیقات گسترده ای از قبیل مصاحبه های عمیق ،تلفنی و بازدید از منازل ایرانیان را انجام داده و به نتایج مفیدی دست یافته اند و ضمن آشنایی با سلایق و انتظارات مردم ایران تصمیم به طراحی و تولید محصولی طبق علایق و نیازهای مصرف کنندگان ایرانی گرفتند.
به گفته وی، بر پایه این تحقیقات مشخص شد که کاربران مرد ایرانی علاقه به سیستمی دارند که بدون سیم باشد و کاربران زن نیز به سیستمی علاقه مند هستند که نورپردازی زیبایی هنگام استفاده داشته باشد و نتیجه این تحقیقات تولید محصولی با نام آریانا است.
این سینمای خانگی جدید که مدل HB 966 TRW به بازار معرفی شده است، یک سینمای خانگی کاملابدون سیم است.
تکنولوژی WI-FI DIRECT در این دستگاه نیز شامل یکسری پروتکل نرم افزاری است که به دیگر وسایل مجهز به WI-FI این امکان را می دهد که حتی بدون نیاز به دسترسی WIRELESS بتوانند با یکدیگر مرتبط شوند. در نتیجه به راحتی می توان بین کامپیوتر، موبایل و تلویزیون اتصال برقرار کرده و با استفاده از سیستم BLU-RAY ال جی دیگر نیازی به خط اینترنت نداشت.
همچنین این سینمای خانگی با قابلیت DLNA خود این امکان را به مصرف کننده می دهد که به راحتی فایل های متنوع موجود در کامپیوتر و گوشی موبایل خود را از طریق بی سیم رد و بدل کرده و از آنها لذت ببرد.
آریانا همچنین دارای کیفیت صدای منحصر به فرد صدای ۱۰۰۰ وات ۱/۴ کاناله، واقعی و زنده است. ضمن اینکه با استفاده از HDMI بینندگان می توانند از تصاویری واقعی با کیفیت FULL HD با وضوح و شفافیت بیشتر لذت ببرند.
آریانا همچنین قابلیت پشتیبانی از فایل های متنوع با فرمت هایی مانند MKV،DIVX HD ،JPEG ،WMA ، MPEG2،DTS-CD ،BD-R/RE و AVC HD را نیز داراست.
این دستگاه همچنین قابلیت نورپردازی در بلندگوها را داشته و از هارددیسکی خارجی تا ظرفیت چهار ترابایت پشتیبانی می کند. سیستم صدای خودکار این تلویزیون هم tv ez sound set up است.
تجهیز به دو ورودی USB با قابلیت ضبط صدای مستقیم، دسترسی به گالری صدای ال جی، دسترسی به شبکه های اینترنتی داخلی و خارجی و… از سایر ویژگی های این دستگاه سینمای خانگی جدید است. همچنین سایر مشخصات این محصول به شرح ذیل می باشد.
توجیه درسته.![]()
من اولاً از دوستان می خوام که یه کم رعایت کنند حتی اگه کسی اطلاعات غلطی داشت به منظور کمک به دیگران اینجاست و قصد مردم آزاری که نداره و استفاده از کلماتی مثل اراجیف و از این دست چندان درست نیست.
راستش من با 320 کار نکردم ولی اولاً تا اونجایی که من می دونم 320 هم مثل مدل قبلیش 319 دیکودر صدای HD نداره و شما به جز استفاده از کانکشن های آنالوگ راه دیگه ای برای شنیدن صدای HD ندارین.(این در صورتیه که سورس شما دارای خروجی مجزای آنالوگ 5.1 یا 7.1 باشه که الان کمتر پلیری رو با این خروجی پیدا می کنید.)
در مورد اینکه اصلاً ورودی HDMI پایونیر 320 قابلیت انتقال صدا رو نداشته باشه چندان مطمئن نیستم -البته امکانش هست حدود دو سه سال پیش هم یه آمپ دنون که مدلش رو یادم نیست گرفتم که همین جوری بود- ولی بعید می دونم که 320 هم همین جوری باشه این جوری دیگه پایونیر خیلی کم گذاشته برای این آمپش
در ضمن اون قسمتی که پیمان هم گذاشته بود از دفترچه راهنمای آمپ تایید کننده صحبت هاش بود.
تشكر براي يادآوري اشتباه تايپي![]()
فقط توجه داشته باشيد بنده جزء تنها افراد اين پست هستم كه سيستم سينمايي HD دارم!
فقط توجه داشته باشيد بنده جزء معدود افراد اين تاپیک كه سيستم سينمايي HD داره هستم!
این جوری بهتره.
سلامدوستان سینمای خانگی داریم که کل اسپیکر هاش بی سیم باشه؟ یا فقط دو تا اسپیکر عقبی اینطوره!! اصلا سینمای خانگی هست که بجز اسپیکرهای عقبی ، جاهای دیگشم بی شیم باشه؟(جز ریموتش البته LOL )ممنون
با سلام به همه دوستان عزیز
من تقریبا تمام این تاپیک رو دنبال کردم و مطالب زیادی یاد گرفتم و جا داره همین جا از همه دوستانی که با حوصله دانسته های خودشون رو در اختیار بقیه قرار دادن تشکر کنم. و سعی کردم اگر واقعاً جواب سوالی رو پیدا نکردم سوال بپرسم
ولی افرادی هم پیدا میشن که نه اطلاعات کافی دارند نه حاضرند اطلاعات جدید کسب کنند نه حرف دیگران رو قبول دارند و سعی دارند حرف اشتباه خودشون رو به هر صورت و با هر لحنی بیان کنند.
من نه پایونیر دارم و نه ازش خوشم میاد ولی برای اینکه این تاپیک پر محتوی بمونه و مفید باشه یک جستجویی کردم و در کمتر از دو دقیقه این مطلب رو پیدا کردم که مطمئناً اگر بعضی از دوستان هم این کار رو کرده بودند نیازی به دو صفحه پست بی مورد نبود.
همینطور که در کاتالوگ VSX-RS320 میبینید اگر دستگاهی به ورودی HDMI متصل بشه برای شنیدن صدای اون نیاز به کابل صوتی مجزا می باشد و بدون آن صدایی شنیده نخواهد شد.
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)