مگه میشه یه درس دو تا نمره داشته باشه!!!
فقط نمره ای که پاس شده محاسبه میشه.
مگه میشه یه درس دو تا نمره داشته باشه!!!
فقط نمره ای که پاس شده محاسبه میشه.
.اخه به من گفتند اگر مثلا ترم قبل یک درسی رو 9 گرفته باشی و افتاده باشی . و ترم بعدش درس رو دوباره اخذ کنی و مثلا 16 بگیری . این نمره 16 هم تو معدل ترم قبل تاثیر داره و هم در معدل ترمی که ان درس رو پاس کردی تاثیر داره .
میخواستم ببینم ایا این صحت داره .؟
از دوستان اینجا تا الان کسی دانشگاه علمی کاربردی رشته کاردانی فنی مونتاژ و تعمیر سیستم های رایانه ای که به صورت پودمانی هستش بوده ؟؟
این رشته چه درسایی داره ؟؟؟ چون هر چی گوگل سرچش کردم درساش رو نشون نداد چیان اما رشته های دیگه رو نشون میده
شما دانشجوی چه دانشگاهی هستید؟
اگه علمی کاربردی هستید تاثیرش فقط توی همون ترمی هست که درس رو برای بار اول گرفتید.
سلام
آقا اما مطمعن هستید فقط اونهاپی که پاس میشوند در معدل تاثیر دارد ؟
چون ترم قبلی درسی را قبول نشدم و همون درس که قبول نشده بودم در معدلم تاثیر داشت و معدل را کم کرد
سوال دیگر اگر یک درسی را در ترم اول پاس نکردیم و قبول نشدیم اگر در ترم دوم هم قبول نشدیم و پاس نکردیم مشکلی ندارد ؟ یعنی مشروطی و یا مشکلی ایجاد نمیکند ؟
ممنون
خداحافظ
توی علمی کاربردی درس افتاده توی معدل تاثیری نداره.
خوب ما علمی کاربردی و ترمی مقطع کاردانی هستیم و یک درس را قبول نشدم و همون را در معدل تاثر دادن و معدلم کم شد
لطفا پاسخ این سوال را هم بدهید سوال اگر یک درسی را در ترم اول پاس نکردیم و قبول نشدیم اگر در ترم دوم هم قبول نشدیم و پاس نکردیم مشکلی ندارد ؟ یعنی مشروطی و یا مشکلی ایجاد نمیکند ؟
ممنون
خداحافظ
Last edited by jojonice; 23-08-2014 at 00:21.
دوست عزیز این سوال رو قبلا هم پرسیده بودین ! خیر مشکلی نداره و اگر ارائه بشه میتونید انتخابش کنید مجدد
مشروطی برای معدل زیر 12 هست در علمی کاربردی و در دانشگاه های دیگه معدل زیر 10
پس اگر معدلتون زیر 12 نباشه مشروط نمیشید و صرفا اون نمره کم در معدل تاثیر میگذاره.
موفق باشید
ببین در معدل کل تمام نمره های ترم های شما موثر هستند اما اگر شما درس افتاده ای رو ترم جدید بگیرید و پاس بشید به هیچ وجه تاثیری در ترم قبل که درس رو افتاده بودید نداره!
کلا نه در علمی کاربردی بلکه در هیچ دانشگاه دیگه ای این قانون رو من ندیدم و جود نداره!
سلام
دوستان خواهشا راهنمائی کنید
خوب شرط قبولی در هر درس در پودمانی 12 است و در ترمی 10
خوب حالا ما ترمی هستیم و هر درسی که 10 بگیریم قبول هستیم
بعد سوال کردیم برای تعغیر رشته و شخصی گفت که درسهائی که میخواهی انتقال دهی به رشته جدید اگر بالای 12 بود میتونی انتقال دهی به رشته جدید
خوب حالا یعنی این درسهائی که قبول شدم و 10 گرفته بودم را به رشته جدید انتقال نمیدهند ؟
یا این شخص اشتباه کرده بود و با پودمانی اشتباه گرفته بود
لطف میکنید راهنمائی کنید
خداحافظ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)