تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 1211 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

این ورژن از بازی هم نمیشه مثل 2009 با lan بازی کرد و دی وی دی اورجینال میخواد ؟

داره خودمونی میشه maxim.360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

عکس العمل بازیکنا بعد از پایان بازی چطوره؟مثلا تیمی که بازیو باخته بازکناش ناراحت هستن یا مثل سابق بی تفاوت هستن

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArminxXx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    کاتالان

پيش فرض

وای ساکر 10 رو با سرعت 8 دان کردم تا 55% رفته بود که دانلودش ارور داد
    MORTAZA.2FUN

به دادم برس هرچه زودتر اینو کم حجم کن که اعصابم خیلی داغونه کــــــــــــــــــــــــ ـــمـــــــــــــــــــــ ـــــــــک کــــــــــــــــمـــــــ ـــــــــک
    کــــــمـــــک کــمک کم.. ک..

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

منم دمو رو بازي كردم بد نبود ! گفتنيارو بچه ها گفته بودن اما به نظرم فقط گرافيك بهتر شده بود !

موفق باشيد

5. 2 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم دمو رو بازي كردم بد نبود ! گفتنيارو بچه ها گفته بودن اما به نظرم فقط گرافيك بهتر شده بود !

موفق باشيد
    نه اینطور هم نیست.شاید شما 2009 رو کم بازی کردی که تفاوت ها رو متوجه نمیشی ! البته چیزی که بیشتر از همه تغییر کرده و تغییرش محسوس هست همین گرافیکه.

در هر صورت هر چی هم که باشه از فیفا کارنت بهتره

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

نه اینطور هم نیست.شاید شما 2009 رو کم بازی کردی که تفاوت ها رو متوجه نمیشی ! البته چیزی که بیشتر از همه تغییر کرده و تغییرش محسوس هست همین گرافیکه.

در هر صورت هر چی هم که باشه از فیفا کارنت بهتره
    راستش اصلا حوصله ي بحث ندارم ! اما شروع مجدد دروازه بان ها همچنان كنده و چيزي به نام ضد حمله در اين بازي وجود نداره ! سيستم پنالتي زدن بازي بسيار جالب بود برام ! توپ سنگين تر شده ! بازيكن ها خيلي سنگين و خشك حركت ميكنن ! دارو هم كه اصلا معلوم نيست چي كار ميكنه اون وسط ! خطاهايي كه ميگيره واقعا مسخرست ! يه وقتايي هم كه سوت ميزنه كه بازي شروع بشه تا چند ثانيه دستش بالا ميمونه ! بار ها برام پيش اومد كه مدافعام خودشون زير توپ ميزدن در صورتي كه من دكمه ي پاس رو زده بودم ! توپ رو ميتونن از جلو دروازه دور كنن اما ميزنن تو كرنر ! ولي خوبيش اينه كه ديگه با يه تو سر توپ زدن همه محو نميشن ! قيافه بازيكن هام همچنان در حالت متعجب هستش ! يه وقتايي كه نشونشون ميده همين جوري دهنشون بازه !

در كل من كاري به فيفا كارنت ندارم ! pes 2009 رو هم خيلي كم بازي كردم چون بلافاصله بعد ازون رفتم فيفا 09 رو گرفتم و ديگه ازون روز pes بازي نكردم ! حالا منتشر نسخه ي كاملا بازي ميمونيم ببينيم چي ميشه !

8. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

راستش اصلا حوصله ي بحث ندارم ! اما شروع مجدد دروازه بان ها همچنان كنده و چيزي به نام ضد حمله در اين بازي وجود نداره ! سيستم پنالتي زدن بازي بسيار جالب بود برام ! توپ سنگين تر شده ! بازيكن ها خيلي سنگين و خشك حركت ميكنن ! دارو هم كه اصلا معلوم نيست چي كار ميكنه اون وسط ! خطاهايي كه ميگيره واقعا مسخرست ! يه وقتايي هم كه سوت ميزنه كه بازي شروع بشه تا چند ثانيه دستش بالا ميمونه ! بار ها برام پيش اومد كه مدافعام خودشون زير توپ ميزدن در صورتي كه من دكمه ي پاس رو زده بودم ! توپ رو ميتونن از جلو دروازه دور كنن اما ميزنن تو كرنر ! ولي خوبيش اينه كه ديگه با يه تو سر توپ زدن همه محو نميشن ! قيافه بازيكن هام همچنان در حالت متعجب هستش ! يه وقتايي كه نشونشون ميده همين جوري دهنشون بازه !

در كل من كاري به فيفا كارنت ندارم ! pes 2009 رو هم خيلي كم بازي كردم چون بلافاصله بعد ازون رفتم فيفا 09 رو گرفتم و ديگه ازون روز pes بازي نكردم ! حالا منتشر نسخه ي كاملا بازي ميمونيم ببينيم چي ميشه !
    من از جوابی که بهت دادم قصد توهین یا شروع بحث و جنجال نداشتم. و این یک واقعیته که از فیفا کارنت بهتره ! شما گزینه ی دیگه مد نظرته ؟!

داورش من یادمه از وقتی PES بازی کردم درست بوده ولی هنوز میبینیم در فیفا PC یا همون کارنت داور به کلی گیج میزنه در صورتی که این اشکالات داوری مطمئنا در نسخه اصلی برطرف میشه.
    من هیچ وقت با این همه PES بازی کردن برام پیش نیومده که دکمه ی پاس رو فشار بدم بازیکن بزنه زیر توپ دستت یا کیبوردتو یک چک بکن !
    قیافه ها هم که نسبت به قبلا محشره.

ولی بازم بحث رو راه انداختی ها بیا تو پروفایل !

10. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

دمو كه فوق العاده هست

البته اين فقط و فقط دمو هست (‌ :دي)

12. 2 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

نه وقتي حمله ميكنن توپ جلو دروازه منه انگار بازيكنه هل ميشه ميزنه زير توپ ! در ضمن من فيفا كارت بازي نكردم دوست عزيزم !

اصلا قصدم بهم ريختن تاپيك و شروع كل كل نيست فقط نظرم رو گفتم .

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

عکس العمل بازیکنا بعد از پایان بازی چطوره؟مثلا تیمی که بازیو باخته بازکناش ناراحت هستن یا مثل سابق بی تفاوت هستن
    نه هنوز مثل سابقه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •