تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 503 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 5026

نام تاپيک: Shaiya

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من قبلا این بازی رو ریخته بودم اما دیگه ادامه ندادم الان دوباره شروع کردم سرور 1 هستم fury
    یه warrior لول 16 دارم خیلی سخت lvl up کردن با mob کشی چیکار کنم؟! quest هم که xp خوب
    نمیده ...بعد اقا اینی که میگین orc یعنی چی تو این بازی ؟ کدوم کلاس منطورتونه؟
    اسمم هم تو بازی brolycc هست .. کسی هست از شما کمک کنه
    بعد چه کلاسی برا pve بهتر هست؟

آخر فروم باز MR.Punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

orc یعنی Oracle
    من که فعلا تو Etain هستم.

در ضمن احسان بی خیال داداش.حیفه کسی مثل تو از این بازی بره.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستی هادی یه پست اول خفن درست کنم بزاری جای اولین پست ؟
    صفحه های اول بدجوری Nubie هست و اشتباه داره .
    یه پست اول با راهنمای خوب میزارم که ملت می بینن سریع جذب شن !!! ؟ و اومدن تو بازی مثل ما تا 6 ماه گیج نزنن.
    ok ؟
    باشه محمد جان.ردیفش کن من میذارم پست اول.

پروفشنال ehsan_rx1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مسئله اینجاست که من پول اینترنتم رو از اینترنت در میارم و شاید تا حالا متوجه شدید که سایتهای آپلود و تورنت رو بستن و در ادامه احتمال داره mail و messenger هم بسته بشه من هم مجبورم اینترنتم رو قطع کنم و دنبال یه ISP دیگه بگردم ( البته همه بسته هستن ) و این هم زمان میبره و به احتمال زیاد تا بعد از عید نتونم بازی کنم حالا باید ببینم چی پیش میاد ...

آخر فروم باز mhv_kntu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مسئله اینجاست که من پول اینترنتم رو از اینترنت در میارم و شاید تا حالا متوجه شدید که سایتهای آپلود و تورنت رو بستن و در ادامه احتمال داره mail و messenger هم بسته بشه من هم مجبورم اینترنتم رو قطع کنم و دنبال یه ISP دیگه بگردم ( البته همه بسته هستن ) و این هم زمان میبره و به احتمال زیاد تا بعد از عید نتونم بازی کنم حالا باید ببینم چی پیش میاد ...
    فقط سایت های معروفش رو بستن ! انصافا دیگه آخرشن. من موندم چرا اینا میزارن ما اینترنت کار کنیم !!؟
    بد جوری جلوی torrent رو دارن می گیرن. کلا اینا با Share شدن date ها مخالفن . البته حقم دارن به ضررشونه. من اگه جای اینا بودم
    کلا اینترنت رو تعطیل می کردم . هر ایرانی هم بایست 10علی الحساب تا شلاق بخوره در روز. کل روز رو هم باید کار کنه . حرف زیادی زد چند تا شلاق دیگه . آخر شب یه نون خشک مینداختم براشون ! خداییش حاکمیت من رو دارین !؟

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

امروز CT رفتیم انجام دادیم.35 تا DKP گرفتم.چه حالی داد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

امروز CT رفتیم انجام دادیم.35 تا DKP گرفتم.چه حالی داد.
    لعنتی 3 هفته منتظر بودم اینا CT رو انجام بدن . حدود 3 تا 3 ساعت هم سر Haru من رفتم همش Fail شد !
    خیلی شانس آوردی بعد 3 هفته اومدی اینا بالاخره تونستن انجام بدن !
    این سیستم DKP برای من یکی که جواب نمیده مخصوصا تو این گیلد بی در و پیکر . بیشتر از 1 ماه گذشت 65465465 تا Guild event رفتم تازه شد 2 DKP .

اصل کاری که CT هست رو هم 10 دقیقه قبل اعلام می کنن بیاین Set up رو شروع کنین و واقعا باید شانس بیاری که ON باشی تازه همونطور که گفتم اکثرا fail میشه و DKP نمیدن.

حـــــرفـه ای hadi_gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

محمد اینایی که وگفتی یعنییییییی چه؟
    قشنگ توضیح بده ببینیم چیه این ct و dkp و ....

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    None of your Business

پيش فرض

محمد اینایی که وگفتی یعنییییییی چه؟
    قشنگ توضیح بده ببینیم چیه این ct و dkp و ....
    اول CT رو توضیح میدم.
    CT مخفف Cryptic Throne هست.مجموعه ای از 8 boss که همگی 2 یا 3 تا goddess رو بعد از مردن drop می کنن.
    انجام دادن یک CT کامل معمولا 20 تا goddess رو به همراه داره و سلاح های 56 و 59 هم drop میشه.
    برای unlock کردن CT اول باید Haruhion(یه boss خفن تو مپ 2) رو بکشن که خیلی کار داره.
    زیاد سخت نیست ولی مقدمات زیادی داره و وقت گیره.مخصوصا Bomb mob ها که طرف رو می کشه.
    بعد از کشتن Haru پورتال CT باز میشه و میشه رفت اونجا و boss ها رو کشت.
    اونجا mob هایی هستن که می تونن یه لول 60 UM رو با 2 ضربه بکشن.جای کلا خطرناکی هست
    و فقط با Fox کردن میشه رفت و بقیه رو summon کرد.
    دیشب Leo که یه تانک 59 UM بود و rec/dex بیلد بود اینا رو تانک کرد.البته 7 تا orc +55داشتن اونو heal می کردن.
    ما از ساعت 12:30 شب تا 7 صبح داشتیم این boss ها رو می کشتیم.

DKP هم مخفف Dragon Killing Point هست که با شرکت در Raid های کشتن boss ها از طرف گیلد می گیرید.
    مثلا کشتن kimu و موفقیت در گرفتن ele که داره 6 تا DKP داره.90 تا DKP یه goddess میدن بهت از GWH.

دیشب Bash لعنتی خیلی ما رو اذیت کرد سر کشتن Haru.البته یکی از افراد Raid اذیتش کرد اونم قاطی کرد.
    هی Bomb mob ها رو می ترکوند و Hub و Hit و بقیه رو می کشت.
    منم یکی از HellTooth ها رو تانک می کردم.داشت خوابم می برد دیگه.
    خلاصه دقیقا 2 ساعت کشید تا Haru رو کشتیم.آخرش Changling وساطت کرد تا Bash آروم شد.

---------- Post added at 04:45 PM ---------- Previous post was at 04:42 PM ----------

لعنتی 3 هفته منتظر بودم اینا CT رو انجام بدن . حدود 3 تا 3 ساعت هم سر Haru من رفتم همش Fail شد !
    خیلی شانس آوردی بعد 3 هفته اومدی اینا بالاخره تونستن انجام بدن !
    این سیستم DKP برای من یکی که جواب نمیده مخصوصا تو این گیلد بی در و پیکر . بیشتر از 1 ماه گذشت 65465465 تا Guild event رفتم تازه شد 2 DKP .

اصل کاری که CT هست رو هم 10 دقیقه قبل اعلام می کنن بیاین Set up رو شروع کنین و واقعا باید شانس بیاری که ON باشی تازه همونطور که گفتم اکثرا fail میشه و DKP نمیدن.
    قبول دارم.باید یه shout Box یا یه schedule بذارن تو سایت تا همه بدونن کی Raid راه میافته.

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کاظم نیستی ؟!

Electra برای خودش گیلد زد ! گیلد Avatar .
    بازیکن های خوب زیادی هم گرفته ! ته مونده IB هر کی مونده بود رفت Avatar
    هنوز نمی دونم خوشحال می شم اگه ثابت بشه ایرانیه یا نارحت !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •