مرسی داداش .. اما یارو گفت دو تا 4ساعت بزن .. چرا ؟
مرسی داداش .. اما یارو گفت دو تا 4ساعت بزن .. چرا ؟
من تا به حال اینطور نشنیده بودم . .مرسی داداش .. اما یارو گفت دو تا 4ساعت بزن .. چرا ؟
شاید خواست صرفه جویی کنی برق یهو مصرف نشه
در کل باتری 9سل و مثه باتریهای دیگه . . شارژ اولیه رو زیاد بذار که بعدا به مشکل نخوری . .
موفق باشی![]()
مرسی داداش لطف کردی .. نکته خاصی نیس درمورد استفاده ازش؟
نه عزیز فقط هر 5 روز سعی کن شارژ رو خالی کنی ( در حد 10% ) بعد دوباره شارژ کنی .. .مرسی داداش لطف کردی .. نکته خاصی نیس درمورد استفاده ازش؟
دیگه هم اینجا ادامه نده که تاپیک مشاوره برای خرید هست . .![]()
سلام دوستان راستش بنده دنبال لب تابی میگردم با این مشخصات:
1-صفحه نمایش حداکثر 13" (قابل حمل باشه عملا دیگه)
2-حافظه از نوع ssd
بقیه مشخصاتش بستگی به قیمتش برام متغیره
ولی کارم با لب تاب درحد کارای معمولی و نرم افزار مهندسی معمولی (بریماورا - مهندسی صنایع) هستش ولی خب مطمئنا مثل هرکس دیگه ایی می خوام چست و چابک باشه
خودم سری s و z سونی و مک بوک رو می شناسم
1)اگر مدل دیگه ایی هست که 2 تا مشخصه ی اول رو داشته باشه , بگید.
2)در ضمن من لیست قیمت الماس ( برای مک بوک) رو دانلود کردم ولی جایی بیدا نکردم که قیمت تقریبا قابل اعتمادی برای سونی داشته باشه . اگر این هم بگید لطف کردید.
3)درنهایت خواستم بگم برای مقایسه محصولات رقیب از لحاظ قیمتی میتونم به قیمت های سایت آمازون اعتماد کنم؟ (منظورم اینه که بعضا 2 تا مدل که توی خارج از کشور رقیبن و اختلاف قیمتی آنچنان ندارن یهو وقتی میان داخل اختلاف قیمت فاحشی بینشون ایجاد میشه)
دستتون درد نکنه.
ویرایش:
راستش این رو یادم رفت بگم که من دنبال وسیله ایی می گردم که کیفیت قطعاتش بالا باشه به این مفهوم که 6 ماه بس از استفاده با روز اولش از لحاظ سرعت باسخ دهی و کاربری کمترین میزان تفاوت رو داشته باشه ( زیاد به مشخصات روی کاغذ کارخونه ها اعتماد ندارم راستش)
Last edited by rave-87; 26-06-2011 at 15:08.
ببین این ها به نظرم خیلی خوبه . یکی سونی سری Z یکی مک بوک و یکی هم سامسونگ QX 412 که خیلی هم جدیده . اینجا هم درباره اش می تونی توضیح فارسی بخونی :با اینکه صفحه نمایش این مدب سامسونگ خیلی خوبه، البته خب هیچ کدوم به ظاهر مک نمی رسن !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مدل U لنوو هم خیلی خوبه !
دوستان پستهایی که حاوی لینک فارسی باشه پاک میشه . . .
پس یا ویرایش کنید یا پستتون رو نخواهید دید
---------------------------------------------------------
سری Z که تو این قیمت نمیتونی پیدا کنی. .سلام دوستان راستش بنده دنبال لب تابی میگردم با این مشخصات:
1-صفحه نمایش حداکثر 13" (قابل حمل باشه عملا دیگه)
2-حافظه از نوع ssd
بقیه مشخصاتش بستگی به قیمتش برام متغیره
S هم نسبت به کانفیگ ارزش نداره ( باوجود مدلهای دیگه )
پیشنهاد من :
Pavilion DV3-4305
CI5 2.6
4GB DDR3
500
DVD RW
13.3 LED
6730 ATI
7-H
1.040.000 !!!!!!
ببخشید یعنی این اختلاف قیمتش بیشتر به خاطر جو ایران هستش که به برند خیلی حساسه؟
مثلا اینطوری نیست که بعد از 6 ماه استفاده افت کمتری رو نسبت به مدل های دیگه داشته باشه؟
اینکه فوق العادست در مقابل قیمتش (به وضوح از mc700 برتره , لااقل روی کاغذ اینطوریه که . البته اگر مدل cpu ابل 2410 باشه و برای hp مدلش 480M باشه یک مقداری قضیه بیچیده می شه برای منپیشنهاد من :
Pavilion DV3-4305
CI5 2.6
4GB DDR3
500
DVD RW
13.3 LED
6730 ATI
7-H
1.040.000 !!!!!!)
فقط 1 نکته اینکه من برام مهمه که حافظه لب تاب از نوع ssd باشه ودر ضمن تا نزدیک 2 تومن مشکل ندارم
![]()
Last edited by rave-87; 28-06-2011 at 11:32.
lenovo x220 قیمتش 1900
vaio sb11fx حدود 1400 که می تونی با بقیش ssd بخری
اینی که میفرمایید با چه مشخصاتیه؟
یکدونه از ایناست
یا کانفیگ بالاتری ازشونه؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چونکه اختلاف قیمت با بازارهای جهانی حتی از اختلاف قیمتی که توی محصولات ابل می بینم بیشتره ( علتش اسم IBM هستش؟)
حالا که برادر kiuq نظر مخالفی ابراز کردن و بنده هم از ایشون علت رو جویا شدم تا ببینم چی جواب می دن.vaio sb11fx حدود 1400 که می تونی با بقیش ssd بخری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)