این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟
این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟
عکس العمل بازیکنا بعد از پایان بازی چطوره؟مثلا تیمی که بازیو باخته بازکناش ناراحت هستن یا مثل سابق بی تفاوت هستن
وای ساکر 10 رو با سرعت 8 دان کردم تا 55% رفته بود که دانلودش ارور داد
MORTAZA.2FUN
به دادم برس هرچه زودتر اینو کم حجم کن که اعصابم خیلی داغونه کــــــــــــــــــــــــ ـــمـــــــــــــــــــــ ـــــــــک کــــــــــــــــمـــــــ ـــــــــک
کــــــمـــــک کــمک کم.. ک..
منم دمو رو بازي كردم بد نبود ! گفتنيارو بچه ها گفته بودن اما به نظرم فقط گرافيك بهتر شده بود !
موفق باشيد
نه اینطور هم نیست.شاید شما 2009 رو کم بازی کردی که تفاوت ها رو متوجه نمیشی ! البته چیزی که بیشتر از همه تغییر کرده و تغییرش محسوس هست همین گرافیکه.
در هر صورت هر چی هم که باشه از فیفا کارنت بهتره![]()
راستش اصلا حوصله ي بحث ندارم ! اما شروع مجدد دروازه بان ها همچنان كنده و چيزي به نام ضد حمله در اين بازي وجود نداره ! سيستم پنالتي زدن بازي بسيار جالب بود برام ! توپ سنگين تر شده ! بازيكن ها خيلي سنگين و خشك حركت ميكنن ! دارو هم كه اصلا معلوم نيست چي كار ميكنه اون وسط ! خطاهايي كه ميگيره واقعا مسخرست ! يه وقتايي هم كه سوت ميزنه كه بازي شروع بشه تا چند ثانيه دستش بالا ميمونه ! بار ها برام پيش اومد كه مدافعام خودشون زير توپ ميزدن در صورتي كه من دكمه ي پاس رو زده بودم ! توپ رو ميتونن از جلو دروازه دور كنن اما ميزنن تو كرنر ! ولي خوبيش اينه كه ديگه با يه تو سر توپ زدن همه محو نميشن ! قيافه بازيكن هام همچنان در حالت متعجب هستش ! يه وقتايي كه نشونشون ميده همين جوري دهنشون بازه !
در كل من كاري به فيفا كارنت ندارم ! pes 2009 رو هم خيلي كم بازي كردم چون بلافاصله بعد ازون رفتم فيفا 09 رو گرفتم و ديگه ازون روز pes بازي نكردم ! حالا منتشر نسخه ي كاملا بازي ميمونيم ببينيم چي ميشه !
من از جوابی که بهت دادم قصد توهین یا شروع بحث و جنجال نداشتم. و این یک واقعیته که از فیفا کارنت بهتره ! شما گزینه ی دیگه مد نظرته ؟!
داورش من یادمه از وقتی PES بازی کردم درست بوده ولی هنوز میبینیم در فیفا PC یا همون کارنت داور به کلی گیج میزنه در صورتی که این اشکالات داوری مطمئنا در نسخه اصلی برطرف میشه.
من هیچ وقت با این همه PES بازی کردن برام پیش نیومده که دکمه ی پاس رو فشار بدم بازیکن بزنه زیر توپدستت یا کیبوردتو یک چک بکن !
قیافه ها هم که نسبت به قبلا محشره.
ولی بازم بحث رو راه انداختی هابیا تو پروفایل !
دمو كه فوق العاده هست
البته اين فقط و فقط دمو هست ( :دي)
نه وقتي حمله ميكنن توپ جلو دروازه منه انگار بازيكنه هل ميشه ميزنه زير توپ ! در ضمن من فيفا كارت بازي نكردم دوست عزيزم !
اصلا قصدم بهم ريختن تاپيك و شروع كل كل نيست فقط نظرم رو گفتم .
نه هنوز مثل سابقه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)